Home Grile POSTURI Serial cu Bear Grylls și filme. Noutățile lunii mai la National Geographic și Disney Channel

Serial cu Bear Grylls și filme. Noutățile lunii mai la National Geographic și Disney Channel

0
0
Foto: Reality Blurred

NOUTĂȚI în Mai. Primăvara se încheie pe National Geographic cu câteva noutăți. În primul rând, celebrul Bear Grylls va avea un serial în care va pune la grea încercare vedetele de la Hollywood.

De asemenea, pe National Geographic va fi și o serie de episoade despre climă extremă.

În schimb, pe Disney Channel luna mai vine cu premiera serialelor „Sulphur Springs” și „Cavaler accidental”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – MAI 2021

Premieră – Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls. În fiecare miercuri, din 12 mai, la ora 20:00

Bear Grylls, celebrul expert în supraviețuire, se întoarce în sălbăticie alături de câteva vedete de la Hollywood pentru noi aventuri extreme.

În fiecare săptămână, o nouă vedetă va părăsi luxul de acasă pentru a se aventura în unele dintre cele mai periculoase habitate ale lumii, pentru a-și înfrunta teama, a-și testa limitele și, uneori, a se iniția în delicatesele nu tocmai gustoase ale naturii.

Alături de invitații săi din acest sezon, Grylls pornește într-o călătorie prin întreaga lume, din deșerturile din Utah la Munții Dolomiți din Italia până la Munții Sierra Nevada din California pentru o nouă serie de aventuri.

Premieră – Clima virală. În fiecare miercuri, din 19 mai, de la 21:00

Episoadele aduc în prim-plan acțiuni extreme ale vremii, suprinse de camera de filmat. Aflăm poveștile supraviețuitorilor care au avut șansa să depășească cele mai aspre condiții meteo posibile.

NOU PE DISNEY CHANNEL – MAI 2021

Maraton de episoade din „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”. În perioada 1-3 mai de la 06:00 la 21:00

Premieră. Serialul „Secretele din Sulphur Springs” – Din 8 mai, de luni până vineri de la ora 21:00

Serialui prezintă povestea lui Griffin Campbell, în vârstă de 12 ani, a cărui familie a decis să se mute într-un nou oraș și să preia un hotel abandonatcu scopul de a-l transforma într-o destinație de vacanță plină de viață așa cum fusese în urmă cu mult timp.

După ce Griffin începe școală în noul oraș, află despre zvonul conform căruia hotelular fi bântuit de fantoma unei fete, Savanah, care a dispărut în urmă cu zeci de ani. Pe parcurs, Griffin se împrietenește cu Harper, un coleg de clasa pasionat de mistere.

Împreună, descoperă un portal secret care le permite să călătorească înapoi în timp și află că rezolvarea misterului depinde chiar de familia lui Griffin.

Premieră – Serialul „Cavaler accidental” – Din 10 mai, de luni până vineri, de la ora 19:00

În timp ce explorează pădurea din afara orașului său, un adolescent din secolul 21, Dwight, cade într-o cameră subterană veche și aterizează cu buzele sale pe buzele Grettei, o prințesă războinică care doarme de o mie de ani.

„Sărutul” lui Dwight îi trezește pe Gretta, pe magicianul ei de curte și hoarde de ticăloși medievali. Dwight este acum vrăjit să o protejeze pe Gretta în calitate de cavaler neconvențional, în timp ce inamicii ei din trecut invadează orașul său natal Woodside.

Filmul Lumea Miraculoasă: Shanghai, o legendă a doamnei – Sâmbătă, 29 mai la 16:00

Este vacanță și Marinette află că Adrien urmează să plece cu tatăl său în Shanghai, China. Din fericire, unchiul ei Wang locuiește acolo, iar ziua lui de naștere va veni în curând!

Așa că Marinette decide să călătorească spre Shanghai pentru a-l întâlni pe Adrien și pentru a-i ofere unchiului ei, Wang,un cadou de ziua sa!

Dar la scurt timp după sosire, Marinette își pierde lucrurile, inclusiv poșeta, Tikkiand Miraculosul care îi permite să se transforme în Buburuză!În eforturile ei de a-și găsi lucrurile, va face echipă cu Fei, fără să știe că tocmai Fei este cea care i-a furat bunurile.

Episoade noi din serialul „Să improvizăm” – Din 31 mai, de luni până vineri, de la 19:30

În noile episoade din sezonul doi, familia Bennett-Blatt participă la un eveniment sportiv de caritate pentru a strânge bani pentru clubul local pentru copii. Cu această ocazie, părinții și copiii schimbă locurile, Blair se îndragosteste pentru prima oara și au parte de multe alte peripeții.

Episoade noi din serialul „Familia Green la oraș” – Sâmbătă și duminică, din 29 mai, de la 10:00

Familia Green revine cu și mai mult umor în Oraș! Cricket, Tilly, Bill și Bunica continuă să aibă parte de aventuri epice în oraș și către inimile vecinilor.

NOU PE DISNEY JUNIOR – MAI 2021

Episoade noi din „Fancy Nancy Clancy” – Din 3 mai, de luni până vineri, de la ora 15:00

În noile episoade, Nancy descoperă că fiecare familie are propriile reguli diferite de ale ei și că este mai greu să aibă grijă de câinii altor oameni, decât de ai săi. De asemenea, învață ce înseamnă diversitatea și incluziunea atunci când se împrietenește cu vărul preferat al lui Lionel, Sean, care are autism.

Premieră – „Mira, detectiv regal” – Din 10 mai, de luni până vineri, de la ora 15:30

În noile episoade, Mira îi ajută pe Mikku si Chikku să își rezolve cazurile, dar cel mai palpitant moment este acela când o înscrie pe Regina Shanti să o ajute cu investigația unor bijuterii furate.

Episoade noi din serialul „Blue” – Din 24 mai, de luni până vineri, la ora 18:30

În noile episoade, Blue și Bingo continuă săaibă ultimul cuvânt atunci când e vorba de joaca în familie. Iar activități simple precum plecarea de la o petrecere sau mersul la școală devin adevărate aventuri amuzante.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – MAI 2021

Seria de programe „Veterani magici” – Sâmbătă și duminică de la 19:00

Iată câteva dintre premierele ce fac parte din acest bloc de programe:

  • Veterinar în Yukon: neamul Oackley – 1 mai
  • Veterinarii Americii: Pisici mari și mici și Veterinarii Americii : Strigăt de libertate – 2 mai
  • Salvatorii animalelor din Georgia – 8 mai
  • Veterinarii Americii: Sezonul puilor – 9 mai
  • Secrete la zoo: pinguinii – 15 mai

Producția „Femeile de la Wild” – În fiecare vineri, din 7 mai, de la 19:00

Listă programelor care fac parte din acest bloc de programe:

  • Jane Goodall: Speranța – 7 mai
  • Secrete la zoo: Femeile sălbăticiei – 14 mai
  • Șerpii la oraș: Doamna și Mamba – 21 mai
  • Doctor Pol: Minunata Brenda – 28 mai

„Doctor Pol” – De luni, 10 mai, de la 23:00

Doctorii se impart între urgențele sosite la clinică și apelurile de ajutor de la ferme. Echipa Serviciilor Veterinare Pol lucrează 7 zile din 7 îngrijind animalele ce sosesc din regiunea centrală a Michigan-ului.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …