Home Grile POSTURI Documentar despre Kim-Jong Un și seriale despre iubire. Noutățile lunii februarie la National Geographic și Disney Channel

Documentar despre Kim-Jong Un și seriale despre iubire. Noutățile lunii februarie la National Geographic și Disney Channel

0
0

NOUTĂȚI în Februarie. A doua lună a anului 2021 vine cu premiere pe National Geographic. Postul va difuza o serie documentară despre Kim-Jong Un, liderul din Coreea de Nord, dar și o serie de investigații despre interlopii din întreaga lume realizată de jurnalista Mariana van Zeller.

Pe Disney Channel se sărbătorește ziua îndrăgostiților pe 14 februarie, atunci când postul a programat mai multe seriale.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – FEBRUARIE 2021

Premieră – Ilegal cu Marina Van Zeller. Din 19 februarie, în fiecare vineri, de la 22:00

Premiata jurnalistă Mariana van Zeller explorează structura și funcționarea celor mai periculoase piețe negre din universul interlop. Fiecare episod surprinde altă piață neagră, de la droguri la arme și comerț cu tigri, cu scopul de a întâlni jucătorii cei mai importanți, a afla modul de lucru și a scoate la iveală circumstanțele și contextul geo-politic care creează o economie subterană de miliarde de dolari.

Premieră – Coreea de Nord: În mintea unui dictator. Din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 21:00

Seria aduce poveștilor unor experți de top care încearcă să intre incursiune în gândirea lui Kim Jong Un pe măsură ce încearcă să creeze un viitor pentru regimul său disfuncțional, în timp ce își ține poporul sub control strict.

Premieră – Mentenanță de top. Prima cele două părți ale acestui documentar se difuzează marți, 23 februarie, de la 21:00

Construirea unei structuri sau a unui sistem complex necesită grijă și atenție la detalii, dar dacă structura respectivă n-am mai fi funcțională, consecințele ar fi imediate și devastatoare, de aceea procedurile de întreținere constantă sunt la fel de importante ca și construcția inițială.

Fiecare minune inginerească, fie că este o structură, o clădire sau un sistem tehnologic, are nevoie de monitorizare și întreținere permanentă pentru a evita dezastrul. Orice lucru făcut pe jumătate sau trecut cu vederea poate avea consecințe tragice. Este o muncă grea, importantă, cu miză mare.

NOU PE DISNEY CHANNEL – FEBRUARIE 2021

Maratonul „Îndrăgostiți de Disney Channel” – Pe 14 februarie, de la 8:30 la 15:30

Vor fi episoade speciale din următoarele seriale Disney Channel: „O poveste încâlcită: Serialul”, „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Ne vedem la Paris”, „Penny de la M.A.R.S.”, „Bia”, „Jessie”, „Riley și Restul Lumii”.

Noi episoade din „O poveste încâlcită”. Din 8 februarie, de luni până vineri, de la 16:00

După ce a fost plecată mult timp, Rapunzel revine în Corona și își asumătemporar rolul de regină. Acum se vede nevoită să se confrunte cu amenințările Casandrei, fosta ei prietenă, devenită inamica ei între timp.

NOU PE DISNEY JUNIOR – FEBRUARIE 2021

MICKEY MOUSE: AVENTURI ÎNCURCATE, EPISOADE NOI (Sezonul 3). Pe 27 și 28 februarie de la ora 8:00

Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca.

Gândit să ofere lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!”

NOI EPISOADE FANCY NANCY CLANCY (Sezonul 2). De luni până vineri, din 22 februarie, de la ora 9:00

Împreună cu prietena cea mai bună, Bree, sora mai mică, JoJo și papușa mult îndrăgită, Marabelle, Nancy pornește în cea mai prețioasă aventură. Nu e nevoie decât de puțină imaginație și o atitudine fantastică pentru a învălui totul în jur în rafinament.

UN NOU SEZON DIN SERIALUL BLUE (Sezonul 2). Din 22 februarie, de luni până vineri, la ora 18:30

Blue este o neobosită cățelușă de șase ani, căreia îi place joaca și transformă viața de zi cu zi alături de familia ei în aventuri distractive! Împreună cu sora mică de patru ani, numită Bingo, Blue se folosește de evenimentele de fiecare zi din viața familiei (pregătirea unui tort, achitarea cumpărăturilor la supermarket, probarea pantofilor) și le transformă în jocuri unice, ciudate, astfel încât face ca momentele obișnuite să devină aventuri nebunești!

LANSARE SEZONULUI 3 DIN PRIETENII CĂȚELUȘI. Din 8 februarie, de luni până vineri, de la 11:00

Serialul îi are în centrul său pe cei doi frați cățeluși din rasa pug, Bingo și Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc sau în alte colțuri ale lumii.

Fie că se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun.

