Home Seriale TV Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Comments Off on Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor
0

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shondaland și Netflix), după seria de romane semnată de Julia Quinn.

Suntem în Londra anilor 1800, e primăvară și deci un nou sezon în care tinerele burgheze vin în fața Reginei și ies astfel oficial în societate, semn că sunt gata să se căsătorească.

Începe un nou sezon de baluri în care invitații își afișează cele mai spectaculoase ținute și, din nou, Bridgerton nu va dezamăgi la acest capitol.

Așa cum s-a întâmplat și cu celelalte două sezoane, am sorbit primele episoade din cel de-al treilea sezon al seriei, pe care Netflix îl va difuza în două părți (pe 16 mai și pe 13 iunie).

Acest al treilea sezon o are în prim plan pe Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Penelope  reușește să îl uite în sfârșit pe Colin Bridgerton (Luke Newton) după ce îi aude părerea deloc măgulitoare la adresa ei la finalul sezonului trecut.

Ea decide că a sosit timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și de surorile ei.

Din lipsă de încredere, tentativele ei de a reuși pe piața mariajelor eșuează lamentabil. Întors din călătoriile estivale cu un look nou și o doză serioasă de aroganță, Colin constată cu consternare că Penelope, singura care îl apreciase așa cum era, îl tratează acum cu răceală.

Din dorința de a-i recâștiga prietenia, Colin se oferă să o inițieze pe Penelope în tainele încrederii în sine, pentru a o ajuta să își găsească un soț în acest sezon. Problema este că, atunci când sfaturile lui încep să funcționeze un pic cam prea bine, Colin trebuie să se lămurească dacă sentimentele lui pentru Penelope se rezumă la prietenie sau merg ceva mai departe.

În plus, destrămarea relației cu Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit o nouă prietenă într-un loc cât se poate de neașteptat, complică și mai mult lucrurile pentru Penelope.

Din cauza prezenței constante în înalta societate, îi este din ce în ce mai greu să păstreze secretul lui Lady Whistledown.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…