Home Stiri Seriale în grila AXN. Minţi criminale: Dincolo de frontiere, noutatea lunii octombrie

Seriale în grila AXN. Minţi criminale: Dincolo de frontiere, noutatea lunii octombrie

0
0

foto-CRIMINALMINDS

Seriale la AXN în octombrie. Minţi criminale: Dincolo de frontiere, Ncis: New Orleans, Autopsia crimei, Minţi criminale: Comportament suspect, la primul sezon în grila AXN

Şaisprezece seriale sunt anunţate în grila postului AXN pentru luna octombrie. Dintre acestea, trei se află la primul sezon, primele episoade fiind difuzate în octombrie: Minţi criminale: Dincolo de frontiere, Ncis: New Orleans, Minţi criminale: Comportament suspect şi Autopsia crimei.

Paginadeseriale.ro prezintă serialele din grila de programe pentru luna octombrie a postului AXN:

Ani de răscruce: Primul sezon din serie va rula începând de sâmbătă, 1 octombrie, în fiecare weekend.

Synopsis: De la daunele teribile produse de Uraganul Sandy la tot ceea ce s-a petrecut în Orientul Mijlociu, acest docmentar trece in revistă, în mod obiectiv, poveștile celor afectați de tragedii. În lupta cu schimbările climatice, se află vedete ca Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Matt Damon, Michael C. Hall, Jessica Alba, America Ferrara, Don Cheadle, Ian Somerhalder și Olivia Munn.

Sherlock Holmes şi Dr. Watson: primul episod al sezonului 3 va fi difuzat sâmbătă.

NCIS: New Orleans: primul episod al sezonului de debut, în grila AXN din octombrie, sâmbătă, de la ora 09.15. Serialul este difuzat în fiecare weekend.

Synopsis: Serialul este o dramă despre un departament local de agenţi care investighează cazurile ce afectează personalul militar din New Orleans, un oras cunoscut pentru muzică, divertisment şi decadenţă. Liderul echipei este agentul special Dwayne, cunoscut şi ca “Regele”, originar din New Orleans.

NCIS: Los Angeles: sezonul 5. În fiecare zi la AXN.

Synopsis: Acest noul sezon reia acţiunea de unde a fost lăsată la finalul sezonului 4, când familia Deek este torturată de Isaak Sidorov şi oamenii săi în timp ce Sam nu poate decât să privească totul neajutorat.

Autopsia crimei: Primul episod din sezonul 1, sâmbătă de la ora 16.50. Serialul, în fiecare weekend din octombrie la AXN.

Synopsis: Când un accident i-a pus capăt carierei de neurochirurg, Megan Hunt a devenit cel mai cunoscut examinator medical din Philadelphia. Deşi este foarte bună la ce face, doctoriţa are reputaţia de a fi dificilă. Din fericire, are câţiva fani, printre care se numără şi examinatorii medicali juniori şi medicul investigator Peter Dunlop, care îi acceptă comportamentul neortodox.

Medium, sezonul 3, în weekend în grila AXN.

Synopsis: Allison Dubois lucrează pentru Departamentul de Procuroratură din Phoenix, unde îşi foloseşte abilităţile de medium pentru a rezolva diverse cazuri. Visele ei îi oferă deseori indicii despre oameni dispăruţi, iar când atinge pe cineva, Allison poate să vadă dincolo de faţadă, direct în sufletul persoanei. Ea încearcă să împace job-ul stresant cu rolurile de soţie şi mama a trei copii, inclusiv o fiică ce pare să aibă puteri asemănătoare.

•  Poliţişti fără frontiere: primul sezon, luni, 3 octombrie, joi, 15 octombrie şi luni, 19 octombrie.

Synopsis: Serialul prezintă activitatea unei echipe de detectivi europeni, mandatată de Curtea Penală Internațională, ce deţine autoritatea de a urmări criminalii peste graniţele din interiorul Uniunii Europene. Acţiunea serialului se petrece în cele mai exotice locuri din lume, unde echipa formată din agenţi de elită lucrează să rezolve cele mai complexe crime internaţionale.

NCIS: Anchetă militară, sezonul 9, de luni până vineri, la AXN.

Synopsis: De la crime şi spionaj la terorism şi submarine furate, agenţi speciali călătoresc în întreaga lume ca să investigheze diverse infracţiuni. Echipa este afectată emoţional după ce o bombă distruge sediul departamentului lor. După atacul asupra NCIS, preşedintele dă comandă ca toate agenţiile să îl urmărească pe Harper Dearing, cel care a plănuit atacul.

