Home Grile POSTURI Noutățile HBO în luna iunie: Mr Robot, Doom Patrol, Krypton II și Sirena

Noutățile HBO în luna iunie: Mr Robot, Doom Patrol, Krypton II și Sirena

0
0

HBO și HBO GO, noutățile lunii iunie. Multe titluri noi, de văzut, între noutățile HBO, din luna iunie.

Big Little Lies, o producție originală HBO, este vedeta lunii. Producția va debuta pe 10 iunie, în fiecare luni.

Platforma HBO GO aduce și mai multe titluri noi:

 • Doom Patrol
 • Krypton, sezonul 2
 • Povestea Slujitoarei III,
 • Legion (serial bazat pe Marvel Comics)
 • Mr Robot (trei sezoane)
 • Sirena – a doua parte a sezonului II

PaginadeSeriale prezintă principalele seriale care vor fi pe HBO și pe HBO 3, dar și pe platforma HBO GO, din luna iunie:

HBO

BIG LITTLE LIES/ MARILE MINCIUNI NEVINOVATE – II

Din 10 iunie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Bazat pe bestseller-ul lui Liane Moriarty și cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley în rolurile principale, acest serial spune povestea a trei mame ale căror vieți aparent perfecte se dezintegrează, până se ajunge la crimă.

EUPHORIA/ EUFORIA

Din 17 iunie, în fiecare luni, de la ora 21 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul urmărește un grup de elevi de liceu care dau piept cu dragostea și prietenia într-o lume a drogurilor, sexului, traumelor și social media. Protagonista serialului e actrița și cântăreața Zendaya.

THE SPANISH PRINCESS/ PRINȚESA SPANIOLĂ

Din 18 iunie, în fiecare marți, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Această dramă spune povestea tinerei prințese Catherine de Aragon, care e promisă în căsătorie viitorului rege al Angliei, prințul Arthur. Când el moare la scurt timp după nuntă, viitorul lui Catherine este pus sub semnul întrebării.

HBO3

NOX

Din 5 iunie, în fiecare miercuri , de la ora 21:45 (disponibil deja pe HBO GO)

Polițista pensionată Catherine e forțată să se întoarcă la muncă când fiica ei, Julie, care e și ea polițistă, dispare. Ajutată de Raphaël, partenerul lui Julie, Catherine trebuie să își folosească toate instinctele pentru a-și găsi fiica.

OUR CARTOON PRESIDENT/ ANIMAȚIE LA CASA ALBĂ – II

Din 7 iunie, în fiecare vineri, de la ora 22:00 (disponibil și pe HBO GO)

Acest serial-parodie urmărește aventurile relativ adevărate ale celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite, Donald Trump, și ale adunăturii stranii de sfătuitori și rude care-i stau în preajmă. 

THE DURRELLS/ FAMILIA DURRELL – IV

Din 8 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:05 (tot sezonul este disponibil pe HBO GO)

Bazându-se pe trilogia de romane scrise de Gerald Durrell, “Familia Durrell” este un serial britanic cald, amuzant și plăcut despre aventurile unei familii britanice pe o insulă grecească superbă. 

VICTORIA – III

Din 16 iunie, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (tot sezonul este disponibil pe HBO GO)

Serialul descrie primii ani ai domniei uneia dintre cele mai mari regine ale Marii Britanii și zugrăvește un portret viu al transformării ei dintr-o fată impulsivă de 18 ani într-un monarh respectat. 

ANGIE TRIBECA – IV

Din 23 iunie, în fiecare duminică, de la ora 12:10 (tot sezonul este disponibil pe HBO GO)

O satiră a serialelor procedurale, „Angie Tribeca” se concentrează pe un grup excentric, dar genial de detectivi de la LAPD care anchetează cele mai serioase cazuri și refuză să se oprească până când justiția nu a fost servită…oarecum.

CATCH -22

Din 30 iunie, în fiecare duminică, de la ora 21:50 (tot sezonul este disponibil pe HBO GO)

Bazat pe romanul scris de Joseph Heller, “Catch-22” prezintă mașinaria războiului și absurditatea acestuia și spune povestea lui Yossarian, un bombardier din al Doilea Război Mondial, și a colonelului Cathcart, comandatul lui nebun.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

 • 1 iunie – Victoria – II, de la ora 20:00
 • 8 iunie – Marile minciuni nevinovate, de la ora 20:00
 • 15 iunie – Șeriful, de la ora 20:00
 • 22 iunie – Șeriful – II, de la ora 20:00
 • 29 iunie – Printre degete, de la ora 20:00

HBO GO

DOOM PATROL

Din 5 iunie (tot sezonul)

Doom Patrol – S1 – Gallery

Doom Patrol este o echipă de supereroi. Fiecare membru a suferit câte un accident groaznic, care i-a dat abilități supraomenești, dar l-a lăsat și cu cicatrici și desfigurat. Misiunea lor începe când mentorul lor, Șeful, e răpit. 

