Home Stiri Seriale americane Seriale la Diva în octombrie. Ritmul inimii, noutatea lunii

Seriale la Diva în octombrie. Ritmul inimii, noutatea lunii

0
0

Gilmore girls

DIVA are 11 seriale în grila de programe a lunii octombrie. Cinci dintre ele sunt difuzate la primul sezon pe post: Ritmul inimii, Bibliotecarii, Pompierii din Chicago, Miss Marple, Lege şi Ordine.

Paginadeseriale.ro prezintă, în continuare, serialele lunii octombrie la Diva:

Fetele Gilmore: Ajuns la sezonul al doilea pe DIVA, serialul este difuzat zilnic la Diva, de la ora 18.00.

Sinopsis: Prezintă viaţa celor două, mamă (Lorelay) şi fiică (Rory), din momentul în care cea din urmă împlineşte şaisprezece ani. Relaţiile dintre ele sunt mai degrabă de prietenie strânsă decât mamă-fiică. Întâlnim o serie de personaje interesante în oraşul în care locuiesc. Serialul are umor, sarcasm fin, personaje pline de spirit, dar şi secvenţe emoţionante.

Anatomia lui Grey: a ajuns deja la sezonul opt pe DIVA, din cele 12 produse deja. Serialul este difuzat pe post marţi, joi şi sâmbătă, de la 20.00.

Sinopsis: Meredith Grey, personajul principal, este fiica unui reputat medic chirurg. Acţiunea se desfăşoară într-un spital din Seattle, unde protagonista trebuie să gacă faţă competiţiei şi să menţină relaţii bune deopotrivă cu toţi colegii.

Ritmul inimii: serialul începe luna aceasta la Diva, episodul pilot din sezonul 1 este programat să se difuzeze de sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12.00. Următoarele episoade vor fi difuzate în fiecare zi a săptămânii, exceptând ziua de miercuri.

Sinopsis: Alex Panttiere este un chirurg cardiolog foarte bun. Ea tocmai a fost numită într-o poziţie importană într-un spital. În timp ce acest lucru aduce mai multă responsabilitate din patea ei, nu îi afectează metodele sale neconvenţionale de exprimare sau scăpările de rebeliune.

Hawaii 5.0: DIVA continuă şi în luna octombrie difuzarea serialului Hawaii 5.0, ajuns la sezonul al şaselea pe post, din şase. Serialul este difuzat zilnic la DIVA.

Sinopsis: Serialul prezinta actiunea unei echipe de politie speciala, formata de guvernatorul insulei Hawai pentru a cerceta crimele ce se petrec acolo, de asemenea si rapirile si terorismul. Steven McGarrett este seful echipei si are alaturi pe Danny Williams ca partener, un detectiv transferat din New Jersey, si prietenii din liceu Chin Ho Kelly si Kono Kalakaua.

Lege şi ordine: Intenţii criminale: sezonul 1 este difuzat la DIVA de luni până sâmbătă.

Sinopsis: prezintă sistemul de justiție din punctul de vedere al infractorilor. În războiul dus de New York împotriva criminalitații, cei mai periculoși infractori sunt urmăriți de detectivii Brigăzii Speciale.

Bibliotecarii: la primul sezon la DIVA, serialul este difuzat în fiecare duminică de la ora 18.00.

Sinopsis: acţiunea în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne încojoară. Grupul de eroi rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume.

Nashville: Oraşul muzicii: sezonul 2 este difuzat marţi, sâmbătă şi duminică la DIVA.

Sinopsis: Nashville prezintă o fostă cântăreață de muzică country, Rayna James, în vârstă de 40 de ani, care încearcă să reintre în atenția publicului și să își recâștige faima din tinerețe. Fosta stea a muzicii country este forțată să formeze un parteneriat cu tânăra senzație Juliette Barnes, pentru a-și revitaliza cariera.

Pompierii din Chicago: sezonul 1, de luni până vineri la DIVA.

Sinopsis: Pentru cei din Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu există slujbă mai stresantă, mai periculoasă, dar și mai palpitantă. Serialul Pompierii din prezintă femeile și bărbații curajoși care se aruncă în mijlocul pericolului în cele mai riscante situații, unde fiecare decizie este pe viaţă şi pe moarte.

Crimele din Midsomer: Sezonul treisprezece este difuzat luni şi marţi la DIVA.

Sinopsis: Poveștile gravitează în jurul eforturilor lui Barnaby de a rezolva numeroase crime care au loc în județul englez fictiv din Midsomer, asistat succesiv de sergenții Detectiv – Troy Gavin (Daniel Casey), Dan Scott (John Hopkins), și Ben Jones (Jason Hughes).

Ofiţeri începători: sezonul 4 este difuzat la DIVA de luni până vineri.

Sinopsis: este o dramă a cărei acțiune se petrece la locul de muncă, în prim plan cu cinci tineri polițiști începători, proaspăt absolvenți ai academiei de poliție. Între ei există o legătură puternică – au luptat, au băut și au dormit împreună. Acum sunt la slujbă împreună.

Miss Marple: Primul sezonul al serialului (luni, marţi, miercuri, joi, vineri)

Sinopsis: Miss Marple este o femeie în vârstă care locuiește în satul Sf. Maria Mead și acționează ca un detectiv amator. Alături de Hercule Poirot, ea este una dintre cele mai iubite și faimoase personaje pe care Agatha Christie le-a creat.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…