Home Grile POSTURI Top Gear, episod filmat în București și pe Transfăgărășan. Noutățile lunii iunie la History și Crime+Investigation

Top Gear, episod filmat în București și pe Transfăgărășan. Noutățile lunii iunie la History și Crime+Investigation

0
0
Foto: Top Gear

Iunie vine cu sezonul 14 Top Gear la History și cu un prim episod filmat pe Transfăgărășan, despre care echipa emisiunii a spus că „este cel mai spectaculos drum din lume”.

Tot în iunie va fi și un serial-documentar despre natură pe History. Pe Crime+Investigation va aduce episoade noi ale unui serial.

Paginadeseriale.ro vă prezintă în continuare recomandările lunii iunie pentru History Channel și Crime+Investigation:

NOU PE HISTORY CHANNEL – IUNIE 2021

Premieră: Top Gear – Sezonul 14. Din 24 iunie, Joi, ora 21:00

Top Gear, emisiunea cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, revine cu un nou sezon – al 14-lea. Primul episod a fot filmat în România, iar echipa Top Gear a declarat Transfăgărășanul drept „cel mai spectaculos drum din lume”.

Călătoria celor trei începe la Constanța, continuă prin București, cu o oprire la Palatul Parlamentului și se termină pe Transfăgărășan.

Episoadele din acest sezon îi prezintă pe cei trei prezentatori împingând limitele ingineriei moderne în încercarea de a construi o mașină electrică sau o rulotă zburătoare. Printre oaspeții speciali se numără Eric Bana, Michael Sheen și Seasick Steve.

Premieră: Natura Dezlănțuită. Din 5 iunie, sâmbătă, ora 21:00

Exploratorul Greg Aiello a călătorit în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, documentând tot ce i-a scos în cale natura. Acesta hălăduiește prin sălbăticie și ne prezintă colecția sa uluitoare de filmări extraordinare, virale, despre Mama Natură, omenire și regnul animal.

De la vânători primind vizita neașteptată a unui urs care se cațără în copaci la un bărbat care intră cu mașina într-o tornadă și o cobră făcând „autostopul”, Greg pune sub lupă momentele șocante și virale surprinse de camerele de luat vederi sau filmate cu telefonul mobil de aventurieri de ocazie.

Zona Suporterilor History Channel. Din 11 iunie, zilnic de la ora 21:00

În pauzele meciurilor de la Euro 2020, History Channel ” va prezenta
o selecție specială de episoade din „Așii Amanetului”, „Extratereștrii Antici” sau „Inexplicabil” cu William Shatner, precum și episoade în premieră din noile emisiuni „Bătălia Meșterilor”, „Natura Dezlănțuită”, „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”.

Premieră: Securitatea Graniței. Din 27 iunie, duminică, ora 18:05

Producția intră în culisele birourilor vamale, de imigrare și carantină din Australia. Angajații acestor departamente au misiunea de a proteja granițele Australiei de traficanți de droguri, imigranți ilegali, potențiali teroriști, organisme dăunătoare sau boli tropicale.

Acest program dezvăluie câteva dintre metodele pe care le folosesc autoritățile vamale pentru a face diferența dintre greșelile oneste făcute de turiști inocenți și faptele mult mai sinistre ale infractorilor.

NOU PE CRIME+INVESTIGATION – IUNIE 2021

Primele 48 de ore – Episoade noi. Din 17 iunie, Joia, de la 22:00

Seria urmărește detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile.

Fiecare episod îi prezintă timp de o oră pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

Crime din gelozie. Miercurea, de la 22:00

Seria prezintă poveștile unor oameni obișnuiți care ajung la un final fatal din cauza geloziei, reliefând întâmplările dramatice și impactul din viața victimelor și a familiilor. Simpla prezență a unui partener gelos la locul nepotrivit în momentul nepotrivit poate duce la acte violente cu consecințe oribile.

Întâlnire, căsătorie, crimă. Miercurea, de la 23:00

„Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

Supraviețuitorii, cu Denise Welch. Lunea, ora 22:00

Emisiunea analizează ce înseamnă să trăiești cu traume provocate de infracțiuni oribile, precum și efortul incredibil și curajul necesare pentru a-ți reface viața ulterior.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …