Home Stiri Nume noi în sezonul trei din Stranger Things

Nume noi în sezonul trei din Stranger Things

0
0
Stranger Things – Foto: Netflix

Stranger Things, serial original Netflix, va avea două nume noi în cel de-al treilea sezon.

Priah Ferguson, care o interpretează pe Erica Sinclair – o puștoaică precoce care și-a făcut pentru prima dată apariția în al doilea sezon Stranger Things -, devine o apariție recurentă în următorul sezon al serialului original Netflix.

Totodată, Maya Thurman-Hawke, care o va impersona pe Robin, va fi o apariție constantă în următorul sezon Stranger Things.

ERICA

Sora ambițioasă a lui Lucas revine, iar de data aceasta va fi însoțită de o armată de prieteni. Erica nu mai acceptă să privească acțiunea de pe margine, așa că intră într-o misiune curajoasă – aceea de a salva Hawkins de o nouă amenințare.

Interpretarea din Stranger Things a fost atât de apreciată încât Erica Sinclar devine o apariție constantă în noul sezon al serialului. Pe lângă succesul pe care l-a avut în proiectele TV, Priah Ferguson a mai apărut de-a lungul timpului în scurtmetraje și în seriale online premiate.

Priah Ferguson a devenit actriță inspirată fiind de filmul Crooklyn and Daddy’s Little Girls și este în prezent profund implicată în comunitatea din care face parte, aceasta fiind printre purtătorii de cuvânt ai organizației United Way of Greater Atlanta.

 

ROBIN

Robin este o tipă neconvențională, isteață și plină de energie. Plictisită de locul de muncă monoton, începe să simtă nevoia de puțină emoție și acțiune în viața ei… și va primi mai mult decât și-ar fi imaginat atunci când descoperă secretul din Hawkins.

Carte de vizită. Maya Thurman-Hawke poate fi văzută în rolul lui “Jo March” din Little Women, miniseria BBC care este o adaptare a romanului clasic cu același nume. Little Women a avut premiera în Anglia în luna decembrie a anului trecut și va fi difuzat de PBS în Statele Unite din luna mai a acestui an. Maya a jucat alături de Angela Lansbury, Emily Watson și Michael Gambon, iar acest rol a fost și primul ei rol de până acum. În plus, a încheiat recent filmările pentru Ladyworld, un film independent regizat de Amanda Kramer și va interpreta rolul principal în filmul lui Myna Joseph – Charlotte XVI.

Despre Stranger Things

Stranger Things este o serie creată de frații Duffer. Producătorii executivi sunt atât Frații Duffer, cât și Shawn Levy, Dan Cohen și Iain Paterson.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…