Home Seriale TV Televiziunea Română pregătește un nou serial coreean. Când are premiera?

Televiziunea Română pregătește un nou serial coreean. Când are premiera?

Comments Off on Televiziunea Română pregătește un nou serial coreean. Când are premiera?
0

Încă o producție coreeană. Televiziunea Română pregătește un nou serial pentru iubitorii producțiilor coreene. Serialul se numește Frumoasa mincinoasă (The Forbidden Marriage – Coreea de Sud, 2022) și va avea premiera astăzi, 9 mai, la TVR1.

Primul episod al comediei romantice „Frumoasa mincinoasă” se vede astăzi de la ora 17.15. Serialul este programat de luni până vineri.

Povestea din serial:

„Plasat într-o perioadă fictivă în cadrul dinastiei Joseon, noul serial urmărește povestea regelui Lee Heon şi a unei tinere care se pretinde medium şi care ar putea ajuta la restabilirea ordinii în regat.

Ce s-ar întâmpla dacă țara ta ţi-ar interzice dragostea timp de 7 ani? În regatul Joseon a fost emis un „ordin de selecție”, urmând ca o nouă regină să fie aleasă. Odată cu ordinul de selecție, a fost emisă o altă lege care interzice căsătoriile în regat. 

Dacă țara ar interzice căsătoria timp de 7 ani… Ce se întâmplă dacă iubeşti pe cineva, dar nu te poți căsători? Chiar, ce ai face dacă ai avea vârsta potrivită pentru a te căsători și nu te-ai putea căsători timp de 7 ani? N-ar fi înfricoșător să ne imaginăm asta? Dar acesta este Joseon, unde iubirea liberă este interzisă. Indiferent cât de îndrăgostit ar fi un bărbat, nu poate ține o femeie de mână nici măcar o dată înainte de căsătorie… În situaţia dată, ce ar trebui să facă?

Este de la sine înțeles că a le spune oamenilor să nu facă un anumit lucru îi va face să-și dorească și mai mult acel lucru… Prin urmare, întregul Joseon începe să ardă de dorință. În regatul Joseon, unde sentimentul numit „dragoste” a fost interzis de legea națională, viața oamenilor a devenit o dramă în sine… 

De şapte ani, familia regală şi membrii guvernului din regatul Joseon încearcă să-i găsească tânărului rege Lee Heon o nouă consoartă, după ce prima lui soţie a murit, lăsându-l cu inima frântă. Spre nemulţumirea populaţiei, a fost impusă şi legea prin care nicio femeie nemăritată n-are voie să se căsătorească, până când regatul nu va avea o nouă regină.

Atmosfera mohorâtă de la curtea regală se schimbă odată cu apariţia pitorească a unei fete neobişnuite: Ye So-Rang, frumoasă şi isteaţă, care se dă drept medium ca să-şi câştige existenţa.

Arestată şi adusă în faţa regelui, fata declară că palatul este bântuit de spiritul fostei lui soţii, pe care ea îl poate chema din lumea de dincolo. Angajată să câştige încrederea regelui şi să ajute la restabilirea ordinii în regat, Ye So-Rang trebuie să-şi continue şirul de minciuni şi să se pretindă posedată de spiritul răposatei prinţese, ceea ce provoacă în mod inevitabil şi mai multe încurcături.”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

Diva anunță lansarea sezonului trei al serialului Durere și vindecare

În acest sezon se întorc în rolurile principale Diana Hoyos (Sniped: Ultimate Kill, Oye Bo…