Home Seriale TV 10 seriale Netflix care au premiera în februarie

10 seriale Netflix care au premiera în februarie

0
0

Ce seriale Netflix vedem în luna februarie? Producții dramatice, SF, un sitcom și un reality show cam ciudat, printre titlurile care ne-au atras atenția.

Serialul Triburile Europei, de la creatorii seriei Dark, cu actirța Ana Ularu în distribuție, are premiera pe 19 februarie. În serial joacă și Oliver Masucci, cel care i-a dat viața personajului Ulrich Nielsen în Dark

Katherine Heigl (Anatomia lui Grey) este din nou vedetă de serial. În producția Firefly Lane – Aleea cu licurici, care are premiera pe 3 februarie pe Netflix.

Rot din februarie Netflix aduce și un sitcom, cu Kevin James (Trăsniții din Queens), în rol principal. The Crew – Echipa NASCAR are premiera pe 15 februarie.

La capitolul „ciudățenii”, Netflix aduce „Buried by the Bernards”, un reality-show în care întreprinzătoarea familie Bernard gestionează o casă de pompe funebre.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare o listă cu seriale Netflix de urmărit în luna februarie.

Citește și: Toate titlurile care intră pe Netflix în luna februarie

Firefly Lane – Aleea cu licurici 3 februarie

Tully și Kate fac cunoștință în copilărie pe Aleea cu licurici și devin prietene de nedespărțit, la bine și la rău, vreme de 30 de ani.

Hache: Season 2 – 5 februarie

Un an mai târziu, H are ocazia de a pune pe picioare un laborator de producție de heroină, dar conspirația asociaților și o rudă care face probleme îi complică planurile.

Invisible City – Orașul invizibil – 5 februarie

În timp ce anchetează o moarte misterioasă, un bărbat este antrenat în lupta dintre lumea oamenilor și un tărâm populat de creaturi mitologice.

În cele șapte episoade, Orașul invizibil aduce în prim-plan teme actuale și relevante, cum ar fi conservarea mediului sau salvarea culturii populare braziliene.

Serialul este primul proiect cu actori reali al lui Carlos Saldanha, regizorul brazilian nominalizat la Oscar și cunoscut pentru francizele de animație Epoca de gheață și Rio, dar și pentru lungmetrajul animat Ferdinand.

Capitani – 11 februarie

Detectivul Luc Capitani investighează moartea misterioasă a unei adolescente după ce trupul ei e găsit într-o pădure de lângă un sat din nordul Luxemburgului.

Buried by the Bernards – Servicii funerare Bernard – 12 februarie

Foto: Netflix © 2021

Un reality-show în care întreprinzătoarea familie Bernard gestionează o casă de pompe funebre și ajută familiile îndurerate să le spună adio celor dragi.

The Crew – Echipa NASCAR – 15 februarie

Echipa NASCAR îl are pe Kevin James în rolul principal, acesta fiind șeful echipei fictive de curse Bobby Spencer.

Frâiele afacerii sunt preluate de fiica proprietarului, Catherine (Jillian Mueller), iar James trebuie să-i protejeze pe toți de încercările acesteia  de a moderniza echipa.

Din distribuție fac parte Freddie Stroma, Sarah Stiles, Gary Anthony Williams și Dan Ahdoot, alături de invitații speciali Paris Berelc și Bruce McGill.

Behind Her Eyes – Prin ochii ei – 17 februarie

Simona Brown interpretează rolul lui Louise, o mamă singură care are o aventură cu șeful ei, un psihiatru pe nume David (Tom Bateman).

Viața ei ia o întorsătură bizară când, ulterior, se împrietenește cu soția lui, Adele (Eve Hewson), și se trezește prinsă într-o plasă de secrete și minciuni în care nimic nu este ceea ce pare.

Din distribuție mai face parte și Robert Aramayo, serialul Prin ochii ei fiind produs de Left Bank Pictures (The Crown), după un scenariu de Steve Lightfoot și Angela LaManna, bazat pe un bestseller semnat de Sarah Pinborough.

Tribes of Europa – Triburile Europei – 19 februarie

2074. În urma unui dezastru global misterios, războiul face ravagii între triburile care au s-au format după distrugerea Europei.

Trei frați din tribul pașnic Origines, Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed), sunt despărțiți și siliți să își ia fiecare soarta în mâini într-o confruntare plină de acțiune pentru viitorul acestei noi Europe.

Lovestruck in the City – Dragoste urbană – 23 februarie

După o aventură la malul mării, un arhitect pătimaș se îndrăgostește de o femeie cu spirit liber și decide să o reîntâlnească pe străzile din Seul.

Ginny & Georgia – 24 februarie

După ce petrec ani de zile pe fugă, o mamă și fiica ei adolescentă încearcă să-și creeze o viață normală în Noua Anglie. Din păcate, trecutul mamei le amenință viitorul.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…