Home Grile POSTURI RECOMANDĂRI. Pe Netflix, de Halloween: Monștri, vampiri, vrăjitoare, filme și seriale horror

RECOMANDĂRI. Pe Netflix, de Halloween: Monștri, vampiri, vrăjitoare, filme și seriale horror

0
0

Ce vedem pe Netflix, de Halloween? Platforma aduce o listă cu multe filme și seriale horror pentru sărbătoarea de la finalul săptămânii viitoare.

Sunt fie producții adăugate recent pe platformă, fie titluri consacrate.

Ratched, The Haunting of Bly Manor sau To The Lake se regăsesc pe lista celor mai recente producții care au ajuns pe Netflix.

Mai sunt și producții care aduc monștrii și vrăjitoarele în rolurile principale: Stranger Things, The Witcher, Chilling Adventures of Sabrina.

Mai sunt disponibile și titluri care spun poveștile unor case bântuite: The Haunting of the Hill House, dar și multe producții clasice Psycho, The Conjuring, The Ring.

Lista completă, în continuare:

Alive

Oh Jun-u se trezește și găsește un mesaj de la mama lui, care îi spune că familia a plecat în vacanță fără el.

El pornește televizorul și prezentatorul știrilor anunță că un virus se răspândește la nivel național, cei infectați manifestând semne de canibalism. Dintr-o dată, wifi-ul este deconectat și tot ceea ce Jun-u poate auzi este mesajul tatălui său, spunându-i că trebuie să rămână în viață. Lumea o ia razna și totul este distrus de zombi. După mai mult de 15 zile fără nicio conexiune socială, Jun-u observă o rază laser care vine din afara ferestrei balconului său. 

The Babysitter: Killer Queen

La doi ani după ce a învins un cult satanic condus de babysitter-ul său, Bee, Cole continuă să fie bântuit de evenimentele oribile din acea noapte.

Toți cei din viața lui cred că și-a pierdut mințile de când Bee și toți prietenii ei au dispărut, ceea ce face povestea lui Cole greu de crezut. Încă este îndrăgostit fără speranță de vecina și cea mai bună prietenă a lui, Melanie – singura care crede povestea lui -, care îl convinge să uite trecutul și să vină la o petrecere dată lângă un lac din apropiere.

Dar când vechii dușmani se întorc neașteptat, Cole trebuie din nou să depășească forțele răului și să supraviețuiască nopții.

The Paramedic

După ce un accident îl lasă paralizat și într-un scaun cu rotile, adâncindu-se în depresie, incapabil să facă față noii sale vieți, Angel decide să se răzbune pe cei care, în ochii lui, l-au trădat – mai ales pe femeia care l-a părăsit când avea cea mai mare nevoie de ea.

The Binding

În timp ce o vizitează în Italia pe mama logodnicului său, o femeie trebuie să lupte împotriva unui blestem care se abate asupra fiicei sale.

Vampires vs. The Bronx

Un grup de tineri prieteni din Bronx luptă pentru a-și salva cartierul de o bandă de vampiri.

Hubie Halloween

Hubie Dubois (Adam Sandler) își petrece fiecare Halloween asigurându-se că locuitorii din orașul său natal, Salem, sărbătoresc în siguranță și joacă conform regulilor.

Anul acesta însă, un criminal evadat și un nou vecin misterios îl țin pe Hubie în alertă. Când oamenii încep să dispară, depinde de Hubie să convingă poliția (Kevin James, Kenan Thompson) și locuitorii orașului că monștrii sunt adevărați și numai el îi poate opri.

Hubie Halloween este o comedie de familie despre un erou improbabil, cu o distribuție de cinci stele, incluzându-i pe Julie Bowen, Ray Liotta, Noah Schnapp, Steve Buscemi și Maya Rudolph, și produs de Happy Madison.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

Când liceana Kelly Ferguson (Tamara Smart) acceptă cu reticență să-l îngrijească pe Jacob Zellman (Ian Ho) de Halloween, ultimul lucru la care se așteaptă este să fie recrutată de o societate internațională secretă de babysitteri care protejează copiii cu puteri speciale de monștri.

Pentru a-l ști pe Jacob în siguranță, Kelly face echipă cu inteligentul vicepreședinte al organizației, Liz Lerue (Oona Laurence), geniul tehnologic Berna Vincent (Troy Leigh-Anne Johnson), expertul în monștri, Cassie Zhen (Lynn Masako Cheng), și maestrul în poțiuni, Curtis Critter (Ty Consiglio), pentru a învinge un Boogeyman cunoscut sub numele de “Marele Guignol” (Tom Felton), o vrăjitoare plină de farmec numită “Peggy Drood” (Indya Moore) și legiunea lor de monștri misterioși. 

Rebecca

După o scurtă poveste de iubire în Monte Carlo alături de Maxim de Winter (Armie Hammer), un bărbat văduv chipeș, o tânără proaspăt căsătorită (Lily James) ajunge la Manderley, locuința impozantă a noului ei soț.

Naivă și lipsită de experiență, încearcă să se adapteze în noua ei viață, dar descoperă că trebuie să lupte cu umbra primei soții a lui Maxim, Rebecca, o femeie elegantă și urbană a cărei moștenire este menținută în viață de sinistra menajeră de la Manderley, doamna Danvers (Kristin Scott Thomas). 

Cadaver

Cadaver este un film horror psihologic norvegian care ne duce într-o călătorie în care omenirea este pusă la încercare. După un dezastru nuclear în urma căruia foametea guvernează, Leonora (Gitte Witt), Jacob (Thomas Gullestad) și fiica lor, Alice (Tuva Olivia Remman), sunt la limita supraviețuirii.

Într-o zi, hotelul din oraș invită supraviețuitorii să participe la o piesă de teatru, oferindu-le de mâncare, ca un efort caritabil pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Lăsată fără alegere, familia celor trei decide să meargă la hotel, unde directorul, Mathias (Thorbjørn Harr), prezintă întregul hotel ca fiind chiar scena unde se va juca piesa de teatru.

Participanților li se oferă măști pentru a-i deosebi de actori, dar spectacolul ia o turnură stranie atunci când membrii publicului încep să dispară. Linia dintre realitate și teatru se estompează rapid, până când Alice dispare în fața lui Leo și Jacob și nu mai există loc de îndoială: ceva nu este în regulă cu hotelul lui Mathias.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight – din 28 octombrie

Un grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare în pădure, însă o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna. De la Akson Studio.

His House – din 30 octombrie

După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

The Day of the Lord – din 30 octombrie

Menéndez este un preot pensionar care locuiește într-un apartament întunecat și deteriorat, întorcând spatele lumii. El suferă de o criză de credință și este bântuit de coșmaruri oribile și de fapte din trecutul său care îl torturează.

Într-o zi, primește o vizită de la Sebastián, un vechi prieten care cunoaște trecutul lui Menéndez. El susține că fiica sa este posedată de diavol și îi cere ajutorul lui Menéndez pentru a o exorciza, deși este bine conștient de metodele agresive pe care le folosește preotul.

Împins de insistențele lui Sebastián și de conflictul său interior, Menéndez ia acest caz ca o șansă la mântuire. El are un nou scop în viață, dar este ea într-adevăr posedată sau va suferi o tortură fără sens?

Ratched

Realizat de Ryan Murphy și Ian Brennan, RATCHED este un serial dramatic plin de suspans, care spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie.

În 1947, Mildred sosește în nordul Californiei pentru a se angaja la un spital psihiatric de prestigiu, unde se desfășoară experimente noi și tulburătoare asupra minții umane.

