Home Stiri Paginademedia.ro: Adrian Văncică – Celentano și Bobonete, printre scenariștii din Las Fierbinți. Cine mai scrie la serial

Paginademedia.ro: Adrian Văncică – Celentano și Bobonete, printre scenariștii din Las Fierbinți. Cine mai scrie la serial

0
0

Cine scrie serialul Las Fierbinți după plecarea lui Mimi Brănescu? Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, noul sezon al serialului de comedie de pe Pro TV este scris de o echipă de scenariști.

Adrian Văncică (Celentano) și Mihai Bobonete (Bobișp) sunt doi dintre scenariștii din echipă, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro surse apropiate echipei de producție. Cine sunt ceilalți scriitori din noua echipă, în continuare.

Văncică a scris mai multe episoade din noul sezon. Bobonete semnează un episod dublu. În echipă este și Iulian Postelnicu, care a scris și primul episod al celei de-a zecea serii.

Fiecare scenarist din echipă semnează separat episoadele pe care le scriu.

Adrian Văncică a declarat:

“Ceea ce a făcut Mimi Brănescu rămâne – și nu sunt vorbe mari – în istoria televiziunii. A scris, de exemplu, un episod între în versuri, pe modelul shakespearian, pe deasupra și cu glume. Nu ai cum să nu apreciezi imensa valoare pe care o are Mimi.

Nimeni nu îl poate înlocui pe Mimi, nu are cum. Nimeni nu vrea să îi ia locul”, a spus Adrian Văncică pentru Paginademedia.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Bobonete a declarat:

“Atât eu, cât și ceilalți care au scris, încercăm să ținem ștacheta sus, să nu perimăm serialul pentru că scrie altcineva decât Mimi. Fără doar și poate, meritele lui Mimi asupra acestui serial sunt uriașe. Eu, personal, îi voi recunoscător toată viața pentru tot ce a făcut pentru mine. Am jucat niște scenarii fabuloase, scrise de el.

Și acum aștept chemarea lui în orice va face, pentru că este clar că Mimi Brănescu este unul dintre cei mai buni dramaturgi ai momentului, asta fără să luăm în calcul calitățile lui de actor”, a mai declarat Bobonete pentru Paginademedia.ro.

De acum încolo, merg pe mâna lui Dragoș Buliga, regizorul și producătorul acestui serial, pentru dacă scenariile nu vor fi așa reușite, nici nu vor intra în filmare. El știe cel mai bine ce dă bine și ce nu pentru proiect”, a completat interpretul lui Bobiță.

Cine a scris primul episod al sezonului zece?

Sezonul zece a început joi seară cu un episod scris de Iulian Postelnicu, de asemenea membru în noua echipă de scenariști a serialului Las Fierbinți

Iulian Postelnicu, care a avut un rol în primele sezoane Las Fierbinți, a apărut în programul Mondenii, dar și în seria O săptămână nebună, de pe Pro TV, cu Paul Ipate în rolul principal.

Iulian Postelnicu a jucat in mai multe filme si seriale de televiziune, printre care rolul profesorului Dragomirescu, din 2012, în Las Fierbinți.

În echipa de scenariști a intrat și Dan Panaet. Panaet scrie la Cațavencii și, în urmă cu câțiva ani, a făcut parte din echipa site-ului de satiră Timesnewroman.ro.

Reamintim că Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinți, s-a retras din serialul de comedie, după nouă sezoane, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Și soția lui, actrița Mirela Oprișor – Aspirina în Las Fierbinți – a ieșit din serial.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…