Alături de cuplul jucăus se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob, Pisi și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – FEBRUARIE 2021

Pe National Geographic Wild februarie va fi „luna felinelor”. Postul oferă următoarele producții:

LEOPARDUL CU OCHI DE JAD (7 februarie, de la ora 19:00)

Numele ei este „Toto” („mic” în limba swahili) și are cei mai pătrunzători și strălucitori ochi acvamarini. S-a născut într-un cort din tabără safari în Maasai Mara, Kenya. Documentarul narat de actorul Jeremy Irons (nominalizat la premiile Emmy și premiat cu Oscar), dezvăluie primii trei ani din viața lui Toto pe măsură ce învață abilitățile fundamentale de supraviețuire și face trecerea la maturitate.

Cineaști de renume mondial, exploratori National Geographic și activiști în documeniul protecției și conservării felinelor sălbatice, Dereck și Beverly Joubert dezvăluie povestea lui Toto dintr-o perspectivă uimitoare – filmată în 4K pur și vedere nocturnă termică.

LEOPARD ȘI HIENĂ: ALIANȚĂ STRANIE (7 februarie de la ora 20:00)

Atunci când Toni, o tânăra hienă (mascul) este expulzată din grupul său, dezvoltă un parteneriat surprinzător de vânătoare cu Mahri, o femelă leopard. Dar prădătorii inamici așteaptă mereu să apară o falie între ei. După un atac puternic din partea câinilor sălbatici, Toni trebuie să aleagă dacă să se întoarcă la Mahri sau să se alăture unui grup de hiene.

JURNALUL UNUI LEOPARD ADOLESCENT (7 februarie de la ora 21:00)

Tânărul leopard Pemba este băiatul mamei. La doi ani, ar trebui să fie independent, dar locuiește încă împreună cu mama sa! La fel ca majoritatea adolescenților, el este nerăbdător și încăpățânat, ceea ce nu îl avantajează deloc atunci când își pândește și vânează prada, așa că mama lui încă îi asigură toate mesele.

Dar când aceasta este rănită, Pemba este forțat să se maturizeze rapid pentru a putea supraviețui! Oare va reuși să taie cordonul ombilical și să-și depășească temerile pentru a se maturiza cu adevărat?

MOȘTENIREA UNUI LEOPARD (7 februarie de la ora 22:00)

O puternică și încrezătoare femelă leopard numită Olimba, stăpânește o zonă extrem de mare de-a lungul râului Luangwa din Zambia. Este un vânător redutabil, un conducător curajos și o mamă devotată. După ce tocmai a născut doi pui mici și încearcă din răsputeri să facă față noilor provocări ale vieții de mamă, ea trebuie să vâneze, să-și apere teritoriul și să-și protejeze puii împotriva dușmanilor.

În primele câteva luni, puii devin din ce în ce mai puternici, dar ori de câte ori iese la vânătoare, îi lasă vulnerabili. Într-o zi, Olimba găsește un leopard mascul nomad lângă puii săi, îl atacă și alungă din preajma familiei sale însă constată că unul dintre puii ei a dispărut. După această pierdere, Olimba evoluează ca mamă devotată și îi transmite toate cunoștințele sale băiatului ei cu ochii albaștri, pe nume Makumbi.

Atunci când acesta ajunge la vârsta de un an și reușește să-și asigure singur hrana, Olimba se desparte de fiul ei. Chiar daca ultima lor întâlnire ostilă îl lasă pe tânăr cu o rană puternică la ochi, rezistentă și spiritul său de luptător îl transformă într-un prădător puternic.

CECIL: DESTINUL UNUI LEU (14 februarie de la ora 19:00)

Acest documentar urmărește viața și moștenirea unuia dintre cei mai renumiți lei din lume – Cecil. Cel mai redutabil rege al felinelor, Cecil era un luptător, tată și frate loial. Dar moartea sa prematură din cauza braconajului a însemnat sfârșitul domniei sale extraordinare; stârnind furia și tristețea celor care i-au auzit povestea.

SERENGETI, REGINA VITEZEI (21 februarie de la ora 19:00)

Nzuri este Regina Vitezei din Serengeti – dar a fi rapid nu este suficient. Este hărțuită constant de hiene pe pajiști și vânată de lei în zonele mlaștinoasă. Când doi dintre puii ei sunt uciși, familia este exilată în pădurea de tranziție.

Acolo, ea învață să-și adapteze metodele de vânătoare și să folosească diferite stretegii pentru a-și depăși dușmanii și a-și conduce puii rămași spre maturitate.

REGINA TIGRU DIN TARU (28 februarie de la ora 19:00)

Filmată pe parcursul a șase ani, povestea tigroaicei Maya se desfășoară într-o rezervație de tigri din Tadoba, în India Centrală. În cadrul acestui documentar special vedem imagini uluitoare cu tigrii bengalezi ce urmăresc câinii sălbatici, luptă cu urșii leneși și își dispută teritoriul.

Maya își scrie propriile reguli atunci când vine vorba de creșterea puilor săi, însă viața de mama nu este deloc ușor. Un lucru este clar, Maya va face tot ce este nevoie pentru a asigura continuitatea liniei sale genealogice în Regatul Taru.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …