Home seriale romanesti Sergiu, omul de bază din Clanul lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze. Ce se întâmplă în episodul din seara aceasta în Clanul?

Sergiu, omul de bază din Clanul lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze. Ce se întâmplă în episodul din seara aceasta în Clanul?

Comments Off on Sergiu, omul de bază din Clanul lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze. Ce se întâmplă în episodul din seara aceasta în Clanul?
0

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele. Magda o va lua razna fără copilul ei, Bebe își dă seama că este încolțit, iar Pelicanu și Iulică vor face și ei mișcări… periculoase. Cum va continua povestea din CLANUL, vedem în doar câteva ore, de la 20:30.

În căutarea disperată a fiului său, Magda va ajunge în mahala, unde va avea un moment în care se va face auzită de către toată lumea: „Care nu sunteți cu mine, vă iau și vă dispar de nu vă mai găsește nimenea. Ziceți că Bebe era bun cu voi?! Eu o să fiu și bună! Ziceți că Bebe era rău?! Eu o să fiu de 10 ori mai rea! Nu vă puneți cu mine că vă fac să regretați ziua în care v-a născut mămicuța voastră, ați înțeles?! Sunt om cu voi, dacă și voi sunteți! S-a înțeles, mă?!”.

Bebe își va da seama că ceva nu este în regulă cu dispariția lui Sergiu: „Dacă e mort, îmi pare rău că a fost credincios. Dacă e prins, îmi pare și mai rău. Am pe femeia lui aici, asta i-am arătat că n-am încredere în el, că n-am respect de el, că nu pun preț pe sufletul lui.” După ce va pune cap la cap lucrurile, va lua o decizie extremă. Despre ce este vorba, aflăm curând.

Pe de altă parte, Sergiu își va dea seama că nu este de joacă, iar în mintea lui tot ce-și dorește este să ajungă la Ileana, așa că le va spune celor care-l țin ostatic că e de partea lor și le va oferi informații: „Eu vi-l dau pe Tătuțu și voi mă lăsați liber, să dispar din țară definitiv. Ce-ți dau eu nu e o informație, e Tătuțu! Ți-l dau și mă lași liber.”

Nu ratați CLANUL în această seară, de la 20:30, pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti
Comments are closed.

Vezi si

VIDEO. „Tătuţu’” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu’ în Clanul

VIDEO. Serial nou cu “Tătuţu'”. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni,…