Home Seriale TV Noutățile Netflix în luna iulie. The Witcher, sezonul 3, volumul 2

Noutățile Netflix în luna iulie. The Witcher, sezonul 3, volumul 2

0
0

Cu ce titluri ne întâlnim vara aceasta pe Netflix. Luna iulie aduce titluri din abundență pe platforma de streaming.

„Perla coroanei” este în această lună The Witcher: Sezonul 3, volumul 2, ultima parte cu Henry Cavill în rolul principal. Este un nou sezon în care Continentul se transformă într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și al trădării.

Alte titluri de urmărit în luna iulie sunt Bird Box Barcelona, o extensie a universului care a captivat publicul în 2018, unde o amenințare neașteptată și încă și mai sinistră își face simțită prezența; They Cloned Tyrone, un film polițist captivant, unde John Boyega, Jamie Foxx și Teyonah Parris fac un trio inedit în fața unei conspirații guvernamentale.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: The Lincoln Lawyer: Sezonul 2 Partea 1, un nou sezon în care Mickey ajunge să se încurce cu o femeie care, apoi, este acuzată de crimă și îi devine clientă; Unknown, un serial documentar cu patru părți, care spune povești captivante despre explorarea unor uluitoare teritorii necunoscute; și WHAM!, unde George Michael și Andrew Ridgeley retrăiesc momente-cheie din anii ’70 până în anii ’80, perioada de glorie a trupei.

În plus, Netflix a licențiat titlurile Ad Astra, Bohemian Rhapsody, Gone Girl, The Revenant și Top Gun.

TITLURILE LUNII

Bird Box Barcelona – Din 14 iulie

De la producătorii fenomenului internațional Bird Box: Orbește, sosește Bird Box: Orbește: Barcelona, o extensie a universului care a captivat publicul în 2018. După ce o forță misterioasă decimează populația lumii, Sebastian este nevoit să-și înceapă propria călătorie pentru supraviețuire pe străzile părăsite ale Barcelonei. Dar, în timp ce formează o alianță dificilă cu alți supraviețuitori și cu toții încearcă să scape din oraș, o amenințare neașteptată și încă și mai sinistră își face simțită prezența.

They Cloned Tyrone – Din 21 iulie

În acest mister polițist captivant, o serie de evenimente ciudate aruncă un trio inedit (Boyega, Foxx și Parris) în calea unei conspirații guvernamentale infame.

The Witcher: Sezonul 3 Volumul 2 – Din 27 iulie

În timp ce regii, elfii și demonii Continentului luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Încredințată cu puterile magice ale lui Ciri, Yennefer îi conduce la fortăreața Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei; în schimb, ei descoperă că au aterizat într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și a trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna.

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI ORIGINALE NETFLIX:

3 IULIE 2023

UNKNOWN – DOCUMENTAR NETFLIX – EPISOADE SĂPTĂMÂNALE

Titlu localizat: Necunoscut

UNKNOWN este un serial documentar cu patru părți, care spune povești captivante despre explorarea unor uluitoare teritorii necunoscute. În fiecare săptămână va fi lansat câte un nou episod, fiecare dintre acestea urmând să depășească limitele cunoașterii, să se aventureze în zone încă neexplorate și să dezlege misterele lumii în care trăim cu ajutorul poveștilor unor oameni remarcabili și ale unor locuri care, până acum, nu au mai fost surprinse de camerele de filmat. De la scoaterea la lumină a celui vechi cimitir din lume la folosirea inteligenței artificiale în conflictele armate, vei avea parte de o expediție captivantă, care îți va lărgi orizonturile și îți va trezi spiritul de aventură.

4 IULIE 2023

The King Who Never Was – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Regele care nu a existat

Acest serial documentar aruncă lumină asupra uciderii unui adolescent german în 1978 și include mărturii ale surorii sale și ale familiei regale implicate în caz.

Tom Segura: Sledgehammer – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Tom Segura: Baros

Un nou program special de stand-up marca Tom Segura.

5 IULIE 2023

Back to 15: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Din nou la 15 ani: Sezonul 2

În acest nou sezon, viitorul lui Joel ajunge din greșeală să fie împletit cu cel al Anitei, așa că este nevoie de un plan elaborat pentru ca totul să revină la normal.

My Happy Marriage – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Căsnicia mea fericită

Considerată fără valoare de familia ei abuzivă, dar ajutată de puternicul ei viitor soț, Miyo descoperă cine este cu adevărat, iar puterile ei încep să iasă la iveală.

WHAM! – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: 

Prin interviuri și imagini de arhivă, George Michael și Andrew Ridgeley retrăiesc momente-cheie din perioada Wham!, din anii ’70 până în anii ’80, perioada lor de glorie.

6 IULIE 2023

Deep Fake Love – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Dragoste falsă

În acest reality-show fierbinte, în care tehnologia deepfake estompează limita dintre adevăr și minciună, cinci cupluri își testează încrederea pentru un premiu în bani.

Gold Brick – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Mirosul banilor

Hotărât să regleze conturile și să profite de pe urma slujbei sale ingrate, un muncitor plănuiește să vândă parfumuri de lux chiar de sub nasul angajatorului său.

The Lincoln Lawyer: Season 2 Part 1 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Avocatul din limuzină: Sezonul 2

În timp ce firma sa e la mare căutare și echipa e mai ocupată ca oricând, Mickey ajunge să se încurce cu o femeie care, apoi, este acuzată de crimă și îi devine clientă.

7 IULIE 2023

Fatal Seduction – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Seducție fatală

O profesoară căsătorită este atrasă într-o aventură fierbinte cu un bărbat mai tânăr și descoperă un lung șir de tragedii și trădări din partea apropiaților ei.

Hack My Home – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Așa mai vii de-acasă

Patru designeri inventivi găsesc soluții pentru a folosi spațiul la maximum și tehnici ingenioase pentru a le pune în aplicare, schimbând astfel viețile unor familii.

Seasons – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Precum anotimpurile

După o serie de relații eșuate, doi buni prieteni se pun de acord să-și asume din nou riscuri și să caute dragostea, pe care s-ar putea să o găsească unul la celălalt.

The Out-Laws – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Niște bandiți de socri

Cu numai câteva zile înainte de nuntă, banca la care lucrează Owen este jefuită, iar toate indiciile par să sugereze că autorii jafului sunt chiar viitorii lui socri.

10 IULIE 2023

StoryBots: Answer Time: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: StoryBots: E timpul pentru răspunsuri: Sezonul 2

StoryBots s-au întors și sunt gata să răspundă la și mai multe întrebări de la copii ca tine. Cum se formează bulele? De ce își schimbă luna forma? Cum se produce sticla?

11 IULIE 2023

Nineteen to Twenty – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: 19/20

Câțiva tineri petrec împreună ultima săptămână de adolescență și prima săptămână la douăzeci de ani, având parte de primele momente fără restricții ale vieții de adult.


12 IULIE 2023

Mr. Car and the Knights Templar – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Dl. Automobil și cavalerii templieri

Un istoric de artă găsește o veche cruce a cavalerilor templieri și trebuie să-și unească forțele cu un grup de aventurieri pentru a-i descoperi secretele.

Quarterback – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Quarterback

Pătrunde în lumea haotică și în casele a trei fundași din NFL cu ajutorul acestui serial documentar onest, care urmărește participarea lor la sezonul 2022/2023.

Record of Ragnarok: Season 2: Episodes 11-15 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Profeția Ragnarok: Sezonul 2: Episoadele 11 – 15

Cu o serie de victorii șocante, omenirea a depășit așteptările zeilor. Dar oare va supraviețui și următoarelor bătălii împotriva zeilor furioși?

Sugar Rush: The Baking Point – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Goana dulce mult aduce: Punct de coacere

În acest serial plin de adrenalină, șase echipe de artiști cofetari îmbină inovația cu tradiția pentru a crea minuni comestibile. Cine va simți dulcele gust al victoriei?

13 IULIE 2023

Burn the House Down – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Focul mistuitor

Pentru a scoate la iveală adevărul despre incendiul care i-a distrus familia în urmă cu 13 ani, Anzu devine menajera doamnei Mitarai, o femeie rece.

Devil’s Advocate – SERIAL NETFLIX 

În Kuweit, un avocat al apărării pus pe treabă ignoră părerile celorlalți și preia un client controversat: un fotbalist acuzat de uciderea soției sale.

Sonic Prime: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Sonic Prime: Sezonul 2

Ajutat de diverșii săi aliații din universul destrămat, Sonic se luptă cu Consiliul Haos pentru controlul Prismei Paradox, bucată cu bucată.

Survival of the Thickest – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Lumea formelor pline

După o despărțire urâtă, stilista Mavis Beaumont profită de ocazie și o ia de la început în viață și în dragoste, căutându-și fericirea după propriile reguli.

14 IULIE 2023

Five Star Chef – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Maestru bucătar de 5 stele

Șapte chefi profesioniști se luptă pentru a-și aplica ideile pline de rafinament în cadrul celebrului restaurant Palm Court din luxosul hotel Langham din Londra.

Love Tactics 2 – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Tactici în dragoste 2

Asli consideră căsătoria o mare înșelătorie. Dar când Kerem, iubitul ei, este pe neașteptate de acord, tânăra încearcă totul că să-l facă să o ceară de soție.

Too Hot to Handle: Season 5 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 5

Tineri atrăgători, fără obligații, dornici să flirteze și urmăriți atent de Lana trebuie să se abțină de la orice activitate erotică, pentru premiul de 200.000 de dolari.

15 IULIE 2023

Country Queen – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Regina rurală

O organizatoare de evenimente din Nairobi revine în satul ei după zece ani, având de înfruntat propriul trecut, dar și o companie minieră ce amenință să-i distrugă casa.

19 IULIE 2023

The Deepest Breath – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Trage aer în piept

Uniți de pasiunea pentru scufundările libere, o campioană și recordmenă și un scafandru specializat în misiuni de siguranță riscă totul pentru a intra în istorie.

The (Almost) Legends – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: (Aproape) legende

Într-un oraș mexican colorat, Romeo și Preciado, doi frați vitregi, se reîntâlnesc pentru a onora memoria tatălui lor la un raliu plin de adrenalină și muzică banda.

20 IULIE 2023

Supa Team 4 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Super Fete: Sezonul 4

În orașul african neofuturist Lusaka din Zambia, patru adolescente și o agentă secretă pensionată devin supereroine sub acoperire pentru a salva lumea.

Sweet Magnolias: Season 3 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Dulcile magnolii: Sezonul 3

După scandalul de la Sullivan’s, Magnoliile suferă deziluzii și depun eforturi, iar dramele de familie le pun relațiile la încercare.

24 IULIE 2023

Dew Drop Diaries – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Jurnalele micuțelor zâne

De la găsirea de obiecte pierdute la rezolvatul încurcăturilor, trei zâne în devenire se ocupă cu drag de copiii aflați în grija lor și caută să-și demonstreze valoarea.

25 IULIE 2023

Mark Normand: Soup to Nuts – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX 

Titlu localizat: Mark Normand UNT. Standup Special

Un nou program special de stand-up de la Mark Normand.

Sintonia: Season 4 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Sintonia: Season 4

După ce trec printr-un eveniment crucial, Nando, Rita și Doni sunt forțați să o ia pe căi diferite. Oare vor putea să-și salveze prietenia și relațiile?

26 IULIE 2023

Baki Hanma: Season 2: The Tale of Pickle & The Pickle War Saga – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Baki Hanma: Sezonul 2

Deși n-ar fi trebuit nici măcar să existe, un bărbat preistoric în stare să atace dinozauri este readus la viață, iar Baki abia așteaptă să se lupte cu el.

Missing: The Lucie Blackman Case – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Dispărută: Cazul Lucie Blackman

După ce britanica de 21 de ani Lucie Blackman dispare din Tokyo pe 1 iulie 2000, este declanșată o anchetă internațională și o îndelungată luptă pentru dreptate.

27 IULIE 2023

Happiness For Beginners – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Fericirea pentru începători

Proaspăt divorțată și sperând să învețe din nou să trăiască și să iubească, Helen, care urăște să riște, participă la „aventura vieții ei” alături de un grup necunoscuți.

Paradise – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Paradis

O femeie se vede obligată să renunțe la 40 de ani de viață pentru a plăti o datorie, iar soțul ei caută cu disperare o cale de a-i recupera.

The Lady of Silence: The Mataviejitas Murders – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Doamna Tăcerii: Ucigașa bătrânelelor

Între 1998 și 2005, în Ciudad de México, au fost ucise aproape 50 de femei în vârstă, iar acest lucru a dus la urmărirea și la prinderea celui mai neașteptat suspect.

Today We’ll Talk About That Day – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Secretele familiei: Azi vorbim despre ziua aceea

Soarta face ca Narendra și Ajeng să se întâlnească pentru prima oară. Trecutul și prezentul se contopesc în această continuare a filmului „Secretele familiei”.

28 IULIE 2023

A Perfect Story – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: O poveste perfectă

După ce fuge de la propria nuntă, Margot se simte pierdută, însă David, așa cum e el, încântător de haotic, o poate ajuta să-și găsească drumul.

Captain Fall – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Căpitanul Fall

Un căpitan de navă aiurit și credul reușește cumva să ajungă la cârma unui vas de croazieră și devine țapul ispășitor perfect în urma unei acțiuni de contrabandă.

D.P.: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Pe urmele dezertorilor: Sezonul 2

După ce o tragedie șocantă le dă viețile peste cap, Jun-ho și Ho-yeol se întorc pentru a captura și alți dezertori, dar au parte de un pericol neașteptat.

How to Become a Cult Leader – DOCUMENTAR NETFLIX 

Titlu localizat: Cum să devii un lider de sectă

Sub forma unui ghid pentru recrutarea de discipoli devotați, acest serial documentar descrie ironic felul în care au devenit celebri șase cunoscuți lideri de secte.

The Tailor: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Tânărul croitor: Sezonul 2

Peyami înfruntă noi provocări, prietenia lui cu Dimitri e pusă la încercare, iar în viața sa apare o nouă femeie, în timp ce Esvet petrece mai mult timp acasă cu Mustafa.

31 IULIE 2023

BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy-: Season 2 – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy: Sezonul 2

În încercarea de a deschide și ultimul sigiliu, Armata Rebelă Întunecată continuă să terorizeze ținutul. Dar Yoko e acum și mai puternică și conduce forțele binelui.

ÎN CURÂND

Dream – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Visătorii fotbalului

Într-un moment nefericit al carierei, un fotbalist acceptă fără tragere de inimă să antreneze o echipă de bărbați fără adăpost și trece printr-un proces de maturizare.

Kohrra – SERIAL NETFLIX 

Titlu localizat: Orbiți de ceață

Un mire este găsit mort cu câteva zile înainte de nuntă, iar doi polițiști trebuie să dezlege misterul în timp ce se confruntă cu propriile probleme.

The Dragon Prince: Season 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Prințul Dragon: Sezonul 5

În căutarea închisorii în care se află Aaravos, Rayla, Callum și Ezran pornesc într-o călătorie pe uscat și pe mare, în timp ce în regatul elfilor mocnește conflictul.

The Murderer – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: Cine e criminalul?

După o serie de decese petrecute într-un orășel de provincie, un detectiv hotărât încearcă să descopere criminalul, iar britanicul Earl este principalul suspect.

Titluri licențiate de Netflix, în luna Iulie

1 IULIE 2023

 • 8MM
 • Ad Astra
 • Bohemian Rhapsody
 • Bride Wars
 • Cult of Chucky
 • Felon
 • First Knight
 • Gone Girl
 • Layer Cake
 • Mamma Mia!
 • Mamma Mia! Here We Go Again
 • Marley & Me
 • Monster Hunter
 • Mortal Engines
 • Pacific Rim: Uprising
 • Salt
 • Sing
 • Skyscraper
 • The Blacklist: Season 10
 • The Heartbreak Kid
 • The Revenant
 • The Rundown
 • Transformers: Age of Extinction
 • Transformers: Dark of the Moon
 • Transformers: Revenge of the Fallen
 • Transformers: The Last Knight
 • Unfaithful
 • Unfriended: Dark Web
 • Upgrade

8 IULIE 2023

 • Scream VI

15 IULIE 2023

 • The Terminal
 • Top GunJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…