Home Seriale TV Trei nume noi se alătură serialului The Umbrella Academy în sezonul al doilea

Trei nume noi se alătură serialului The Umbrella Academy în sezonul al doilea

0
0

Cum arată distribuția sezonului doi al serialului The Umbrella Academy, produs de Netflix. Pe lângă numele deja consacrate în primul sezon, Netflix anunță nume noi.

Ritu Arya, Yusuf Gatewood  și Marin Ireland se alătură celui de-al doilea sezon al serialului. 

Cei trei se alătură distribuției inițiale, formate din Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, și Justin H. Min.

Producția sezonului doi este în desfășurare, anunță Netflix, fără a menționa o dată de lansare.

Despre noii actori:

Ritu Arya (Humans) o va interpreta pe LILA, un cameleon care poate să devină genială sau nebună în funcție de situație. Împrevizibilă, răutăciosă și sarcastică, Lila este înzestrată cu un simț al umorului întunecat.

Yusuf Gatewood (Good Omens) îl va juca pe RAYMOND, un lider înnăscut, cu inteligență, gravitate și încrederea că nu trebuie să dovedească nimic, nimănui. El este cald, implicat și are abilitatea de a te dezarma cu o simplă privire. Un soț devotat, este tipul de persoană pe care toată lumea o vrea alături.

Marin Ireland (Y: The Last Man) va fi SISSY, o mamă texană neînfricată și rațională, care s-a căsătorit devreme din motive greșite. Încă tânără, își dorește să redescopere ce au viața și iubirea de oferit.

 

DESPRE SERIAL

Creat pentru televiziune de: Steve Blackman

Producători executivi: Steve Blackman (Showrunner/Producător executiv), Jeff F. King (Producător executiv), Keith Goldberg (Producător executiv), Mike Richardson (Producător executiv), Gerard Way (Co- Producător executiv), Gabriel Bá (Co- Producător executiv)

Produs de: Universal Cable Productions pentru Netflix                         

Synopsis: În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte.

Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește “copiii” pentru a salva lumea.

Acum, cei șase supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale.

The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată și scrisă de Gerard Way (solistul My Chemical Romance), ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics.

Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix, Steve Blackman este producător executiv și showrunner, alături de producătorii executivi Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, Gerard Way și Gabriel Bá.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…