Aflată într-o misiune clandestină, Mildred se prezintă drept imaginea perfectă a asistentei medicale dedicate, dar roata se învârte mereu și, pe măsură ce se infiltrează în sistemul de îngrijire a bolnavilor psihic și printre cei care lucrează sau sunt îngrijiți acolo, vedem că imaginea elegantă de fațadă a lui Mildred ascunde un caracter tenebros, care mocnea în interior, demonstrând că adevărații monștri sunt creați, nu născuți.

Oktoberfest: Beer & Blood

1900: Un bogat nou venit cu un trecut umbros ajunge la München, hotărât să domine profitabilul Oktoberfest cu o berărie. Dar când fiica sa se îndrăgostește de moștenitorul unei fabrici de bere rivale, se declanșează un lanț violent de evenimente care va amenința viitorul ambelor familii.

To The Lake

Un virus ucigaș lovește Moscova și un grup de supraviețuitori fuge în pustietate, unde se confruntă cu amenințarea bolii, a hoților, dar și cu problemele dintre ei. De la 1-2-3 Production.

The Haunting of Bly Manor

De la creatorul The Haunting of Hill House, Mike Flanagan, și de la producătorul Trevor Macy vine THE HAUNTING OF BLY MANOR, următorul capitol al seriei antologice The Haunting, cu acțiunea plasată în Anglia anilor 1980.

După moartea tragică a unei bone, Henry Wingrave (Henry Thomas) angajează o tânără dădacă americană (Victoria Pedretti) pentru a avea grijă de nepoata și nepotul său (Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth), ambii orfani. Aceștia locuiesc la Bly Manor alături de bucătarul-șef, Owen (Rahul Kohli), administratorul, Jamie (Amelia Eve), și menajera, doamna Grose (T’Nia Miller).

Totuși, nimic nu este ceea ce pare la conac, iar secole de întunecate secrete de iubire și de pierdere așteaptă să fie dezgropate în această îngrozitoare și gotică poveste de dragoste. La Bly Manor, mort nu înseamnă dispărut.

La Révolution

1787, Franța. În timp ce investighează o serie de crime misterioase, Joseph Guillotin – viitorul inventator a faimoaseii „ghilotine” – descoperă un virus necunoscut: sângele albastru.

Boala se răspândește repede printre aristocrația franceză, ducând la uciderea oamenilor obișnuiți și, în curând, situația duce la o rebeliune. Cum ar fi dacă Revoluția Franceză nu s-ar fi întâmplat așa cum ni s-a spus?

Unsolved Mysteries: Volume 2

În șase noi episoade, Unsolved Mysteries conturează mai multe dispariții inexplicabile, evenimente tragice și întâmplări bizare. Poate că un spectator deține cheia rezolvării acestor cazuri.

Detectivi, jurnaliști și membri ai familiei oferă teorii interesante în această serie captivantă, de la creatorii docuseriilor originale, Cosgrove / Meurer Productions și 21 Laps Entertainment, producătorii Stranger Things.

Producții pentru copii și familie

The Worst Witch: Season 4

O serie de încercări împing la limită puterile magice ale lui Mildred și Ethel, care concurează pentru onoarea de a deveni șefe.

A Go! Go! Cory Carson Halloween

Matei, Chrissy și Freddie vânează cele mai mari dulciuri de acest Halloween! Dar merită să se aventureze în partea înspăimântătoare a orașului pentru niște bunătăți?

StarBeam: Halloween Hero

De Halloween, lacomul căpitan Barbă-Pește fură dulciurile tuturor, dar Supersteluța și Boost au câteva soluții pentru a îndrepta lucrurile!

Super Monsters: Dia de los Monsters

Supermonstruleții sărbătoresc Día de los Muertos în orașul natal al Videi cu familia ei magică, noi prieteni monstruleți și o paradă… ceva de speriat!

The Last Kids on Earth: Book 3

Cei patru prieteni continuă să trăiască pe picior mare cu monștrii aliați, însă Jack se teme că un radioemițător ar putea pune capăt distracției.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…