Home Grile POSTURI Seriale noi pe HBO și HBO Go în luna mai

Seriale noi pe HBO și HBO Go în luna mai

0
0

Ce seriale aduc HBO și HBO Go în luna mai.  Seria distopică Povestea slujitoarei, care a început deja pe platforma online HBO GO, va fi difuzată din mai și pe postul HBO.

În pragul Cupei Mondiale 2018, HBO GO va aduce un documentar în 10 părți cu povești ale vedetelor Cupei Mondial de Fotbal.

HBO GO aduce un serial ce-l are în rol principal pe Benedict Cumberbatch în rolul lui „Patrick Melrose”.

PaginadeSeriale.ro prezintă noutățile programate de platformele HBO:

HBO

DESTINO RUSIA 2018/ DESTINAȚIE: RUSIA 2018 (10 episoade)

Din 3 mai, în fiecare joi, de la ora 22:00 (disponibil pe HBO GO)

DESTINO RUSIA 2018 este un documentar în 10 părți care spune cele mai intime și mai personale povești ale vedetelor Cupei Mondiale de Fotbal 2018. Aceasta este prima colaborare între HBO Europe și HBO Latin America, o colaborare ce propune povești despre pasiune, prietenie, solidaritate și reușită, povești trăite chiar de acești mari fotbaliști și de persoane din cercul lor apropiat. Este o sărbătoare a celui mai universal dintre sporturi și a echipelor ce se vor confrunta în vara lui 2018 pentru a câștiga turneul final.

THE HANDMAID’S TALE II./ POVESTEA SLUJITOAREI – II

Din 25 mai, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil pe HBO GO)

THE HANDMAID’S TALE (Photo by: Take Five/Hulu)

Adaptată după romanul clasic omonim scris de Margaret Atwood, serialul spune povestea vieții din Gileadul distopic, o societate totalitară formată din fostele State Unite. Confruntat cu dezastre naturale și o rată a natalității extrem de scăzută, Gilead este condus pe baza unui fundamentalism ciudat și militarizat marcat de revenirea la valorile tradiționale. Fiind una dintre puținele femei fertile rămase, Offred (Elisabeth Moss) este Slujitoare în gospodăria Comandantului, unde e sclavă sexuală într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea.

Acest serial dramă laureat cu Emmy revine cu un al doilea sezon, axat pe sarcina lui Offred și pe lupta ei continuă de a-și salva copilul de ororile distopice din Gilead. “Gilead este înăuntrul tău” este vorba favorită a mătușii Lydia. În cel de-al doilea sezon, Offred și toate celelalte personaje se vor lupta cu – sau vor accepta – acest adevăr întunecat.

HBO3

BEYOND II./ LUMEA DE DINCOLO – II

Din 2 mai, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

BEYOND – “F.G.B.”

Holden Matthews, un tânăr care se trezeste dintr-o comă după 12 ani, descoperă că are noi abilități astrofizice care îl plasează în mijlocul unei conspirații periculoase. Acum Holden trebuie să-și dea seama ce i s-a întâmplat în ultimii 12 ani și cum să trăiască într-o lume care s-a schimbat semnificativ. Însă poate cea mai importantă întrebare este: de ce i s-a întâmplat asta tocmai lui? În timp ce Holden încearcă să se obișnuiască cu statutul de adult, o femeie misterioasă, Willa, îl avertizează să nu aibă încredere în oamenii din jurul lui.

 

OUR CARTOON PRESIDENT/ ANIMAȚIE LA CASA ALBĂ

Din 4 mai, în fiecare vineri, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Acest serial de comedie despre mandatul celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite îl are drept producător executiv pe Stephen Colbert. Serialul oferă versiuni bi-dimensionale ale președintelui și membrilor Cabinetului său, cu toții prinși în aventuri mai mult sau mai puțin adevărate – dar toate, fără excepție, extrem de relevante pentru lumea în care trăim. Serialul deschide porțile Casei Albe pentru o privire de ansamblu și nu ratează nimic dintr-o zi tipică universului Trump.

EL NEGOCIO IV./ AFACEREA – IV

Din 23 mai, în fiecare miercuri, de la ora 21:45 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul spune povestea a trei femei atrăgătoare și inteligente, Karin, Luna și Magali, care fac echipă cu scopul de a revoluționa profesia aleasă. Având carierele la răscruce de drum, ele împărtășesc o viziune – de ce nu poate beneficia cea mai veche profesie din lume de metodele moderne de marketing și de planificare?

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

  • 5 mai – Divizia din Berlin, de la ora 21:00
  • 12 mai – Divizia din Berlin – II, de la ora 21:00
  • 19 mai – Povestea slujitoarei, de la ora 21:00
  • 26 mai – Experiențele unei escorte, de la ora 21:00

Maratoane – în fiecare duminică:

  • 6 mai – Două regine cool, de la ora 13:05
  • 13 mai – Bine dotat, de la ora 12:55 (primele 8 episoade din primul sezon)
  • 20 mai – Bine dotat, de la ora 13:00 (ultimele 2 episoade din primul sezon, primele 6 episoade din sezonul 2)
  • 27 mai – Bine dotat, de la ora 12:55 (ultimele 4 episoade din sezonul 2, primele 4 episoade din sezonul 3)

HBO GO

ALL NIGHT/ TOATĂ NOAPTEA

Pe 12 mai, tot sezonul 1 (10 episoade)

Acest serial de comedie spune povestea unui grup de tineri aflați la o petrecere de absolvire și care sunt gata de orice pentru a-și îndeplini toate visurile din liceu.

I’M DYING UP HERE II./ MOR AICI, PE SCENĂ!

Din 7 mai, un episod pe săptămână

“I’m Dying up Here” explorează provocările întâlnite de cei care vor să dea lovitura pe scena comediei din Los Angeles, în anii ‘70. În fiecare noapte, un grup de comedianți aflați la început de drum își așteaptă rândul pentru a ține o reprezentație la Goldie’s, cel mai în vogă club de stand-up din oraș. Dar, înainte de toate, ei trebuie să o cucerească pe Goldie (Melissa Leo), care conduce Sunset Strip cu o mână de fier. Stand-up-ul este un drog pentru acești comedianți, care sunt capabili să sacrifice orice pentru a-și lua doza. Ei suportă durerea împărtășirii celor mai ascunse gânduri și întunecate secrete în speranța că cineva, oricine, va râde. Proiectul îl are ca producător executiv pe Jim Carrey.

KILLING EVE/ OBSESIA EVEI

Un episod în fiecare săptămână

Având la bază cărțile scrise de Luke Jennings, serialul le are în centrul atenției pe Villanelle (Jodie Comer), o asasină psihopată, și pe Eve (Sandra Oh), femeia care trebuie să o prindă. Eve este o agentă specială deșteaptă dar foarte apatică și care visează să devină spion de elită. Villanelle este o ucigașă elegantă și talentată care ține cu dinții de luxul oferit de slujba ei violentă.  Aceste două femei extrem de inteligente și la fel de obsedate una de cealaltă intră fără a sta pe gânduri într-un joc epic de-a șoarecele și pisica. Serialul este o combinație de brutalitate, patos, umor acerb, originalitate și ample scene de acțiune.

PATRICK MELROSE

Din 14 mai, un episod pe săptămână

Bazat pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, “Patrick Melrose” face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmărește odiseea înfiorătoare a personajului principal, de la o copilărie traumatizantă la abuzul de substanțe și, în cele din urmă, pe drumul către recuperare și izbăvire. Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch) este un playboy aristocrat și incredibil de amuzant care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv și o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia. O adevărată saga, “Patrick Melrose” este în același timp un serial captivant și amuzant, cu o traiectorie care trece prin sudul Franței din anii ’60, desfrâul din New York-ul anilor ’80 și perioada serioasă din Marea Britanie de la începutul anilor 2000. Serialul va dedica o oră pentru fiecare din cele cinci romane, iar un episod prezintă câteva zile complicate și intense din viața lui Patrick.

SIX II. / ȘASE – II

Din 29 mai

Drama militară “Six” prezintă operațiunile pe viață și pe moarte ale echipei SEAL Six, unitatea militară de elită a Americii, care vânează un lider taliban în Afganistanul plin de teroriști. Inspirat de misiuni reale, serialul prezintă provocările cu care se confruntă soldații, atât pe câmpul de luptă, cât și în afara lui, în încercarea de a-și proteja și servi țara. În sezonul 2, Olivia Munn interpretează un agent CIA care e ridicat în rang pentru a lucra cu această echipă și un nou membru e prezentat. În timp ce bărbații găsesc un echilibru între viața pe câmpul de luptă și viața de acasă, femeile din poveste ating noi culmi ale puterii și independenței. Serialul “Six” a fost creat și scris de nominalizatul la Oscar William Broyles (“Naufragiatul”, “Apollo 13”, “Jarhead”) și David Broyles, un veteran al operațiunilor militare speciale.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…