Home Stiri Amazon va produce un serial-parodie cu Florin Piersic Jr în rol principal. Serialul în română va fi dublat în engleză

Amazon va produce un serial-parodie cu Florin Piersic Jr în rol principal. Serialul în română va fi dublat în engleză

0
0

Amazon Prime, platformă de filme prezentă și în România, lansează un serial-parodie, cu actori români, în care joacă Florin Piesic Jr, care este produs de actorul american Channing Tatum. Producția va fi lansată pe Amazon Prime pe 4 august

Filmul care trebuia să se numească inițial Silver Fisting se va numi Comrade Detective și are acțiunea într-o Românie comunistă a anilor `80, în care doi detectivi încearcă să cerceteze moartea unui coleg al lor. Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici au rolurile principale, fiind detectivii Gregor Anghel și Iosef Baciu.

În același serial va juca și actorul Adrian Păduraru, după cum Paginadeseriale.ro a anunțat în premieră AICI. El va fi căpitanul Covaci, șeful celor doi polițiști.

Filmul care are scenariul în limba română va fi dublat în engleză de voci precum Channing Tatum și Joseph Gordon.

Potrivit descrierii: „În anii 1980, guvernul român a creat cel mai popular și mai longeviv serial, Comrade Detective, o producție polițistă care nu doar că-i distra pe cetățeni ci promova și valorile comuniste și naționaliste. Primul sezon al producției îi prezintă pe detectivi Gergor Anghel și Iosef Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco și, în același timp, reușesc să ”

Conform Hollywood Reporter, serialul care va avea episoade de câte 30 de minute va fi lansat pe 4 august pe platforma Amazon Prime în SUA, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă. Nu se menționează însă nimic de țările din Europa Centrală și de Est.

 

 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…