Home Grile POSTURI Noutățile lunii septembrie pe Disney și National Geographic. Filme pentru familie și documentare de acțiune

Noutățile lunii septembrie pe Disney și National Geographic. Filme pentru familie și documentare de acțiune

0
0
Foto: Pexels.com

Noutăți. Disney anunță multe producții pentru familie și cei mici pentru luna septembrie, în timp ce National Geographic aduce documentare pentru „amatorii de senzații tari”.

Principalele seriale de pe Disney în septembrie sunt: „Penny De La M.A.R.S”, care va reveni cu sezonul trei, dar și „Gabby Duran are grijă de extratereștri”. În ceea ce privește filmele, Disney propune următoarele producții pentru copii și părinți: „Ralph Strică-Tot”, „Prințesa și broscoiul”, „Fratele Urs” și „Compania Monștrilor”.

În ceea ce privește Disney Junior, episoade noi vor fi din următoarele seriale: „Garda Felină”, „Prietenii Cățeluși”, „Fetița Rachetă” (în premieră) și „Eroii Pijama”.

National Geographic a programat pentru prima lună de toamnă două documentare: „Dezastre în aer: Raport special” și „Sânge pe perete”.

Nu în ultimul rând, din 5 septembrie, de la ora 19.00, la National Geographic Wild va rula „Renașterea Europei Sălbatice”, un serial documentar despre eforturile specialiștilor și ale băștinașilor de a mai salva ceea ce a mai rămas necucerit din sălbăticia Europei. De asemenea, viața neștiută din spatele cuștilor și ale grilajelor de la zoo ni se dezvăluie în „Secrete la Zoo”, de luni, 7 septembrie, de la ora 19.00.

NOU PE DISNEY CHANNEL – SEPTEMBRIE 2020

PENNY DE LA M.A.R.S. – SEZONUL 3

În sezonul 3, Penny, talentata liceană de la M.A.R.S., continuă pe urmele mamei sale și are parte de prima sa apariție într-un spectacol adevărat alături de prietena sa Camilla. În același timp, e măcinată de dorul pentru Sebastian plecat în turneu la celălalt capăt al lumii. Din 7 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17.

GABBY DURAN ARE GRIJĂ DE EXTRATEREȘTRI

Gabby Duran, o adolescentă de 13 ani, interpretată de actrița și cântăreața Kylie Cantrall, ajunge să preia rolul de baby sitter pentru nișteextratereștri deghizați în copii. Curajoasă și plină de imaginație,face față cu brio provocării de a proteja identitatatea puștilor neobișnuiți, dovedindu-se a fi cea mai bună bonă din galaxie. Din 7 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18.30.

RALPH STRICĂ-TOT, PRINȚESA ȘI BROSCOIUL, FRATELE URS ȘI COMPANIA MONȘTRILOR, PE MICUL ECRAN

Popularele filme de cinema Disney și Pixar vor răsfăța dupa-amiezele de sâmbătă pentru copii și părinți, începând cu ora 17.00: pe 5 septembrie, Ralph revine cu boroboațele lui în Ralph Strică-Tot, urmat de Prințesa și broscoiul, pe 12 septembrie, Fratele Urs, pe 19 septembrie și Compania Monștrilor, pe 25 septembrie.

DIMINEȚI ANIMATE

Diminețile de toamnă vor fi mai vesele și animate cu episoade triple din Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Ciudățeni și Familia Green la oraș. Din 14 septembrie, de luni până vineri, de la 6.00 la 10.00.

NOU PE DISNEY JUNIOR – SEPTEMBRIE 2020

GARDA FELINĂ – Episoade noi

În timp ce Kion se vindecă la Arborele Vieții, Makucha, Chuluun și Ora atacă. Kion este dornic să apere Arborele, dar trebuie să învețe să se concentreze și să găsească răbdare pentru a se vindeca pe deplin.De luni până vineri, de la ora 17.30.

PRIETENII CĂȚELUȘI, DIN NOU ÎN MISIUNE

O pană de cauciuc deturnează planurile de călătorie ale lui Bob cu pugii. Totuși, aventura nu le lipsește celor doi. Bingo și Roly primesc o misiune importantă când mama lui Bob își pierde colierul în Delta Okavango, colier pe care cei doi îl recuperează cu ajutorul localnicilor. Din 14 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17.30.

FETIȚA RACHETĂ, PREMIERĂ LA DISNEY JUNIOR

Fetița Rachetă spune povestea incredibilă a micuței Kit care primește de ziua ei un pachet surpriză: o rachetă cu care poate zbura și cu care devine astfel o eroină legendară. Ajutată de prietenul său Tesh și de bulldogul Butch, nimic nu-i poate sta în cale fetiței pentru a salva ziua. Din 28 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18.00.

EROII ÎN PIJAMA REVIN

Fata Luna ajunge să controleze autovehiculul lupilor provocându-i astfel să colaboreze cu Bufnița, Șopi și Pisoi. Din 28 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – SEPTEMBRIE 2020

Dezastre în aer: Raport special

În fiecare joi, din 10 septembrie, de la ora 21. În acest sezon al seriei „Dezastre în aer”, fiecare episod analizează mai multe cazuri din perspectiva aceleiași erori sau probleme. Un DC-10 rămâne fără sistemul hidraulic atunci când un motor explodează peste Iowa. Echipajul zborului 32 al Qantas intră în alertă după ce o explozie zguduie masivul A-380. Și, un Northwest Airlines 747 se situează la 35.000 de metri deasupra Mării Bering atunci când ceea ce era de neconceput se întâmplă. Defecțiunile fulgerătoare pun la încercare piloții și într-o lumină nouă zborul în sine.

Sânge pe perete

Vineri, 25 septembrie, de la ora 22. Un grup de migranți din America Centrală pornește spre Statele Unite ale Americii către aceeași graniță peste care narcotraficanții transportă droguri și bani. Realizat de regizorul Sebastian Junger, nominalizat la Oscar, și de producătorul Nick Quested, câștigător al premiului Emmy, filmul analizează profunzimile corupției care devorează Mexicul și America Centrală și modul în care politicile trecute au pavat calea ilegalităților de astăzi, făcând imposibilă găsirea dreptății pentru oamenii simpli.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …