Home Grile POSTURI Serialele lunii mai pe HBO și HBO GO. Cernobîl, Catch – 22 și Angie Tribeca, serialele lunii mai

Serialele lunii mai pe HBO și HBO GO. Cernobîl, Catch – 22 și Angie Tribeca, serialele lunii mai

0
0
Catch-22

Ce titluri vom vedea pe HBO ș HBO Go în luna mai. Pretty Little Liars, un serial deja disponibil pe HBO GO, va fi difuzat pe HBO în fiecare marți.

Serialul “Cernobîl”, o co-producție HBO/Sky, spune povestea dramatică a accidentului nuclear din 1986 din Ucraina, va fi difuzat de HBO din 7 mai.

HBO GO aduce integral sezonul patru din serialul polițist Angie Tribeca.

Tot pe platforma HBO GO intră și Catch – 22, o producție bazată pe romanul scris de Joseph Heller.

Sezoanele 6, 7 și 8 din The Walking Dead intră tot în luna mai pe platforma HBO GO.

HBO

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS/ MICUȚELE MINCINOASE: PERFECȚIONISTELE

Din 7 mai, în fiecare marți, de la ora 19:10 (disponibil deja pe HBO GO)

Orașul Beacon Heights pare perfect la prima vedere, însă nimic nu este așa cum pare. După prima crimă din istoria orașului, devine evident că fiecare perfecționistă are un secret.

CHERNOBYL/ CERNOBÎL

Din 7 mai, în fiecare marți, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul “Cernobîl”, o co-producție HBO/Sky, spune povestea dramatică a accidentului nuclear din 1986, una dintre cele mai groaznice catastrofe create de om din istorie, și a sacrificiilor făcute pentru a salva Europa de un dezastru de neimaginat. Pe 26 aprilie 1986, în centrala nucleară Cernobîl din Ucraina, Uniunea Sovietică, a avut loc o explozie masivă care a eliberat material radioactiv de-a lungul Belarusiei, Rusiei și Ucrainei, ajungând până la țările scandinave și din Europa de Vest. Jared Harris îl interpretează pe Valery Legasov, un foarte important fizician soviet. Parte a echipei chemate să ajute, el este primul care a înțeles proporția dezastrului. Stellan Skarsgård îl interpretează pe Boris Shcherbina, vice prim-ministrul rus, trimis de Kremlin să conducă comisia guvernamentală de la Cernobîl în orele de după producerea accidentului. Emily Watson este Ulana Khomyuk, o fiziciană nucleară sovietă, hotărâtă să elucideze misterul care a dus la dezastrul de la Cernobîl.

BILLIONS/ MILIARDE – IV

Din 10 mai, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

O dramă complexă despre puterea din lumea marilor finanțe din New York. Genialul manager de fonduri speculative Bobby “Axe” Axelrod și aprigul procuror Chuck Rhoades joacă un joc periculos ce nu poate avea decât un învingător.

KNIGHTFALL/ TEMPLIERII – II

Din 24 mai, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul poartă telespectatorii în lumea clandestină a celei mai puternice, bogate și misterioase structuri militare din Evul Mediu, Cavalerii Templieri, care au avut misiunea să protejeze cele mai prețioase relicve creștine.

HBO3

THE GOOD FIGHT/ LUPTA PERFECTĂ – III

Din 2 mai, în fiecare joi, de la ora 22:30 (disponibil deja pe HBO GO)

O enormă înșelătorie financiară a distrus reputația unei tinere avocate, Maia Rindell, și a înghițit toate economiile mentorului ei, Diane Lockhart, forțându-le să înceapă de la zero la o nouă firmă.

KILLING EVE/ OBSESIA EVEI – II

Din 5 mai, în fiecare duminică, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Eve este o agentă MI5 foarte inteligentă și cam plictisită. Villanelle este o criminală talentată și volatilă. Serialul spune povestea acestor două femei, fiecare obsedată de cealaltă și ambele prinse într-o confruntare totală. 

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

  • 4 mai – Obsesia Evei, de la ora 20:00
  • 11 mai – C.B.Strike, de la ora 20:00
  • 18 mai – Templierii, de la ora 20:00
  • 25 mai – Victoria, de la ora 20:00

HBO GO

ANGIE TRIBECA – IV

Tot sezonul din 1 mai

O satiră a serialelor procedurale, „Angie Tribeca” se concentrează pe un grup excentric, dar genial de detectivi de la LAPD care anchetează cele mai serioase cazuri și refuză să se oprească până când justiția nu a fost servită…oarecum.

THE SPANISH PRINCESS/ PRINȚESA SPANIOLĂ

Din 6 mai, un episod pe săptămână

Această dramă spune povestea tinerei prințese Catherine de Aragon, care e promisă în căsătorie viitorului rege al Angliei, prințul Arthur. Când el moare la scurt timp după nuntă, viitorul lui Catherine este pus sub semnul întrebării.

CURFEW/ STARE DE ASEDIU

Tot sezonul pe 15 mai

Într-o societate controlată de o stare de asediu, când ziua devine noapte, oameni din toate categoriile sociale concurează într-o cursă stradală periculoasă și ilegală pentru a evada și a începe o nouă viață liberă în afara orașului.

WAYWARD PINES/ DISPĂRUȚI ÎN WAYWARD PINES

Două sezoane pe 23 mai

Agentul secret Ethan Burke sosește în orașul Wayward Pines unde trebuie să găsească doi agenți federali dispăruți. Dar, în loc de răspunsuri, investigația lui Ethan dă naștere la și mai multe întrebări. Ce e în neregulă cu Wayward Pines?

CATCH -22

Toate episoadele pe 18 mai

Bazat pe romanul scris de Joseph Heller, “Catch-22” prezintă mașinaria războiului și absurditatea acestuia și spune povestea lui Yossarian, un bombardier din al Doilea Război Mondial, și a colonelului Cathcart, comandatul lui nebun.

THE DURRELLS/ FAMILIA DURRELL – IV

Toate episoadele pe 13 mai

Bazându-se pe trilogia de romane scrise de Gerald Durrell, “Familia Durrell” este un serial britanic cald, amuzant și plăcut despre aventurile unei familii britanice pe o insulă grecească superbă.

THE WALKING DEAD VI-VIII

Un sezon în fiecare săptămână

“The Walking Dead” prezintă drama continuă a oamenilor după apocalipsa zombi. Serialul urmărește un grup de supraviețuitori conduși de fostul ofițer de poliție Rick Grimes care călătoresc în căutarea unui cămin sigur.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…