Cititorii de oase: sezonul 2, de luni până vineri la AXN.

Synopsis: Temperance Brennan lucrează la institutul Jeffersonian din Washington DC şi este un antropolog genial, însă cu nişte probleme de socializare. Agentul special Seeley Booth, un bărbat arogant însă extrem de fermecător, îi cere ajutorul în rezolvarea unui caz. Mai exact, Temperance trebuie să identifice nişte rămăşiţe umane. Perspectiva ei realistă asupra lumii se ciocneşte cu atitudinea emotivă şi bazată pe instinct a lui Booth. Însă pe măsură ce lucrează împreună la mai multe cazuri, cei doi îşi dau seama că împreună pot avea rezultate mult mai bune decât separat.

Un vârcolac adolescent: sezonul 5, de luni până vineri, la AXN.

Synopsis: Scott şi prietenii lui se confruntă cu posibilitatea unui viitor în care nu se au unii pe ceilalţi, din moment ce următoarea etapă a vieţii lor e posibil să îi ducă în direcţii diferite. Ei nu ştiu însă că forţe exterioare deja plăniesc să despartă gaşca cu mult înainte de absolvire. Noi răufăcători care folosesc o combinaţie între ştiinţă şi supranatural pentru un scop misterios care îi va aduce pe Scott şi prietenii lui faţă în faţă cu cel mai mare duşman al lor de până acum.

Minţi criminale: sezonul 9, luni şi marţi la AXN.

Synopsis: Acest serial dramatic are în centru o echipă de agenţi FBI care analizează cele mai bolnave minţi criminale ale ţării, anticipându-le mişcările înainte să lovească din nou. Cel mai experimentat agent al Unităţii de Analiză Comportamentală este David Rossi, membrul fondator care se întoarce să rezolve noi cazuri.

Cougar Town: sezonul 6, în fiecare zi în grila AXN pe octombrie.

Synopsis: Courteney Cox o interpretează pe Jules Cobb, o mamă trecută de patruzeci de ani care se confruntă cu provocările adesea amuzante ale acestei noi etape a vieţii sale. Alături de ea în această călătorie se află fiul ei, fostul soţ, vecinul său devenit între timp soţ şi prietenii ei, care formează o familie disfuncţională, însă care este întotdeauna alături de ea.

Scorpion: sezonul 1, de luni până vineri la AXN.

Synopsis: Inspirat de o poveste adevărată, serialul este despre excentricul geniu Walter O’Brien şi echipa sa, care formează principala apărare împotriva ameninţărilor noii ere. Membrii echipei sunt: Toby Curtis, un expert în comportament care poate citi pe oricine, Happy Quinn, care este foarte pricepută în domeniul mecanicii şi Sylvester Dodd, un guru al statisticilor. Agentul federal Cabe Gallo, pe care-l leagă o poveste dramatică de O’Brien, se foloseşte de cunoştinţele acestor genii.

Între prieteni, sezonul 1, în fiecare marţi la AXN.

Synopsis: Cobi, Lex, Gus şi Joel se adună ca să sărbătorească pensionarea timpurie a prietenului lor Milo în vila sa din Belize. Însă camaraderia dintre ei nu durează prea mult, deoarece vechi neînţegeleri ies la suprafaţă, secrete explodează, iar excursia în paradis se transformă foarte repede într-un labirint de coşmar, plin de minciuni, decepţii şi crime.

Minţi criminale: Dincolo de frontiere:primul episod din sezonul 1 va fi difuzat joi, începând cu ora 21.05, urmând ca acesta să ruleze în fiecare luni şi joi.

Minţi criminale: Comportament suspect: sezonul 1 începe la AXN joi, de la ora 22.00, urmând să fie difuzat în fiecare luni şi joi.

Synopsis: Câștigător al premiului Oscar, Forest Whitaker joacă în această dramă despre o echipă de agenți de elită din departamentul de analiză comportamentală a FBI-ului. Aceștia folosesc metode neconvenționale de cercetare și modalități agresive de a-i prinde pe cei mai periculoși criminali ai tării. Liderul unității este agentul Sam Cooper, un conducător înnăscut, puternic atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Lui nu-i e frică să-și riște cariera pentru a-și apăra principiileJobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…