Home Seriale TV Cele mai recente sezoane din Spirala Crimei, difuzate de Focus Sat TV

Cele mai recente sezoane din Spirala Crimei, difuzate de Focus Sat TV

0
0

Televiziunea Focus Sat TV începe difuzarea celor mai recente trei sezoane (6,7 și 8) ale serialului „Spirala crimei”(Spiral/ Engrenages), producție Canal+ Original.

Serialul va avea premiera pe 12 septembrie, ora 22:00 și va fi difuzat luni și joi de la ora 22:00, câte două episoade în fiecare seară.

Serial polițist cu accente psihologice, plin de acțiune și adrenalină, „Spirala crimei” urmărește atât activitatea profesională cât și viața privată a ofițerilor de poliție din Paris și a avocaților și judecătorilor de la Palais de Justice.

Serialul aduce în prim-plan criminalitatea și justiția, prezentate din diferite perspective, cea a polițiștilor, a judecătorilor și avocaților, ideea centrală urmărind numeroasele fațete ale sistemului judiciar francez prin ochii oamenilor din sistem reprezentați de personaje memorabile.

Laure Berthaud (Caroline Proust) are funcția de căpitan de poliție și este puternică, hotărâtă și implicată total în meseria ei. Nu se ferește niciodată să-și asume riscuri, iar abordarea ei i-a adus în probleme în trecut.

Gilou (Thierry Godard) este colegul lui Berthaud, prieten apropiat și aliat, un tip de polițist dur, ale cărui metode și stil de viață nu sunt întotdeauna cele mai ortodoxe. El are antecedente de dependență de substanțe ilegale. Josephine Karlsson (Audrey Fleurot) este tânără avocată talentată și extrem de ambițioasă, care este hotărâtă să ajungă în vârf cu orice preț.

Fără scrupule, ea lucrează adesea la cazuri dificile pentru a avansa în carieră, chiar dacă uneori îi este afectată reputația. Judecătorul Francois Roban (Philippe Duclos) este un judecător intransigent și extrem de riguros. El aplică legea cu meticulozitate, dar dedicarea cu care luptă împotriva criminalității creează uneori disconfort la niveluri înalte.

„Spirala crimei” este un serial longeviv, cu personaje și intrigă puternice, care a adunat de-a lungul timpului mulți fani, de aceea sezonul 6, lansat după doi ani de absență de pe micile ecrane, a fost primit cu mult entuziasm de către public.

În episoadele acestui sezon regăsim protagoniștii pasionați de munca lor, dar care au o viață personală dezordonată. Printre acestea, muncitoarea Laure și durul Gilou, care formează o alianță puternică pentru a încerca să-și ascundă greșelile. În arenă pășește cu încredere și Joséphine, avocata nemiloasă și interesată doar de bani. Drumurile lor se vor insersecta când este descoperită o bandă criminală ce lucrează în colaborare cu polițiști corupți.

Al șaptelea sezon expune în continuare aspectul procedural al poliției și, încă o dată, o infracțiune simplă se extinde din ce în ce mai mult și dezvăluie corupție și rețelele criminale complicate. Personajele încearcă să se mențină pe linia de plutire, iar Gilou și Laure sunt readuși împreună de către un dublu asasinat într-un restaurant chinezesc situat în cartierul Belleville. Una dintre victime este un apreciat fost superior al echipei. Obstacole neașteptate aduc pentru cei doi o dilemă: să renunțe la adevăr sau să trădeze instituția pe care au slujit-o cu fidelitate.

În ultimul sezon „Spirala crimei”, al optulea, Laure și Gilou lucrează la investigații diferite până ce se dovedește că există o legătură între cazurile lor. Ei își unesc forțele din nou pentru a-și finaliza investigațiile expunându-se la tot felul de pericole. Încă o dată acțiunea se bazează pe Gilou și Laure care iau mai multe decizii neinspirate, în timp ce expun fața dură și nemiloasă a celui mai romantic oraș din lume.

Considerat de unele voci din industrie ca cel mai bun serial polițist francez, producția a primit de-a lungul timpului 23 de nominalizări la premii naționale și internaționale și a câștigat un Premiu Emmy la categoria “Cel mai bun serial dramatic”.

Ultimele trei sezoane ale serialului „Spirala crimei” vor intra în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Ce titluri intră luna aceasta pe Disney Plus. Platforma anunță și premierele pentru 2024

Serviciul de streaming Disney+, „casa” filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marve…