Home Stiri Seriale americane Seriale la TNT în octombrie: That 70’s Show, cu Mila Kunis şi Ashton Kutcher, printre producții

Seriale la TNT în octombrie: That 70’s Show, cu Mila Kunis şi Ashton Kutcher, printre producții

0
0

That-70s-ShowTNT a lansat grila de programe pentru luna octombrie. Printre filmele programate de televiziunea nişată pe difuzarea de pelicule cinematografice, s-au strecurat şi trei seriale.

Paginadeseriale.ro prezintă, în contiunare, serialele programate în grila postului TNT, pentru luna octombrie:

  • That 70’s Show – TNT va difuza, în luna octombrie, episoade din sezoanele 2, 3 şi 4. În grila postului, serialul apare programat în fiecare zi. Prodcuția are 200 de episoade structurate în 8 sezoane. Printre actorii distribuiţi în serial se numără Mila Kunis şi Ashton Kutcher.

Sinopsis: Povestea serialului se învârte în viața mai multor copii de 17 ani care locuiesc în Point Place, Wisconsin, în anul 1976. Gaşca îşi petrece de obicei timpul în subsolul lui Eric, gândindu-se la viața lor, la părinți și la viitor, dar reușesc să intre în diverse aventuri amuzante dar şi cu ghinion, de-a lungul drumului prin viața lor de adolescenţi.

  • Jane și Maura: Detectivi în Boston – episoadele din sezonul 1 se difuzează de luni până vineri, de la ora 21.10. Serialul de o oră este bazat pe seria de nuvele semnate Tess Gerritsen, Rizzoli&Isles. Acesta însumează 105 episoade, în 7 sezoane.

Sinopsis: Detectivul Jane Rizzoli (Angie Harmon) şi medicul legist Maura Isles (Sasha Alexander) sunt principalele personaje din acest serial. Deşi Jane este un detectiv dur şi Maura un doctor excentric, cele două sunt foarte bune prietene, ajutându-se în orice fel de situaţie. Au trecut trei luni de când Jane a fost împuşcată şi încă nu s-a recuperat complet. Pentru curajul ei de a se implica trup şi suflet în anchete, Jane se lasa convinsă de Maura şi participa la ceremonia ţinută în cinstea ei. Seara însă se încheie cu o tragedie: un coleg decorat pentru curajul sau în Afganistan este omorât într-o maşină capcană. Jane doreşte cu disperare să se alăture anchetei.

  • Wreckedserialul va fi difuzat la TNT din 15 octombrie, în fiecare sâmbătă. Are un singur sezon, format din 10 episoade. Wrecked este un serial de comedie american. Primul sezon a avut premiera anul acesta, pe 14 iunie. Serialul a fost creat de Jordan Shipley şi Justin Shipley, pentru televiziunea americană TBS.

Sinopsis: Comedia e centrată pe un grup de supraviețuitori care trebuie să se adapteze după ce au  naufragiat pe o insulă nelocuită, într-o nouă lume periculoasă în care trebuie să se confrunte cu multe amenințări. Nu mai sunt conectaţi la restul lumii, grupul se luptă pentru a-şi gestiona mica aşezare, în timp ce, de asemenea, învaţă să trăiască fără  facilități moderne precum instalații sanitare interioare, Wi-Fi sau social media.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…