Home Grile POSTURI Noutăți HBO octombrie 2019: Watchmen și Legacies, printre titluri

Noutăți HBO octombrie 2019: Watchmen și Legacies, printre titluri

0
0
Sezonul 2 Legacies, printre noutățile HBO
Legacies

Serialele lunii octombrie 2019 pe HBO și pe HBO GO. The Affair V, Catherine The Great (cu Helen Mirren), Watchmen și Silicon Valley (sezonul 6) se numără printre noutățile HBO.

Platforma HBO GO aduce sezonul doi din Legacies și seria Looking For Alaska.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii octombrie pe HBO, HBO 3 și pe platforma HBO GO.

HBO

THE AFFAIR/ AVENTURA – V

Din 1 octombrie, în fiecare marți, de la ora 21:00

Serialul explorează efectele emoționale ale unei relații extramaritale. Noah este scriitor, divorțat și cu 4 copii. Alison este chelneriță și soție tânără, care încearcă să-și reia viața în urma unei tragedii.

CATHERINE THE GREAT/ ECATERINA CEA MARE

Din 4 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (toate cele 4 episoade sunt disponibile pe HBO GO din 3 octombrie)

Pe fondul scandalului, intrigii și al unui imens conflict, împărăteasa Ecaterina cea Mare dezvoltă o relație unică și devotată cu Grigory Potemkin pentru a-și depăși adversarii și a deveni arhitecții Rusiei moderne.

WATCHMEN

Din 21 octombrie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul are loc într-o realitate americană alternativă și contemporană în care „supereroii” au fost scoși în afara legii din cauza metodelor lor violente de a rezolva problemele. În ciuda acestui fapt, unii dintre ei se adună pentru a începe o revoluție, iar alții încearcă să o oprească.

MRS. FLETCHER/ DOAMNA FLETCHER

Din 28 octombrie, în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO)

O comedie care explorează impactul al rețelelor de socializare, „Doamna Fletcher” spune povestea divorțatei Eve Fletcher care își reinventează viața pentru a-și găsi fericirea și împlinirea sexuală.

SILICON VALLEY – VI

Din 28 octombrie, în fiecare luni, de la ora 21:30 (disponibil și pe HBO GO)

În epoca de aur high-tech din modernul stat California, oamenii calificați să reușească sunt, totodată, incapabili să gestioneze succesul. Acest serial creat de Mike Judge este o satiră despre câțiva tineri care au fondat o companie startup în Silicon Valley.

HBO3

MR. ROBOT – II

Din 1 octombrie, de marți până vineri, de la ora 19:10 (disponibil deja pe HBO GO)

MR. ROBOT — “hellofriend.mov” Episode 101 — Pictured: Rami Malek as Elliot — (Photo by: Sarah Shatz/USA Network)

Elliot Alderson, un tânăr inginer care se ocupă de securitatea cibernetică, este implicat într-o societate subterană de hackeri, după ce este recrutat de misteriosul lor lider.

TEMPLE/CLINICA ILEGALĂ

Din 1 octombrie, în fiecare marți, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

În urma unei tragedii personale, Daniel, un chirurg talentat, se alătură unui tânăr singuratic, dar foarte plin de resurse, pe nume Lee, pentru a deschide o clinică subterană în vasta rețea de tuneluri de sub Londra.

TRUST ME/ AI ÎNCREDERE ÎN MINE

Din 2 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Cath este o asistentă medicală care își pierde locul de muncă pentru că a dezvăluit problemele din sistem. Forțată să ia măsuri drastice pentru a-și crește fiica, ea fură identitatea prietenei sale și se angajează ca medic.

PICO DA NEBLINA

Din 2 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Biriba, un dealer tânăr din São Paulo, decide să renunțe la viața în afara legii și să-și folosească cunoștințele pentru a vinde marijuana legal, împreună cu partenerul și investitorul său neexperimentat, Vini.

BLACK LADY SKETCH

Din 4 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 21:30 (disponibil deja pe HBO GO)

Un nou serial de comedie de la comedianta/ actrița/ scriitoarea Robin Thede, cu o distribuție formată din femei de culoare și invitați surpriză, care interpretează mai multe personaje dinamice într-o realitate magică.

MR. ROBOT – III

Din 22 octombrie, de marți până vineri, de la ora 19:10 (disponibil deja pe HBO GO)

MR. ROBOT –

„Mr. Robot” se întoarce cu al treilea sezon, în care vizionarul scriitor și producător executiv Sam Esmail regizează toate cele zece episoade.

Serialul continuă să îl urmărească pe Elliot Anderson (Rami Malek), un inginer de securitate cibernetică care, împreună cu un grup de hackeri și misteriosul Mr. Robot (Christian Slater), declanșează o revoluție mondială. Acțiunea din acest sezon continuă imediat după suspansul din sezonul trecut și explorează dezintegrarea relației dintre Elliot și Mr. Robot. 

ROOM 104/ CAMERA 104 – III

Din 25 octombrie, în fiecare vineri, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Un nou sezon al antologiei create de Jay și Mark Duplass, care spune poveștile diverse ale numeroaselor personaje ce se perindă printr-o cameră a unui motel american obișnuit.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

  • 5 octombrie – Marile minciuni nevinovate – II, de la ora 21:00
  • 12 octombrie – Euforia, de la ora 21:00
  • 19 octombrie – Cea mai puternică voce, de la ora 21:00
  • 26 octombrie – Stare de asediu, de la ora 21:00

HBO GO

ALL AMERICAN/SPENCER – II

Din 8 octombrie, un episod pe săptămână

„Spencer”, inspirat din viața vedetei NFL Spencer Paysinger, spune povestea unui licean din Compton care pătrunde într-o lume nouă plină de provocări și de oportunități în momentul când este recrutat pentru a juca fotbal în Beverly Hills.

LEGACIES/MOȘTENIRI – II

Din 11 octombrie, un episod pe săptămână

Legacies

Serialul „Moșteniri” spune povestea viitoarei generații de ființe supranaturale care învață ce înseamnă să fii special într-o lume ce poate nu îi va înțelege niciodată.

Școala Salvatore pentru cei Tineri și Înzestrați este o școală tipică pentru vampiri precum MG, vârcolaci precum Rafael și vrăjitoare ca gemenele Lizzie și Josie Saltzman.

Elevii și iubitul lor director, Alaric Saltzman, au fost obligați să se confrunte cu o serie de monștri și creaturi despre care au auzit doar în legende. Un dragon.

Un gargui. Călărețul fără cap. Răul din spatele readucerii la viață a acestor creaturi fictive s-a dovedit a avea o legătură îngrozitoare cu cel mai nou elev al școlii, Landon Kirby.

Acest fapt a făcut-o pe prima și singura lui dragoste, Hope Mikaelson, steaua strălucitoare a școlii, să-și sacrifice locul la școală – și în lume – pentru a-l proteja pe Landon de o soartă teribilă.

Noul sezon ne va arăta o lume fără Hope Mikaelson și tot haosul pe care acest lucru îl implică. În tot acest timp, Hope va încerca să-și găsească drumul înapoi la școala pe care a învățat să o numească „acasă” și la prietenii pe care a învățat să-i iubească ca pe o familie.

THE SECRET LIFE OF COUPLES/ VIAȚA SECRETĂ A CUPLURILOR – II

Din 14 octombrie, un episod pe săptămână

Bruna Lombardi revine în rolul Sofiei Prado, directoarea Institutului Tantra. În cel de-al doilea sezon, axat pe lumea hackerilor, povestea începe cu investigarea morții lui Daniel, care duce la o concluzie surprinzătoare.

LOOKING FOR ALASKA/ CĂUTÂND-O PE ALASKA

Din 19 octombrie, toate episoadele

Serialul prezintă povestea lui Miles, care începe primul lui an la o școală nouă. El se îndrăgostește de Alaska și își face un grup de prieteni loiali. După o tragedie, Miles și prietenii lui încearcă să înțeleagă ce li s-a întâmplat.

CASTLE ROCK – II

Din 24 octombrie, episoade în prima zi, apoi un episod pe săptămână

Purtându-i pe telespectatori în lumea fascinantă a celui mai bine vândut romancier din lume, Stephen King, „Castle Rock” este un serial psihologic cu accente de groază ce se desfășoară în multi-universul operelor lui King și combină amploarea mitologică cu narațiunea intimistă a celor mai iubite opere ale sale, țesând o saga epică de întuneric și lumină, ce se desfășoară pe câțiva kilometri pătrați în zona de pădure a statului Maine.

Orașul fictiv Castle Rock este foarte prezent în cariera literară a lui King: „Cujo”, „The Dark Half”, „IT” și „Needful Things”, precum și romanul scurt „The Body” și numeroase nuvele precum „Rita Hayworth” și „The Shawshank Redemption” au loc acolo sau conțin referințe la Castle Rock.

În cel de-al doilea sezon, o luptă între clanuri se dezlănțuie atunci când psihopata Annie Wilkes – asistenta infernală a lui Stephen King – apare în Castle Rock.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…