Home Grile POSTURI Seriale în grila HBO de octombrie. Westworld, Valea mută și Divorț, printre titluri

Seriale în grila HBO de octombrie. Westworld, Valea mută și Divorț, printre titluri

0
0

Șapte seriale noi în grila de octombrie a HBO și HBO3. Postul de filme începe luna cu un western SF, ce îi are în rol principal pe Antony Hopkins și ep Ed Harris.

Paginadeseriale.ro prezintă în continuare serialele din grila HBO de octombrie:

WESTWORLD (10 episoade)

Difuzare la HBO: din 3 octombrie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (reluarea episodului de la 04:00); din 4 octombrie primul episod va fi disponibil fără abonament pe HBO GO

Acest serial HBO este o odisee întunecată despre începutul conștiinței artificiale și evoluția păcatului care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută.

REZUMAT. Într-un parc de fantezie futurist, cunoscut ca Westworld, mai mulți androizi “gazdă” deviază de la scenariile programatorilor săi și au un comportament haotic. Din distribuție fac parte Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton și Jeffrey Wright.

Timp de mai bine de 30 de ani, vizitatorii au plătit sume exorbitante pentru a se cufunda în universul Westworld, unde fiecare detaliu și scenariu – inclusiv cele care includ androizi “gazdă” care nu pot fi distinși de oameni – au fost planificate, scrise și executate de o echipă de oameni de știință geniali și programatori care lucrează în apropierea parcului. Gazdele, care sunt îmbunătățite în mod constant ca să pară și mai vii, sunt programate să rămână în rolul lor cu o improvizație minimă, iar amintirile le sunt șterse la finalul fiecărei povești. În curând, însă, devine clar că updatarea gândurilor unei gazde și modelele de comportament pot avea consecințe neașteptate și nedorite.

Serialul “Westworld” a fost inspirat din filmul din 1973 scris și regizat de Michael Crichton (“Jurassic Park”) și adaptat pentru televiziune de producătorii executivi Jonathan Nolan (“Interstellar”, “Cavalerul negru”) și Lisa Joy (“Pushing Daisies”, “Burn Notice”).

VALEA MUTĂ (4 episoade)

Premiera la HBO: 23 octombrie, de la ora 20:00 (câte un episod în fiecare duminică); seria va fi disponibilă pe HBO GO

REZUMAT. Miniseria “Valea Mută” explorează relația dintre doi adolescenți care oscilează între prietenie și atracție, în timp ce sunt prinși într-o serie de evenimente care îi pun în pericol: ei devin martori ai unei crime multiple, comise într-o pădure din împrejurimile Brașovului.

Valea Mută e locul în care se declanșează evenimentele marcante ale acestei miniserii axate pe relația complexă dintre doi adolescenți, Filip Zamfir și Horia Diaconu, în contextul unui caz grav de crimă.

Cei doi sunt martori ai unei crime multiple, însă ascund acest lucru pentru a-și proteja secretul: o aventură clandestină pe care nu vor să o dezvăluie, date fiind prejudecățile lumii în care trăiesc, dar și cele ale propriilor părinți.

Elena Zamfir, mătușa și mama adoptivă a lui Filip, procuror criminalist, preia cazul crimei din Valea Mută. Se lovește curând de lipsa de cooperare dintre instituțiile implicate în rezolvarea cazului, în condițiile în care una dintre victime era un informator al DIICOT infiltrat în clanul Jartea.

DIICOT, odată cu venirea lui Robert Dima la conducere, își urmează agenda proprie utilizând metode violent-intruzive, în timp ce Elena încearcă să pătrundă în lumea ermetică a comunității rrome de lângă Brașov, folosindu-se de o abordare lipsită de prejudecăți și discriminare.

În același timp, Filip trece printr-o criză pe planuri multiple: dilema alegerii între a mărturisi sau nu ce au văzut în noaptea crimei; relația dificilă cu Horia, care îl respinge, temându-se de consecințele relației lor; teama de întoarcerea criminalului; raportul tensionat cu părinții săi adoptivi, cărora le impută opacitatea în fața problemelor sale reale. Lucrurile scapă de sub control atunci când criminalul începe să se apropie de cei doi, iar fiecare personaj va fi pus în fața unor alegeri dificile.

DIVORȚ/DIVORCE (10 episoade)

Difuzat la HBO din 10 octombrie, în fiecare luni, de la ora 05:00 și 21:00 (reluarea episodului de la 05:00); serialul va fi disponibil pe HBO GO, iar primul episod va fi disponibil fără abonament

Sarah Jessica Parker și Thomas Haden Church joacă într-un serial de comedie despre procesul încheierii unei căsnicii.

Creat de Sharon Horgan (creatoarea și vedeta serialului nominalizat la Emmy “Catastrophe”), serialul “Divorce/Divorț” o are în centru pe Frances (Sarah Jessica Parker). După mai bine de un deceniu de mariaj și doi copii, ea începe să-și reevalueze viața și relația tensionată cu soțul ei, Robert (Thomas Haden Church).

Serialul începe cu aniversarea de 50 de ani a prietenei lor, Diane, ocazie marcată de dramă când Diane și soțul ei, Nick, încep să se certe, iar acest lucru o convinge pe Frances să îi spună lui Robert că ar trebui să se despartă.

Curând, însă, ea își dă seama că e mult mai greu s-o ia de la început, iar Robert, șocat de revelația lui Frances, încearcă să facă față mariajului lor aflat în declin.

NU-I TOTUL ALB SAU NEGRU/INSECURE (8 episoade)

Difuzare din 10 octombrie, în fiecare luni, de la ora 05:30 și 21:30 (reluarea episodului de la 05:30); serialul va fi disponibil pe HBO GO

Creat de Issa Rae, care și joacă în această comedie cu episoade de jumătate de oră, “Insecure/Nu-i totul alb sau negru” prezintă prietenia a două femei de culoare, precum și experiențele lor mai puțin plăcute.

TÂNĂRUL PAPĂ/ THE YOUNG POPE (10 episoade)

Difuzare la HBO: din 28 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 20:00, câte două episoade; serialul va fi disponibil pe HBO GO

Serialul spune povestea începutului pontificatului lui Pius al XIII-lea. Interpretul primului papă american este Jude Law, iar Diane Keaton este sora Mary, o călugăriță americană ce trăiește la Vatican.

ANGIE TRIBECA II (10 episoade), o perspectivă satirică asupra serialelor polițiste

Difuzare la HBO3: din 8 octombrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:50, câte două episoade; serialul va fi și pe HBO GO

O satiră a serialelor polițiste, “Angie Tribeca” se întoarce. După ce a trimis la închisoare ventriloci, patiseri și pictori criminali în primul sezon, Angie este gata să descâlcească noile ițe ale înșelăciunii în acest incitant sezon 2.

“Angie Tribeca”, o perspectivă satirică asupra serialelor polițiste, este creația lui Steve și a lui Nancy Carell. În această comedie, Rashida Jones o interpretează pe Angie Tribeca, un detectiv singuratic, iar Hayes MacArthur este partenerul ei, Jay Geils. Colegii ei din echipă sunt niște persoane excentrice și geniale care anchetează crime, dezvăluie prea multe informații personale și refuză să se odihnească până nu se face dreptate… aproximativ.

OMUL CARE ADUCE IARBA/HIGH MAINTENANCE (6 episoade)

Difuzare la HBO3: în fiecare duminică, de la ora 23:00; serialul este și pe HBO GO

“High Maintenance” prezintă viața unui traficant de marijuana din New York care are o listă de clienți cu nevroze la fel de diverse ca orașul.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…