Home Seriale TV „Sinu, râul pasiunilor”, o nouă producție la Prima TV

„Sinu, râul pasiunilor”, o nouă producție la Prima TV

0
1

Prima TV va difuza începând de luni, 19 februarie, de la ora 13:00, telenovela «Sinu, râul pasiunilor » (Sinu, Rio de pasiones), o producție columbiană care îi are în rolurile principale pe trei dintre cei mai cunoscuți și premiați actori latino-americani.

Actorii nu sunt renumiți doar în America Latină, ci au și o bună reputație internațională. Natalia Jerez este o îndrăgită actriță, jurnalistă și fotomodel din Bogota, iar la nivel mondial este cunoscută din celebra serie NARCOS. Mario Espitia a devenit celebru în toată lumea datorită rolului din filmul ExPatriot (2017) în care a jucat alături de Valene Kane (“Rogue One”) și Charlie Weber (“How to Get Away with Murder”). Carlos Enrique Almirante are o carieră cu zeci de producții filmate în America Latină, SUA și Spania, câștigând premii importante ale industriei. A fost protagonistul serialului foarte popular marca Netflix, “Four Seasons in Havana”, producție câștigătoare a Premiului Platinum pentru cea mai bună distribuție.

«Sinu, râul pasiunilor» este o telenovelă tradițională, plină de emoții, pasiuni și trădări, cu răsturnări de situații neașteptate care vor surprinde telespectatorii. Producția face parte din portofoliul Caracol Internacional. Filmată în Bogota și în vastele peisaje din Montería, în locații demne de Córdoba precum haciendas, medii de savană, mlaștini, plaje, râuri și mare, această telenovelă columbiană îi are în distribuție, în rolurile principale, pe Natalia Jerez (”Lina Maria”), Mario Espitia (”Cristian Dangond”) și Carlos Almirante (”Felipe Guerra”). «Sinu, râul pasiunilor », telenovela difuzată de luni până vineri, de la 13.00, la Prima TV, spune povestea lui Felipe Guerra, un tânăr maistru la o fermă de vite, care descoperă în ochii frumoasei Lina María Henao dragostea adevărată. Conștient de diferențele economice care există între el și iubita sa, el decide să accepte propunerea de a-l captura pe capo Miguel de Jesús Ortega pentru a obține o recompensă de milioane. În timpul cât va dura această misiune, tânărul va trebui să-și asume o nouă identitate și să uite orașul în care s-a născut. Dar ce se va întâmpla cu Lina cât timp el va fi plecat? Cristian, cel mai bun prieten al ui Felipe, nu va avea nicio problemă în a-i fi alături acesteia până la întoarcerea iubitului. În mijlocul acestei povești, Cristian se transformă într-o ființă ambițioasă și fără inimă, care îl va trăda pe  cel mai bun prieten în lupta pentru inima Linei.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Nasty, un documentar despre viața și cariera tenismenului român Ilie Năastase. Când apare la cinema?

„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”,„temperamental”, „arogant”– sunt doar…