Home Stiri Seriale americane Personaje noi în seria Stranger Things: un actor de comedie și unul din Stăpânul Inelelor

Personaje noi în seria Stranger Things: un actor de comedie și unul din Stăpânul Inelelor

0
0

stranger-thingsNume noi sunt anunțate în sezonul al doilea al serialului Stranger Things, produs de Netflix. Un actor de comedie și unul cunoscut pentru rolul din Stăpânul inelelor vor juca în noua serie Stranger Things, pe care platforma video o pregătește pentru anul viitor.

Conform TVline.com este vorba despre Paul Reiser, comediant, cunoscut în special pentru rolul din Mad About You, serial în care a jucat alături de Helen Hunt. Cel de-al doilea nume este Sean Astin, care a jucat rolul lui Samwise Gamgee în Stăpânul inelelor.

Conform sursei citate, Reiser va juca rolul lui Dr Owens, un înalt oficial din cadrul Departamentului de Energie care are misiunea de a face „curățenie” după evenimentele de anul trecut.

Astin va fi în seria Netflix personajul Bob Newby, un fost coleg de liceu al lui Joyce (Winona Rider) și al lui Hopper (David Harbour).

O altă apariție în serial va fi actirța de origine daneză, Linnea Berthelsen, care va fi Roman, o tânără frumoasă dar cu probleme emoționale. Deși nu locuiește în Hawkins, ea este, în mod misterios, legată de fenomenele supranaturale din laborator.

Pe lângă numele noi care-și fac apariția în serial, recent, Netflix a confirmat că principalii actori din sezonul întâi Stranger Things își vor face apariția și în seria a doua care va avea nouă episoade.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…