Home Stiri VIDEO. Knight Rider se pregătește de o nouă revenire

VIDEO. Knight Rider se pregătește de o nouă revenire

0
0

Knight Rider se pregătește de o nouă revenire. Rețeaua Machinima, în parteneriat cu producătorul Justin Lin și NBC Universal Brand Development au acceptat să facă un remake a faimosului serial, în care vedete au fost automobilul inteligent Kitt și „șoferul” David Hasselhoff (Michael Knight).

Potrivit Variety, seria ar putea fi lansată în 2017, însă până la acest moment nu se cunosc date despre distribuție.

„Knight Rider este o franciză iconică, ale cărei concepte de inteligență artificială și vehicule autonome erau SF în anii 1980 însă acum au devenit lucruri comune”, spune Chad Gustein, CEO la Machinima.

„Justin este unul dintre cei mai buni „povestitori” ai acestei generații și suntem încântați să lucrăm cu ei pentru a produce Knight Rider pentru o nouă generație de fani”, a mai spus el.

Varianta originală a seriei Knight Rider, creată de Glen A. Larson, a fost difuzată la NBC timp de patru sezoane, în perioada 1982 – 1986.

Knight Rider a mai avut parte de un remake, tot la NBC, care a avut doar un sezon, în 2008, cu Justin Bruening în rolul lui Michael Knight and Val Kilmer, vocea lui KITT. au mai fost și alte spinoff-uri după aceeași franciză: “Knight Rider 2000,” “Knight Rider 2010” și “Team Knight Rider.”Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…