Home Seriale TV Diva intră în sezonul nunților și va difuza filme despre nunți

Diva intră în sezonul nunților și va difuza filme despre nunți

0
0

Diva spune „Da” nunților. Postul de televiziune va difuza Sezonul nunților, cu câte două filme cu și  despre căsătorii, începând cu duminică, 5 mai, de la ora 16:00.

Sezonul nunților începe cu filmul Mireasa perfectă (The perfect bride). Molly White (Pascale Hutton) conduce o tabără de antrenamente fizice și psihice pentru mirese înainte de ziua cea mare.

În timp ce se confruntă cu propriile probleme în căsnicie, Molly îl întâlneste pe Nick Dyson (Kavan Smith), un cursant de profesie fotograf, care are rezerve în a face marele pas alături de eleva lui Molly.

Tot pe 5 mai, Diva difuzează filmul De bună voie și nesilită de nimeni (Runaway Bride), cu Julia Roberts și Richard Gere.

Pe 12 mai, filmul Mireasa perfectă: clopote de nuntă (The perfect bride: wedding bells) continuă povestea lui Molly White.

Dragoste la primul dans (Love at first dance) este difuzat pe 19 mai. Hope este un instructor de dans care se îndrăgostește de unul dintre cursanți.

Eric este unul dintre cei mai vânați burlaci din Manhattan iar singurul impediment pentru dragostea lor este că el urmează să se căsătoreacă.

Nuntă la podgorie (Wedding in the vineyard) pe 26 mai este al treilea film al seriei Miresa perfecta care arată ce presupune să organizezi, în secret, o nuntă la podgorie.



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…