Home Seriale TV Seriale pe care să le urmărești dacă îți place Riverdale

Seriale pe care să le urmărești dacă îți place Riverdale

0
0

Îți place Riverdale și ești deja cu serialul al zi? Nu știi la ce să te mai uiți? Avem o listă de seriale care s-ar putea să-ți placă.  Toate producții care „aduc” a Riverdale.

Toate serialele pe care le vom prezenta în continuare se găsesc fie pe Netflix, fie pe HBO GO.

PaginadeSeriale prezintă lista cu titluri pe care să le urmărești dacă îți place Riverdale:

Chilling Adventures of Sabrina” – un serial marca Netflix, o variantă întunecată și gotică a faimoasei Sabrina, vrăjitoarea adolescentă. O producție inspirată de Archie Comics.

Dynasty – un remake al unui faimos serial din anii 80, a cărui acțiune se învârte în jurul bogatei familii Carrington. Crime, răpiri, infidelitate, cu siguranță la acest serial nu te vei plictisi. Serialul se găsește pe Netflix.

The End of tge F***ing World” – o comedie britanică întunecată. Pe scurt, povestea se învârte în jurul a doi adolescenți care decid să fugă de acasă. Situația se complică în momentul când unul dintre ei începe să plănuiască să-l ucidă pe celălalt. Serialul este disponibil pe Netflix.

Legacies” este un spin-0ff al serialului „The Originals” a cărui acțiune se petrece într-o școală pentru copii cu superputeri: unii sunt vârcolaci, alții vampiri sau vrăjitoare. Serialul va fi pe HBO GO și pe HBO din 8 ianuarie (detalii AICI)

Siren” (Sirena) – așa cum îi spune și numele, povestea este se învârte în jurul unei sirene care pornește în căutarea surorii ei care fusese răpită. Serialul este pe HBO GO cu întregul sezon unu.

SIREN

Atypical” is a coming-of-age story about a teen boy named Sam who has Autism. The show centers on Sam’s life at school and at home as he decides he wants to start dating.

Atypical

„Gossip Girl”, un serial despre viața adolescenților din zona bogată a New Yorkului. Producția are șase sezoane, toate disponibile pe Netflix.

Scream”. Serialul. O producție inspirată de seria de filme cu același nume, despre un oraș terorizat de un ucigaș în serie. Să nu uităm că și Riverdale s-a confruntat cu aceeași problemă în sezonul al doilea. Scream este disponibil pe Netflix.

Gilmore Girls”, un serial absolut adorabil despre relația mamă singură-fiică. Producția poate fi urmărită pe Netflix.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…