Home Seriale TV Sezonul doi Cartea pierdută a vrăjitoarelor – A Discovery of Witches debutează astăzi. Cine sunt actorii

Sezonul doi Cartea pierdută a vrăjitoarelor – A Discovery of Witches debutează astăzi. Cine sunt actorii

0
0

Sezonul doi al serialului Cartea Pierdută a Vrăjitoarelor – A Discovery o Witches debutează astăzi pe platforma HBO GO, după o pauză de doi ani de la primul sezon.

Poveste pasională de dragoste, dintre vampirul Matthew Clermont și vrăjitoarea Diana Bishop se mută în trecutul îndepărtat, în anul 1590.

Producția are premiera pe 8 ianuarie pe platforma HBO GO.

Pe scurt despre noul sezon Cartea pierdută a Vrăjitoarelor

Sezonul 2 începe cu Matthew (Matthew Goode) și Diana (Teresa Palmer) pe străzile Londrei elisabetane, unde se ascund de Congregație.

Aici, cei doi trebuie să găsească o vrăjitoare care să o ajute pe Diana să-și controleze magia și să caute misterioasa Carte a Vieții.

Înapoi în prezent, îndrăgitele mătuși ale Dianei, Sarah și Em, trebuie să se adăpostească cu faimoasa vânătoare de vrăjitori Ysebeau De Clermont în casa ei ancestrală, Sept-Tours.

Între timp, în Oxford, Marcus și Miriam îi apără pe demonii Nathaniel și Sophie.

Iar Gerbert, Knox, Satu și Domenico sunt hotărâți să găsească fiecare indiciu posibil despre dispariția Dianei și a lui Matthew, și să afle secretele aliaților acestora.

Trailerul sezonului doi Cartea pierdută a vrăjitoarelor

PaginadeSeriale prezintă în continuare distribuția serialului:

Teresa Palmer, în rolul Diana Bishop

Despre Diana Bishop, personajul principal din Cartea Pierdută a Vrăjitoarelor. Diana este istoric ce încearcă să scape de „moștenirea” de vrăjitoare.

Însă în biblioteca în care studiază, ea descoperă un manuscris vrăjit.

Ajunge să se alieze cu un vampir, Matthew Clairmont, de care se îndrăgostește, deși în lumea lor vampirii și vrăjitoarele sunt inamici.

În finalul primului sezon, cei doi călătoresc în trecut, cu sute de ani în urmă, pentru a reuși să scape de cei care le doresc răul.

Teresa Palmer, actrița care o joacă pe Diana Bishop, a mai jucat în comedia cu zombie Warm Bodies, în Triple , horrorul Lights Out și Hacksaw Ridge, un film de război.

Matthew Goode îl joacă pe Matthew Clairmont

Clairmont este un vampir străvechi care se îndrăgostește de Diana Bishop. Clairmont este preocupat de situația vampirilor, vrăjitoarelor și demonilor care își pierd din puteri pe zi ce trece.

Matthew Goode a mai apărut în serialul britanic Downton Abbey, în The Crown sau Ordeal by Innocence. Îl mai puteți vedea și în The Good Wife sau în Watchmen.

Edward Bluemel îl joacă Marcus Whitmore

Marcus este fiul lui Matthew Clairmont. Este și el vampir, iar ca ocupație de zi cu zi este medic.

Edward  Bluemel a mai apărut în serialele The Halcyon, în Sex Education și în Killing Eve, serial în care îl joacă pe Hugo.

Louise Brealey o joacă pe Gillian Chamberlain

Gillian Chamberlain, prietenă apropiată a Dianei, este și ea vrăjitoare. Una care respinge alegerea Dianei de a se distanța de lumea supranaturală.

O mai puteți vedea pe Louise Brealey în serialele britanice Casualty sau Sherlock (în rolul lui Molly Hooper).

Malin Buska o joacă pe Satu Järvinen

Satu Järvinen este o vrăjitoare finlandeză, membră a congregației de vrăjitoare care vrea să le vină de hac Dianei și lui Matthew. În primul sezon, Satu o capturează și încearcă să o tortureze pe Diana, însă asta se întoarce împotriva ei. Satu ajunge să își piardă puterile.

Malin Buska este originară din Suedia și a lucrat, până la acest serial, la proiecte din țările Scandinave.

Aiysha Hart o joacă pe Miriam Shephard

Miriam este un vampir care lucrează în strânsă colaborare cu Matthew și Marcus.

Pe actrița Aiysha Hart o puteți vedea în drama fantasy Atlantis, în care o joacă pe Ariadna. Mai recent, ea a jucat în seria Line of Duty.

Owen Teale îl joacă pe Peter Knox

Peter Know este un membru de vază al Congregației care dezaprobă legătura dintre Diana și Matthew.

Actorul Owen Teale a mai apărut în Game of Thrones, în rolul Ser Alliser Thorne și în sitcom-ul Stella.

Alex Kingston o joacă pe Sarah Bishop

Sarah este mătușa Dianei, cea care a avut-o în grijă după moartea părinților ei. Este, la rândul ei, vrăjitoare și o ajută pe Diana să își controleze puterile.

Alex Kingston este cunoscută pentru rolurile din seriale precum drama medicală ER, serialul Doctor Who sau în drama The Widow.

Trevor Eve îl joacă pe Gerbert d’Aurillac

Gerbert d’Aurillac este unul dintre personajele malefice ale serialului Cartea pierdută a vrpjitoarelor, care încearcă să o răpească pe Diana. El o cooptează pe vrăjitoarea Satu, în acest scop, iar mai apoi și pe Peter Knox.

Lindsay Duncan o joacă pe Ysabeau de Clermont

Ysabeau de Clermont, vampire și ea, este mama lui Matthew. Urăște vrăjitoarele, așa că, initial, dezaprobă relația dintre Diana și fiul ei. Însă curând ajunge să se alieze cu cei doi, după ce Diana și Matthew ajung să fie urmăriți de tot felul de inamici.

Actrița Lindsay Duncan mai poate fi văzută în seriale precum Doctor Who, Merlin sau His Dark Materials, în care a fost vocea daimonului Octavia. A mai avut apariții și în Rome și Sherlock, ambele producții BBC.

James Purefoy îl joacă pe Philippe de Clermont

Philippe este soțul lui Ysabeau și tatăl vitreg al lui Matthew. Acesta nu apare în primul sezon, însă aflăm că a fost ucis de către vrăjitoare în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Acesta este și motivul pentru care familia Clermont urăște vrăjitoarele. Purfoay își face apariția în cel de-al doilea sezon al serialului, atunci când cuplul Diana-Matthew călătoresc în timp, în secolul al 16-lea, tot în Londra. Este unul dintre cei mai puternici vampiri antici și unul dintre fondatorii Congregației.

Actorul James Purefoy  a mai apărut în serialul Rome, dar și în producțiile Altered Carbon, Following sau Sex Education. Pe zona de filme, îl puteți vedea în Resident Evil, A Knight’s Tale și Fisherman’s Friends.

Steven Cree îl joacă pe Gallowglass de Clermont

Gallowglass este membru al clanului Clermont, și el vampir, și nepot al lui Matthew. Cei doi îl întâlnesc în sezonul al doilea, când călătoresc în Londra anului 1590.

Steven Cree nu este străin de serialele de epocă. Joacă încă din 2015 în seria Outlander, în rolul lui Ian Murray. Mai recent, el a jucat în serialele Deep Water și Cobra.

Tom Hughes plays Kit Marlowe

Christopher ‘Kit’ Marlowe este un personaj real care a trăit în perioada medievală, un faimos dramaturg și poet din perioada Elizabetană. În varianta „Cartea pierdută a vrăjitoarelor”, Kit Marlowe este un demon.

A fost bun prieten cu Matthew, cel care a trăi în perioada 1590, însă Matthew cel venit din viitor nu dorește să aibă nimic de-a face cu el.

Tom Hughes mai este cunoscut și pentru rolul prințului Albert, din drama Victoria.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…