Home Stiri VIDEO. Netflix a lansat trailerul pentru sezonul trei Narcos. Fără Pablo Escobar, dar cu patru noi personaje negative

VIDEO. Netflix a lansat trailerul pentru sezonul trei Narcos. Fără Pablo Escobar, dar cu patru noi personaje negative

0
0

Netflix se pregătește pentru sezonul trei al serialului Narcos, producție ce va fi disponibilă pe platforma video de la 1 septembrie. Producția marca Netflix revine, dar fără Pablo Escobar, antieroul primelor două sezoane, dar cu patru noi lorzi. „Serialul se numește Narcos și nu Pablo Escobar”, au explicat reprezentanții Netflix.

După două sezoane, personajul Pablo Escobar a fost împușcat, filmările având loc chiar pe acoperișul clădirii din orașul columbian Medellin, cel pe care a fost ucis și adevăratul lord al drogurilor, în 1993.

Cel de-al treilea sezon se va concentra pe succesorii lui Escobar în traficul de droguri, care au făcut parte din Cali Cartel, tot din Columbia. Aceștia au fost descriși de Netflix drept „cei mai mari lorzi ai drogurilor despre care cel mai probabil nu ați auzit”, scrie Hollywood Reporter.

În noul sezon Narcos vor fi patru lorzi ai cartelului Cali: Frații Rodriguez Gilberto (Damian Alcazar) și Miguel (Francisco Denis), Pacho Herrera (Alberto Ammann) și Chepe Santacruz Londono (Pepe Rapazote). Gilberto este boss-ul lor însă nu este de nivelul lui Escobar: Miguel este creierul din spatele creșterii cartelului, Pacho este asasinului care se ocupă de legăturile cu Mexicul și distribuția la nivel internațional și Chepe conduce afacerile cartelului din New York. Gilberto, Miguel și Pacho au avut roluri importante și în primele două sezoane Narcos, Chepe fiind noutatea sezonului trei al producției dramatice.

Reprezentanții Netflix spun că serialul este cam 50% în acord cu realitatea, menținonând că cronologia evenimentelor din producție este în acord cu realitatea.

Frații Rodriguez au pledat vinovat și au fost condamnați, în 2006, la 30 de ani de închisoare, și au predat bunuri în valoarea de 2,1 miliarde de dolari. Chepe a fost ucis în 1996, iar Pacho a fost asasinat în 1998, în timp ce era în închisoare.

„Nu e nicio surpriză că sfârșitul lor este nefericit, dar cred că, din ce am învățat din sezoanele anterioare, modul în care ajung acolo reprezintă partea interesantă.”

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…