Home Grile POSTURI Recomandările History pentru noiembrie. Serie documentară cu actorul Laurence Fishburne

Recomandările History pentru noiembrie. Serie documentară cu actorul Laurence Fishburne

0
0
Laurence Fishburne. Foto: History

Ce programe a pregătit History în luna noiembrie? Printre recomandări se numără al doilea sezon al documentarului „Cele mai mari mistere ale istoriei”, cu actorul Laurence Fishburne.

Tot în noiembrie postul a mai pregătit și alte producții: „Invențiile care au schimbat lumea” și „Greșeli la scară largă”.

Paginadeseriale.ro vă prezintă recomandările History pentru luna noiembrie:

Cele mai mari mistere ale istoriei cu Laurence Fishburne (sezonul 2) – Premiera 7 noiembrie | Duminica, ora 21:00

Actorul Laurence Fishburne revine cu un nou sezon al seriei documentare „Cele mai mari mistere ale istoriei”, la History.

Pe parcursul celor patru episoade se vor prezenta noi evenimente istorice celebre, prin dovezi, investigații și interviuri inedite.

Telespectatorii vor afla ce se află în adâncul apelor din Triunghiul Bermudelor, experții făcând noi descoperiri despre dispariția șocantă a cinci avioane și 14 militari.

De asemenea, vom investiga dacă există într-adevăr un submarin nazist încărcat cu aur, antichități și opere de artă în apropierea insulelor Turks și Caicos. Cum a murit legenda artelor marțiale Bruce Lee? Și ce vor scoate la iveală jurnalele dispărute ale magicianului Harry Houdini?

La aceste întrebări va căuta răspunsul Laurence Fishburne, alături de experți, istorici și analiști.

Greșeli la scară largă – Premiera 8 noiembrie | Lunea, ora 22:00

Această serie trece în revistă efectele catastrofale al celor mai grave erori inginerești.

„Fiecare episod aruncă lumină asupra misterului din spatele momentelor distructive și a impactului global permanent, oferind răspunsurile adeseori șocante la întrebarea Ce s-a întâmplat?”, spun cei de la History.

Invențiile care au schimbat lumea – Premiera 22 noiembrie | Lunea, ora 21:00

Noul serial documentar dezvăluie poveștile surprinzătoare și rivalitățile din spatele inovațiilor revoluționare care au transformat Statele Unite ale Americii într-o superputere.

Nikola Tesla, William Harley, Alexander Graham Bell, Duncan Black sau Alonzo Decker se numără printre inventatorii prezentați în această serie documentară.

În total vor fi opt episoade.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …