Home seriale romanesti 12 lucruri despre iSerialul Când mama nu-i acasă, pe care orice fan ar trebui să le știe

12 lucruri despre iSerialul Când mama nu-i acasă, pe care orice fan ar trebui să le știe

0
0

Când mama nu-i acasă se pregătește pentru al doilea sezon. Din 19 iulie, Antena Play lansează pe 19 iulie, de la 10.00, primele trei episoade din noul sezon, iar următoarele trei vor fi online din 26 iulie. Din toamnă, serialul va continua pe TV, la Happy Channel.

Vezi AICI la ce seriale se uită Criss Ciobănașu, Vlad Gherman și Rapha Tudor

PaginadeSeriale a vorbit cu reprezentanții Happy Channel pentru a afla informații din culisele singurului serial filmat exclusiv cu telefonul mobil. Iată ce am aflat:

 1. Filmările pentru cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă” s-au desfășurat pe parcursul unei săptămâni și au vizat mai multe locații.
 2. O zi de muncă a însemnat pentru unii actori între 12 și 14 ore petrecute la înregistrări.
 3. Una dintre locațiile folosite a fost un lan de rapiță, din afara Bucureștiului, unde Criss și Vlad au fost protagoniști. Soarele și-a lăsat repede amprenta asupra lor. Au fost temperaturi de peste 35 de grade, iar Vlad s-a bronzat atât de tare pe spate, încât a fost nevoit să poarte tricouri care să îi acoperele urmele.
 4. În cel de-al doilea sezon al iSerialului, produs de Ruxandra Ion, apar două personaje noi, interpretate de Doinița Oancea și Augustin Viziru.
 5. “Buni” Carmen Tănase își schimbă look-ul în noul sezon și se transformă într-o doamnă de oraș.
 6. Augustin Viziru apare… cu câteva kilograme în plus, dar promite că va scăpa repede de ele. 🙂
 7. Întrucât are un rol de “piți”, Doinița Oancea a fost nevoită să se adapteze personajului său… Drept urmare, tot felul de ținute scurte, mulate, provocatoare și-au făcut loc în dressingul ei.
 8. Vlad Gherman sau, mai bine zis, Victor are cele mai multe apariții în cel de-al doilea sezon.
 9. Efectul de vis din anumite secvențe este obținut cu ajutorul unui ciorap pus peste lentila telefonului, propunere cu care a venit Cătălin Simioană, directorul de imagine.
 10. Fanii lui Augustin Viziru vor avea parte de o surpriză! Dacă până acum actorul ne-a obișnuit cu personaje negative, de data asta, lucrurile se schimbă. “Când mama nu-i” acasă, el are un rol pozitiv.
 11. Pentru secvențele de pe circuitul de curse, actorii au primit lecții de la instructorii de la Academia Titi Aur.
 12. Cel de-al doilea sezon al ISerialului “Când mama nu-i acasă” a fost special gândit pentru zona de online și reprezintă legătura dintre primul sezon și seria mare, care se va lansa în toamnă, la Happy Channel. Cele șase episoade pot fi urmărite, din 19 iulie, începând cu ora 10.00, pe Antenaplay.ro.


Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…