Home Grile POSTURI Două seriale noi în grila de ianuarie Acasă TV: Petale de singurătate și Senora

Două seriale noi în grila de ianuarie Acasă TV: Petale de singurătate și Senora

0
0

Acasă TV va difuza din a doua parte a lunii ianuarie două noi telenovele. Din 23 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 19:00, Acasă TV va difuza serialul turcesc Petale de singurătate.

În plus, Începând cu 28 ianuarie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18:00, actriță Blanca Soto joacă în telenovela mexicană Senora, tot la Acasă TV.

petale-de-singuratateREZUMAT. În serialul turcesc Petale de singurătate, Eylul (Biran Damla Yılmaz) nu mai suportă abuzurile tatălui ei vitreg și îi spune totul mamei sale, însă aceasta decide să-și trimită fiica la un orfelinat în centrul unui cartier de lux.

Fata reușește să-și facă prieteni la orfelinat, dar colegele sale, excluse din societate, sunt umilite de băieții bogați din zonă. Nicio școală de stat nu le acceptă din cauza zvonurilor răutăcioase, iar directorul orfelinatului le înscrie pe fete la o școală privată din cartier. Viața se complică pentru Eylul și prietenele ei, din cauza colegilor bogați și răsfățați și a celor două fete, Cemre (Hazar Motan) și Defne, care pun la cale planuri diabolice pentru a le umili.

Tatăl lui Cemre, Sinan, se sinucide și o omoară și pe mama acesteia, iar rudele refuză să preia custodia fetei. Cemre ajunge la orfelinat, iar Defne și toți ceilalți prieteni bogați îi întorc spatele, însă Eylul este alături de ea și astfel cele două se apropie. Eylul și prietenii ei încearcă din răsputeri să facă față răutaților venite din partea colegilor de clasă și luptă să-și rezolve problemele de viață și să-și găsească familiile. Fetele învață adevărate lecții, se îndrăgostesc și colaborează pentru a depăși greutățile care apar zilnic.

REZUMAT telenovela mexicană Senora, care are la bază povestea unei femei extrem de frumoase, Sara Aguilar (Blanca Soto), căsătorită cu procurorul general, Vicente Acero, cu care are și un băiețel.

senora Acasa TVÎn ziua nunții lor, un grup de bărbați încearcă să-l omoare pe bărbat din cauza faptului că acesta ar fi responsabil pentru furtul a 3 milioane de dolari. Nu reușesc, însă îl ucid pe tatăl Sarei.

Pentru a-și salva viața, dar și pe cea a fiului ei, femeia fuge in Guadalajara. Mai târziu, descoperă că soțul ei furase, într-adevar, cele 3 milioane de dolari, dar în momentul în care încearcă să intre în posesia banilor, cartelul îi ia de la ea. Sara este nevoită să țină secrete și să îndure trădarea, dar luptă cu toate puterile pentru a-și salva fiul. Aflată într-o situație disperată, femeia intră într-o afacere ilegală, în cadrul unui alt cartel. Problemele se țin lanț, iar Sara își face foarte mulți dușmani.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…