Home Grile POSTURI Documentar cu blesteme și filme de Crăciun. Noutățile lunii decembrie la National Geographic și Disney Channel

Documentar cu blesteme și filme de Crăciun. Noutățile lunii decembrie la National Geographic și Disney Channel

0
1

NOUTĂȚI în Decembrie. Ultima lună a anului 2020 aduce multe filme și seriale de Crăciun pe Disney Channel, în timp ce National Geographic a pregătit un documentar despre locuri blestemate, dar și două producții despre pescuit.

Pe National Geographic va fi „Atlasul locurilor blestemate”, unde într-un episod din cele cinci aduce povestea blestemului lui Vlad Țepeș asupra Bucureștiului. Se vede pe 3 ianuarie, de la ora 21:00.

Disney propune titluri precum Jessie, Bizaardvark, Tabăra cu Peripeții, Austin & Ally, dar și o petrecere de Anul Nou, cu personaje din Liceul Muzical sau Penny de la M.A.R.S.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – DECEMBRIE 2020

Premieră – Atlasul locurilor blestemate. Din 20 decembrie, în fiecare vineri, la ora 21:00

Autorul și exploratorul Sam Sheridan călătorește pe glob în căutarea unor locuri blestemate. El cercetează istoria bântuită a regiunii și folclorul fascinant al locului și folosește ultimele desoperiri științifice pentru a pune în lumină pericolele blestemului.

Cel de-al treilea episod din cele cinci care alcătuiesc aceasta serie documentară explorează blestemul aruncat de Vlad Tepeș asupra Bucureștiului (difuzare pe 3 ianuarie, la ora 21:00).

Premieră – La pescuit de ton: Nord contra Sud. Din 23 decembrie, în fiecare miercuri, la ora 21:00

Sezonul aduce confruntarea titanilor: Nord contra Sud, cu bărci de campionat, atât de la Gloucester, cât și de la Outer Banks. Este ciocnirea titanilor în pescuitul de ton, în timp ce căpitanii se luptă pentru salarii mari și cel mai mare ton, dar și pentru răspunsul la întrebarea „Cine este cel mai bun dintre cei mai buni?”

Premieră – Oceanul pe uscat. Din 21 decembrie, în fiecare zi de luni, de la ora 21:00

Aduce expediții de scufundare pentru a examina nave demult pierdute și a descoperi situri străvechi.

Se urmăresc oameni de știință ce examinează cu minuțiozitate cele mai întunecoase și adânci colțuri ale lumii subacvatice. Hărțile și imaginile tridimensionale generate de computer oferă o privire pe furiș asupra acestor mistere.

NOU PE DISNEY CHANNEL – DECEMBRIE 2020

LUMEA MIRACULOASĂ – NEW YORK, EROII UNIȚI – Sâmbătă, 19 decembrie, la 16:30

Un episod special de o oră îi aduce pe protagoniștii îndrăgitului serial Miraculos: Buburuza și Motan Noir la New York. Atunci când Marinette și Adrien călătoresc împreună cu colegii de clasă la New York pentru a marca Săptămâna Prieteniei Franco-Americane, cei doi află că super eroii americani au nevoie de ajutor și nu ezită să intre în luptă.

EPISOADE SPECIALE DE CRĂCIUN – 24-26 decembrie, de la ora 15:00 până la 21:00

Vor fi o compilație de episoade festive din serialele cele mai îndrăgite: Jessie, Bizaardvark, Tabăra cu Peripeții, Austin & Ally, Cățelul Blogger, Baftă Charlie, Sydney și Max (și multe altele).

PETRECERE DE ANUL NOU – 31 decembrie, de la 17:00, până la 24:00

O seară cu multă muzică și dans, alături de personajele din serialele Liceul Muzical, Penny de la M.A.R.S. (sezonul 3), Ne vedem la Paris și Totul pentru Dans.

NOU PE DISNEY JUNIOR – DECEMBRIE 2020

FETIȚA RACHETĂ: STEAUA CRĂCIUNULUI – Luni, 30 noiembrie, la ora 18:00

Kit Secord, o tânără pilot în vârstă de șapte ani, află că urmează să primească un echipament de super eroină cu care poate zbura pentru a-și proteja orașul și pe locuitorii acestuia. În aventurile sale eroice o ajută cel mai bun prieten al ei, Tesh, buldogul Butch și bunicul Ambrose Secord.

În noul episod cu tematică de sezon, Fetița Rachetă trebuie să salveze situația atunci când sărbătoarea de Crăciun a orașului Hughesville este pusă în pericol de încercarea lui Sylvester Slapdash de a fura cadourile locuitorilor orașului.

VAPIRINA: EPISOADE TEMATICE – Marți, 1 decembrie și miercuri, 2 decembrie, la ora 18:00

In episodul din 1 decembrie, Vee și familia ei îmbrățișează modul în care oamenii sărbătoresc Crăciunul, însă nu și Gregoria, sprijinul de nădejde al micuței fetițe vampir.

In episodul din 2 decembrie, familia Vampirinei descoperă un nou serviciu de livrări care aduce specialități tocmai din Transilvania, orașul lor de origine.

ÎN PIJAMA SALVEAZĂ CRĂCIUNUL! – Episod Special. Joi, 3 decembrie, la ora 18:00

Cei trei micuți transformați în Eroii în Pijama își înving întotdeauna fricile și reușesc să lupte noaptea ca să salveze ziua, Pisoi, Bufnițăși Șopi, împreună cu super prietenii lor.

În acest episod tematic, Romeo află că este trecut pe lista copiilor obraznici și atunci decide să strice Crăciunul pentru toată lumea. Eroii în Pijama fac echipa cu Moș Crăciun pentru a salva Crăciunul.

O.T.S. (TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR) – Episoade tematice. Vineri, 4 decembrie, la ora 18:00

Serialul urmărește aventurile a doi prieteni, Click și Zglobi, un pinguin tenace și un flamingo plin de bunătate, fiind singurele animale din cele aflate în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.), care nu sunt berze.

Cei doi zburători învățăcei trebuie săîși folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale de la creșă, la familiile lor, peste tot pe glob. În episodul tematic, Click și Zglobi îl învață pe un bebe ren magic ce înseamnă bucuria de a dărui, cu ocazia Crăciunului! De asemenea, când Click și Zglobi tund din greșeală o oaie, trebuie să găsească o soluție să remedieze problema înainte de a o duce familiei ei.

GRILA DE PROGRAME DE CRĂCIUN

De luni până vineri, de la ora 10:00,se difuzează episoade speciale, de o oră, din seriale precum Clubul lui Mickey Mouse, Sofia Întâi, Garda Felinăși altele. Sunt urmate de maratoane cu T.O.T.S. la ora 11.00, Eroii în Pijama, la 13:00 și Blue la 15:00.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – DECEMBRIE 2020

Premieră – Iarna sălbatică – În fiecare weekend de la ora 19:00

A venit iarna şi animalele mari şi mici îndură cu greu asprul anotimp. Unele se agaţă de viaţă, iar altele profită de oportunităţi. Documentarele incluse în acest bloc de programe sunt: Minunile ascunse ale iernii (3×60’), Regatul leopardului de zăpadă, Laponia sălbatică, Vikingii: Viața în sălbăticie.

Premieră – Secrete la Zoo: Tampa. Din 9 decembrie, în fiecare miercuri de la ora 19:00

Programul oferă o perspectivă apropiată și captivantă asupra locului unde se desfășoară toată acțiunea, de la bucuria întâmpinării de noi animale, la despărțiri dureroase, de la pui adorabili de animale, la cei mai feroce prădători.

Premieră – Ziua Mondială a Ghepardului. Vineri, 4 decembrie, de la ora 15:00

Pe 4 decembrie, National Geographic Wild sărbătorește Ziua Mondială a Ghepardului. Telespectatorii vor avea ocazia să se minuneze în fața celui mai rapid animal terestru urmărind programe de colecție dedicate acestei specii.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …