Home Seriale TV Două seriale turcești, pe TDC România: Corbul, de la scenariștii Dragoste Infinită, și Inima Orașului

Două seriale turcești, pe TDC România: Corbul, de la scenariștii Dragoste Infinită, și Inima Orașului

0
0

Două noi seriale turcești au premiera la televiziunea Timeless Dizi Channel (TDC România). Este vorba despre Corbul și Inima orașului.

Serialul „Corbul” (tr. Kuzgun) are premiera pe 1 februarie, la ora 18:30, pe TDC România, cu episoade noi în fiecare zi, de luni până vineri. Producția îi are în spate pe Burcu Görgün Toptaș și Özlem Yılmaz, echipa de scenariști de la „Dragoste infinită”, singurul serial turcesc câștigător al premiului Emmy.

Protagoniștii serialului sunt Burcu Biricik – o interpretează pe Dila – și Baris Arduç, interpretul… Corbului, Kuzgun. Burcu Biricik s-a remarcat în carieră mai întâi pentru frumusețea ei, câștigând un premiu de Miss Mediterranean la vârsta de 17 ani, apoi fiind cooptată în puternica industrie cinematografică turcească. A

fost deja distribuită în peste 20 de producții, dintre care majoritatea seriale de succes. Baris Arduç s-a născut în Elveția, în 1987, într-o familie de imigranți albanezi. După începuturi de carieră eșuate în sport și muzică, Arduç s-a dedicat cu succes cinematografiei, câștigând deja nu mai puțin de 9 premii importante în industrie.

„Inima orașului”, de pe mare, la TV

Inima orașului”, cealaltă premieră difuzată pe TDC România, este povestea lui Ali, un marinar frumos, crescut la bordul unei nave de marfă, și încântătoarea balerină Derin, prinsă în lumea ei, încercând să fie la înălțimea așteptărilor familiei. Singurul moment în care simte ceva cu adevărat este atunci când dansează – asta până când îl întâlnește pe Ali.

Primul episod din ”Inima orașului” este programat pe 26 ianuarie, de la ora 20:15, pe Timeless Dizi Channel, cu episoade noi în fiecare zi, de luni până vineri!

Personajele sunt interpretate de fermecătorii Leyla Lydia Tugutlu – Derin și Kerem Bürsin – Ali, actori adulați în Turcia și admirați pe întreg globul de milioane de fani.

Leyla Lydia Tugutlu este o artistă completă, cu înalte studii muzicale și lingvistice, întregite de un concurs de „Miss Turcia”, cîștigat la 19 ani! Kerem Bürsin și-a petrecut copilăria călătorind și a trăit în 7 țări, până când ai lui au decis să se stabilească în Texas, SUA. În anii de liceu, a dezvoltat un interes pentru actorie și asta i-a deschis calea spre o carieră de succes.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…