Home Seriale TV „O dragoste”, un nou serial turcesc la Kanal D

„O dragoste”, un nou serial turcesc la Kanal D

Comments Off on „O dragoste”, un nou serial turcesc la Kanal D
0

Kanal D vine cu o nouă producție turcească de succes, “O dragoste” („One Love”/original: Kızılcık Şerbeti), o poveste captivantă în care iubirea, tradiționalismul, dar și valorile societății moderne se împletesc într-o manieră tulburătoare.

„O dragoste” înfățișează povestea de viață a idealistei Doga (interpretată de actrița Sila Turkoglu) care întâlnește iubirea la numai 20 de ani. Proaspăt admisă la facultate, Doga se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat, carismatic, care provine dintr-o familie conservatoare.

Fatih își dorește o relație serioasă, pe care simte că a găsit-o atunci când el și Doga se îndrăgostesc. Tensiunile apar când o sarcină neplanificată va da peste cap planurile frumoasei Doga și va zgudui din temelii viețile familiilor celor doi tineri.

Un personaj puternic al serialului este Kivilcim Arslan (Evrim Alasya), mama frumoasei Doga; Kivicim este divorțată, foarte atrăgătoare, cu puternice convingeri în ceea ce privește independența femeii în societate. Kivilcim primește cu stupoare vestea că Doga este însărcinată și consideră că această sarcina îi va ruina viitorul tinerei, motiv pentru care decide să rezolve această situație.

Conflictele dintre generații, dar și între stilurile de viață și valorile celor două familii atrag o serie de evenimente dramatice.

Odată cu difuzarea noului serial “O dragoste”, fanii serialelor turcești se vor bucura de interpretarea unora dintre cei mai îndrăgiți actori turci, precum Baris Kilic (personaj Omer Unal), talentatul și carismaticul actor pe care telespectatorii români l-au putut admira în seriale de succes precum “Prețul fericirii”, “Valea lupilor” sau “Feriha”, difuzate la Kanal D, Evrim Alasya, Dogukan Gungor sau Sila Turkoglu, una dintre cele mai apreciate actrițe ale tinerei generații din Turcia.

 Nu pierdeţi, în curând, la Kanal D, noul serial “O dragoste”, o poveste despre iubire, sacrificiu, prejudecată, ce leagă destinele a două familii foarte diferite, dar care, în mod neașteptat, împărtășesc aceleași adevăruri profunde.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

„Ferrari”, „The Beekeeper” și „Atletico Textila”, între noutățile lunii iulie pe Voyo

Luna aceasta, VOYO aduce o serie de filme și seriale ideale pentru nopțile lungi de vară. …