Home Seriale TV VIDEO. Amazon a lansat trailerul pentru Comrade Detective, produs în România, cu Florin Piersic Jr în rol principal

VIDEO. Amazon a lansat trailerul pentru Comrade Detective, produs în România, cu Florin Piersic Jr în rol principal

0
0

Platforma Amazon Prime a lansat primul trailer al serialului Comrade Detective (Tovarășe milițian), o parodie despre viața de polițist în regimul comunist din România anilor `80. Producția va avea premiera pe 4 august în țări precum Noua Zeelandă, Australia, SUA sau Canada, însă reprezentanții Amazon nu spun dacă va fi disponibil și în România. Răspunsul lor, în continuare.

Serialul, care îi are în roluri principale pe Florin Piersic Jr și pe Corneliu Ulici, va fi dublat în limba engleză de Channing Tatum și Joseph Gordon-Levitt.

Și actorul Adrian Păduraru are un rol în Comrade Detective, după cum PaginadeSeriale a anunțat în premieră încă de anul trecut (detalii, AICI).

Serialul-parodie îi are în centru pe detectivii Gregor Anghel (Florin Piersic Jr) și pe Iosef Baciu (Corneliu Ulici).

Comrade Detective va fi pe Amazon Prime din 4 august. Nu se știe încă dacă serialul va fi disponibil și pentru publicul din România de la aceeași dată. Contactați de PaginadeSeriale, reprezentanții Amazon Prime au declarat: „Serialul va fi disponibil, la momentul lansării, dublat în limba engleză, în Noua Zeelandă, Australia, Canada, SUA și UK. Nu avem alte anunțuri privind disponibilitatea serialului în România, la acest moment”

Potrivit descrierii Comrade Detective: „În anii 1980, guvernul român a creat cel mai popular și mai longeviv serial, Comrade Detective, o producție polițistă care nu doar că-i distra pe cetățeni ci promova și valorile comuniste și naționaliste. Primul sezon al producției îi prezintă pe detectivi Gergor Anghel și Iosef Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco și, în același timp, reușesc să ”

Conform Hollywood Reporter, serialul care va avea episoade de câte 30 de minute va fi lansat pe 4 august pe platforma Amazon Prime în SUA, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă. Nu se menționează însă nimic de țările din Europa Centrală și de Est.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…