Home Seriale TV Umbre și Narcos, difuzate de TNT din noiembrie

Umbre și Narcos, difuzate de TNT din noiembrie

1
1

Mutare-surpriză la TNT. Postul de televiziune aduce din noiembrie un serial marca Netlix, Narcos, și un serial marca HBO, producția românească Umbre.

Când vor fi difuzate? Prezentăm în continuare:

UMBRE SEZONUL I

Premiera: marți, 5 noiembrie, de la 21:00

Difuzare: de marți până vineri, de la 21:00 și duminică, 10 noiembrie, de la 21:00

Relu (Șerban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o soție și o viață dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit.

Nimeni nu bănuiește că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte.

Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai găsește o cale de întoarcere.

Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare, iar minciunile încep să iasă la suprafață una câte una.

UMBRE, SEZONUL II    

Premiera: marți, 12 noiembrie, de la 21:00

Difuzare: de marți până joi, de la 21:00, duminică, 17 noiembrie, de la 21:00

Relu Oncescu (Șerban Pavlu) și soția sa, Gina, s-au separat. Cele două vieți ale lui Relu se intersectează violent.

Fiica lor se căsătorește cu băiatul Căpitanului, mafiotul pentru care lucrează Relu. Tinerii așteaptă un copil, primesc cadou de nuntă o mașină scumpă și pleacă în luna de miere.

Răfuielile vechi îi ajung din urmă pe copii și pe părinți. În lumea interlopă totul se plătește. Relu îi caută pe vinovați și încearcă să-și facă singur dreptate. Timpul a trecut și afacerile clanului Căpitanu’ au devenit din ce în ce mai mari și mai suspecte în ochii unui procuror care vrea să-i înfunde.

Totul e amenințat. Relu vrea să-și răzbune familia și nimic nu-i mai stă în cale. E gata să sacrifice un mare transport și să plătească cu viața pentru a-i găsi pe făptași.

NARCOS

Premiera: luni, 18 noiembrie, de la 21:00

Difuzare: în fiecare luni, de la 21:00

Bazat pe povestea incredibilă a lui Pablo Escobar, șeful cartelului din Medellin, serialul urmărește ascensiunea celebrului baron al drogurilor. Născut într-o familie de fermieri din columbia, Escobar renunță la vânzarea de bunuri ilegale pentru a se axa pe distribuirea de cocaină, afacere care îi aduce rapid miliarde în buzunar, dar și o mulțime de agenți DEA pe urmele sale.      Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Un comentariu

  1. Mariam

    October 23, 2019 at 2:36 pm

    cu o floare nu se face primavara. sunt curios de cate sute de ori au difuzat academia de politie. in portofoliu au un numar ridicol de mic de filme difuzare lunar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…