KRYPTON – II

Din 13 iunie, un episod în fiecare săptămână

“Krypton” prezintă povestea bunicului lui Superman, a cărui casă a fost ostracizată și făcută de râs, iar acesta încearcă să repare onoarea familiei sale și să-și salveze lumea de haos. 

THE HANDMAID’S TALE/ POVESTEA SLUJITOAREI – III

Din 6 iunie, 3 episoade, apoi un episod în fiecare săptămână

Serialul prezintă viața unei femei obligate să trăiască pe post de concubină într-o dictatură teocrată din viitorul apropiat, în Gilead, cunoscut anterior ca Statele Unite. Acolo, drepturile fundamentale ale femeilor nu există. 

JETT

Din 15 iunie, un episod în fiecare săptămână

Carla Gugino e Daisy ”Jett” Kowalski, o hoață cunoscută la nivel mondial. Proaspăt ieșită din închisoare, este forțată să revină la ce se pricepe mai bine de către infractori periculoși hotărâți să-i exploateze abilitățile în avantajul lor. 

LOS ESPOOKYS/ O LUME BIZARĂ

Din 15 iunie, un episod în fiecare săptămână

Un grup de prieteni își transformă pasiunea pentru filmele de groază într-o afacere ciudată, îngrozindu-i pe cei care au nevoie de asta, într-o țară din America Latină unde bizarul și misterul fac parte din viața de zi cu zi. 

LEGION

Din 1 iunie, 2 sezoane

LEGION – CR: Chris Large/FX

“Legion”, serial bazat pe Marvel Comics, prezintă povestea lui David Haller, un tânăr care credea că este schizofrenic, doar ca să descopere că e posibil să fie cel mai puternic mutant care a existat vreodată. Încă din copilărie, David s-a plimbat dintr-o instituție psihiatrică în alta, până când împlinește 30 de ani și se îndrăgostește de o pacientă frumoasă și problematică, pe nume Syd.

După ce Syd și David au o întâlnire șocantă, bărbatul e forțat să înfrunte posibilitatea incredibilă că vocile pe care le aude și viziunile pe care le are sunt reale. Syd îl duce pe David la Melanie Bird, o terapeută exigentă, dar afectuoasă, care conduce o echipă de specialiști – Ptonomy, Kerry și Cary. Fiecare are câte un dar unic și extraordinar. Împreună, îl ajută pe David să-și recunoască și să-și controleze puterile ascunse.

 

Mr. ROBOT

Sezonul 1 – 1 iunie

Sezonul 2 – 5 iunie

Sezonul 3 – 8 iunie

Elliot Alderson, un tânăr inginer care se ocupă de securitatea cibernetică, este implicat într-o societate subterană de hackeri, după ce este recrutat de misteriosul lor lider. 

CITY ON A HILL/ ORAȘUL DE PE COLINĂ

Din 17 iunie, un episod în fiecare săptămână

Începutul anilor ’90, Boston. Procurorul Decourcy Ward formează o alianță neașteptată cu un veteran FBI corupt, Jackie Rohr. Cei doi se ocupă de un caz care, într-un final, schimbă întregul sistem de justiție criminală al orașului. 

BLINDSPOT/ AMNEZIA – III

Din 21 iunie, tot sezonul

Agentul FBI Kurt Weller este atras într-o conspirație complexă, în care o misterioasă femeie goală, care nu-și amintești trecutul, este găsită în Times Square, cu corpul acoperit de tatuaje codate, inclusiv numele lui pe spate. 

CLAWS/ PRINTRE DEGETE – III

Din 10 iunie, un episod în fiecare săptămână

Serialul e o meditație întunecată și amuzantă despre cât de dure pot fi femeile și prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste perfide care lucrează la un salon din Florida, unde se întâmplă mai multe lucruri decât niște simple manichiuri. 

THE BRONZE GARDEN/ GRĂDINA DE BRONZ – II 

Din 10 iunie, un episod în fiecare săptămână

Joaquín Furriel se întoarce în rolul lui Fabián Danubio, arhitectul care și-a căutat disperat fata dispărută ani întregi. În sezonul 2, Fabián devine investigator și anchetează un caz lăsat nerezolvat de detectivul Cesar Doberti.

SIREN/SIRENA – II

A doua parte a sezonului 2, de la episodul 9, din 27 iunie, un episod în fiecare săptămână

Serialul ne duce în Bristol Cove, un oraș de coastă cunoscut pentru legenda potrivit căreia aici au locuit sirene. Când sosirea unei fete misterioase dovedește că această legendă e reală, lupta dintre om și mare se dă pe viață și pe moarte.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…