Home Grile POSTURI Noutățile lunii august la History: noi sezoane din Muntenii și Extratereștri Antici

Noutățile lunii august la History: noi sezoane din Muntenii și Extratereștri Antici

0
0

Noutățile lunii august la History Channel. Postul aduce noi sezoane ale unor seriale consacrate precum Muntenii și Extratereștri Antici.

Paginadeseriale.ro vă prezintă noutățile lunii august la History Channel:

Muntenii – Sezonul 10. Premiera 4 August | Miercurea, ora 22:00

Pe măsură ce iarna își pierde forța în munții din America de Nord, râurile se umflă de la zăpada topită, oferind muntenilor ocazia de a-și face noi provizii și de a-și fortifica gospodăriile.

Dar în acest nou sezon, aceștia sapă mai adânc ca niciodată. Experți în înfruntarea primejdiilor iernii și a condițiilor primitive în care își desfășoară existența, întotdeauna pregătiți pentru ce este mai rău, muntenii și-au croit drum prin sălbăticia Americii înainte ca lumea să fie lovită de pandemia globală.

Ei vor face tot posibilul să își apere libertatea și stilul de viață, motiv pentru care experiența, cunoștințele și tăria de caracter le vor fi de folos acum mai mult ca niciodată.

Extratereștri Antici – Sezonul 13. Premiera 17 august | Marțea, ora 22.00

Noul sezon al seriei cult „Extratereștri Antici” debutează cu un episod special de două ore în care invitatul special William Shatner le va adresa întrebări provocatoare prezentatorilor emisiunii „Extratereștri Antici”, inclusiv lui Giorgio Tsoukalos, favoritul fanilor.

Lui Shatner i se alătură experți, printre care fostul investigator al Ministerului Britanic al Apărării Nick Pope, pentru a explora toate teoriile posibile, de la originile umane și descoperirile arheologice revoluționare până la noi cunoștințe despre cosmos și posibilitatea ca oamenii să nu fie singuri în univers.

„Extratereștri Antici” explorează controversata teorie conform căreia extratereștrii vizitează Pământul de milioane de ani.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …