Home Grile POSTURI Noutățile lunii august pe HBO și HBO GO. The Affair vine cu sezonul cinci. Serialul norvegian Beforeigners, pe HBO GO

Noutățile lunii august pe HBO și HBO GO. The Affair vine cu sezonul cinci. Serialul norvegian Beforeigners, pe HBO GO

0
0

Serialele lunii august pe HBO și HBO GO. Al doilea sezon al seriei succesiunea începe pe HBO din 12 august. După ce a debutat deja pe HBO GO, The Loudest Voice, va fi și pe HBO. Russel Crowe este controversatul Roger Ailes, fondatorul televiziunii Fox News.

Platforma HBO GO aduce din 26 august cel de-al cincilea sezon al serialului The Affair.

Un serial care mi-a atras atenția este Beforeigners (trailerul este mai jos), o producție norvegiană, despre oameni din trecut care, în mod misterios, încep să apară peste tot în lume.  Oameni care aparțin altor perioade istorice: din Epoca de Piatră, din perioada Vikingilor sau din secolul al 19-lea. Unul dintre personajele principale, o femeie venită din perioada Vikingilor ajunge partener al unui polițist și investighează o crimă.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii august, pe HBO, HBO GO și pe HBO 3:

HBO

SUCCESSION/ SUCCESIUNEA – II

Din 12 august, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Logan Roy și cei patru copii ai săi controlează unul dintre cele mai mari conglomerate media și de divertisment din lume. Serialul urmărește familia Roy din momentul în care capul familiei dorește să se retragă din companie. 

THE RIGHTEOUS GEMSTONES/ FAMILIA GEMSTONE

Din 19 august, în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO)

Danny McBride se întoarce la HBO cu un serial de comedie despre o familie faimoasă de tele-evangeliști, familie ce are o lungă tradiție de deviații, lăcomie și opere de caritate.

 BALLERS/ JUCĂTORII – V

Din 26 august, în fiecare luni, de la ora 21:30 (disponibil și pe HBO GO)

Sezonul al cincilea al serialului de comedie HBO continuă să exploreze lumea plină de farmec și adesea dură a fotbalului profesionist, așa cum se vede ea grație unui grup de foști și actuali jucători care se străduiesc să rămână relevanți.

THE LOUDEST VOICE/ CEA MAI PUTERNICĂ VOCE

Din 13 august, în fiecare marți, de la ora 20:00, câte două episoade (disponibil și pe HBO GO)

Această miniserie în șapte părți, bazată pe o carte de mare succes, se axează pe Roger Ailes (Russell Crowe), fondatorul Fox News. Pentru a înțelege evenimentele care au dus la apariția partidului republican modern, trebuie să-l înțelegem pe Ailes. Concentrându-se, în primul rând, pe ultimul deceniu, în care Ailes a devenit, fără îndoială, liderul de facto al partidului, miniseria se referă și la evenimentele importante din viața lui Ailes, inclusiv experiențele sale cu lideri mondiali ce au dat naștere carierei sale politice, dar și acuzațiile de hărțuire sexuală ce au pus capăt domniei sale la Fox News.

HBO3

CURFEW/ STARE DE ASEDIU

Din 11 august, în fiecare duminică, de la ora 21:45 (serialul este disponibil pe HBO GO)

Într-o societate controlată de o stare de asediu, când ziua devine noapte, oameni din toate categoriile sociale concurează într-o cursă stradală periculoasă și ilegală pentru a evada și a începe o nouă viață liberă în afara orașului.

LOS ESPOOKYS/ O LUME BIZARĂ

Din 23 august, în fiecare vineri, de la ora 21:30 (disponibil deja pe HBO GO)

Un grup de prieteni își transformă pasiunea pentru filmele de groază într-o afacere ciudată, îngrozindu-i pe cei care au nevoie de asta, într-o țară din America Latină unde bizarul și misterul fac parte din viața de zi cu zi.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

  • 3 august – Sirena – II, de la ora 20:00 (primele 8 episoade)
  • 10 august – Succesiunea, de la ora 20:00
  • 17 august – Cernobîl, de la ora 20:00
  • 24 august – Obsesia Evei – II, de la ora 20:00
  • 31 august – Prafuri, de la ora 20:00

HBO GO

THE AFFAIR/ AVENTURA – V

Din 26 august, un episod în fiecare săptămână

Serialul explorează efectele emoționale ale unei relații extramaritale. Noah este scriitor, divorțat și cu 4 copii. Alison este chelneriță și soție tânără, care încearcă să-și reia viața în urma unei tragedii. 

BEFOREIGNERS/ ÎNSTRĂINAȚI

Din 21 august, un episod în fiecare săptămână

Oameni din trecut încep în mod inexplicabil să apară în ocean. Câțiva ani mai târziu, detectivul Lars Haaland face echipă cu Alfhildr Enginnsdottir, primul ofițer de poliție de origine vikingă, pentru a rezolva o crimă misterioasă din Oslo. 

OUR BOYS/ BĂIEȚII NOȘTRI

Din 13 august, 2 episoade, apoi un episod pe săptămână

O dramă captivantă care urmărește investigația uciderii a trei adolescenți evrei și a unuia palestinian în Israel. Serialul spune povestea tuturor celor implicați, ale căror vieți au fost schimbate pentru totdeauna de aceste evenimente.

LAMBS OF GOD/ MIEII LUI DUMNEZEU

1 august – toate episoadele (4)

Pe o insulă îndepărtată, trei călugărițe catolice sunt ultimele membre ale ordinului Sfintei Agnes. Uitate de restul lumii, ele trăiesc într-o mănăstire dărăpănată, unde vegetația sălbatică crește din îngerii de piatră, iar oile rătăcesc libere prin capelă. Călugărițele trăiesc o viață umilă axată pe muncă, rugăciuni și povestiri întunecate la ceas de seară, când se pun pe tricotat. Viața lor este întreruptă de sosirea unui preot ambițios și tânăr. Când călugărițele devin conștiente de adevăratele intenții ale părintelui Ignațius, ele sunt forțate să ia atitudine. O poveste fascinantă, epică și fantastică despre credință, iubire și iertare.

PICO DA NEBLINA

Din 5 august, un episod în fiecare săptămână

Într-un viitor fictiv în care marijuana a fost legalizată în Brazilia, serialul spune povestea lui Biriba (Luis Navarro), un tânăr traficant de droguri din São Paulo, care decide să renunțe la viața în afara legii și să-și folosească cunoștințele pentru a vinde legal produsul, împreună cu partenerul și investitorul său neexperimentat, Vini (Daniel Furlan). Biriba va trebui să se confrunte cu efectele vieții sale anterioare, ce au legătură cu prietenul său, Salim (Henrique Santana), dar și cu nenumăratele noi provocări ale afacerii sale.

LIGHT AS A FEATHER/ PRIMEJDIA PLUTEȘTE ÎN AER – II

20 august – toate episoadele (8) 

Un joc nevinovat de „ușor ca pana, rigid ca lemnul” se termină foarte prost atunci când cele cinci  adolescente care l-au jucat încep să moară exact așa cum le-a fost prezis, forțându-le pe supraviețuitoare afle cine le vrea răul – și dacă acel cineva e una dintre ele. În sezonul 2, după ce a moștenit blestemul jocului, McKenna se trezește cu o crisalidă misterioasă pe spate și ar trebui se reia jocul. Dar McKenna refuză, nedorind să pună pe cineva în pericol. Cu toate acestea, pe măsură ce blestemul începe să o distrugă din interior, este forțată să apeleze la singura persoană care o poate ajuta – Violet.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…