Home Grile POSTURI Noutăți HBO și HBO GO în luna iunie: Sezon nou din Doom Patrol

Noutăți HBO și HBO GO în luna iunie: Sezon nou din Doom Patrol

0
0

Noutățile lunii iunie pe HBO și pe platforma HBO GO. Supereroii Doom Patrol se întorc pe HBO cu un nou sezon. Platforma HBO GO aduce în luna iunie cel de-al doilea sezon al producției Doom Patrol.

Pe partea de filme, HBO GO aduce în iunie cel mai nou film din seria Maleficent, cu Angelina Jolie, precum și Zombieland: Rundă Dublă, sau Playmobil: Filmul,. Găsiți lista integrală a filmelor noi HBO, în articol.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii iunie.

HBO

THE GREAT/ ECATERINA

Din 2 iunie, în fiecare marți, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

THE GREAT

O dramă satirică, de comedie, ”Ecaterina” prezintă ascensiunea Ecaterinei cea Mare de la intrusă la conducătoarea cu cea mai lungă domnie din istoria Rusiei și relația ei explozivă cu soțul Petru, împăratul Rusiei.

PERRY MASON

Din 22 iunie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

1931, Los Angeles. Când un copil este răpit, cazul ajunge la Perry Mason (Matthew Rhys), a cărui căutare continuă a adevărului dezvăluie un oraș fracturat și poate un drum spre izbăvire pentru el.

BILLIONS/MILIARDE – V

Din 22 iunie, în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)


O dramă complexă, despre politicile puterii din lumea finanțelor din New York. Genialul titan al fondurilor de investiții Bobby Axelrod și îndrăznețul avocat Chuck Rhoades joacă un joc periculos, în care câștigătorul ia totul.

HBO 3

WE’RE HERE/ SUNTEM AICI

Din 6 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:30 (disponibil deja pe HBO GO)

Acest serial îi recrutează pe locuitorii orășelelor din America să participe la un spectacol cu travestiți. În fiecare episod, regine ale travestiților o să inspire și o să-și învețe propriile „fiice drag” să iasă din zona lor de confort.

MAYANS M.C. – II

Din 10 iunie, în fiecare miercuri, de la ora 21:45 (disponibil deja pe HBO GO)

“Mayans M.C.” îl prezintă pe EZ Reyes, un fost copil minune care tocmai a ieșit din închisoare și e ucenic în filiala Mayans M.C., de la granița California-Mexic, și trebuie să-și creeze noua sa identitate de nelegiuit.

WHAT WE DO IN THE SHADOWS/ CE FACEM ÎN UMBRĂ – II

Din 11 iunie, în fiecare joi, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Un serial în stil documentar despre viețile de zi cu zi (sau mai degrabă, noapte de noapte) ale unor vampiri, colegi de apartament, în timp ce încearcă să se descurce în lumea modernă din Staten Island, cu ajutorul lui Guillermo.

BAD BANKS/ BĂNCI NECRUȚĂTOARE – II

Din 20 iunie, în fiecare sâmbătă, 19:05 (disponibil deja pe HBO GO)

Lumea financiară se reinventează la șase luni de la criză. Condițiile și reglementările mai stricte fac ca afacerile să fie extrem de dificile pentru a treia cea mai mare bancă din lume, Deutsche Global Invest.

Maratoane – în fiecare sâmbătă la HBO 3:

  • 6 iunie – Westworld – III, de la ora 20:00
  • 13 iunie  – Povești de groază, de la ora 20:00
  • 20 iunie  – Povești de groază – II, de la ora 20:00
  • 27 iunie – Povești de groază – III, de la ora 20:00

HBO GO

TRACKERS/ PE URMELE TERORIȘTILOR

Din 6 iunie

Acest serial cu 6 episoade prezintă trei povești care se intersectează în Cape Town, în Africa de Sud, într-o conspirație violentă care implică crima organizată, diamante furate, siguranța statului, Black Rhinos, CIA și un complot terorist internațional. James Gracie îl interpretează pe Lemmer, un bărbat care caută să se răzbune în timp ce-și reface viața într-un mic oraș după ce cariera i-a fost distrusă în timpul unei operațiuni pentru PBI (Presidential Bureau of Intelligence – biroul prezidențial de informații). Rolanda Marais o interpretează pe neobișnuita eroină Milla Strachan, o casnică din Cape Town care devine analist de date la PBI și se trezește în centrul conspirației. Ed Stoppard îl interpretează pe Lukas Becker, un bărbat misterios, un presupus agent CIA.

EN CASA/ ÎN CASĂ

Din 6 iunie (toate episoadele)

Având genuri diferite de la episod la episod (comedie romantică, dramă sau chiar fantasy), acest serial ne arată contextul neobișnuit al carantinei cauzate de Coronavirus văzut prin ochii a cinci regizori diferiți. Cum ar fi dacă iubitul te-ar fi părăsit în dimineața în care a început carantina? Oare să te baricadezi în casă poate fi o experiență brutal de eliberatoare? Dacă izolarea îți arată că jumătatea ta nu este cine credeai că este? E posibil să călătorești fără să pleci de acasă? Cum ar fi să locuiești cu șapte prieteni în timpul carantinei? Aceste întrebări și multe altele primesc răspunsuri în fiecare episod.

I MAY DESTROY YOU/ POT SĂ TE DISTRUG

Din 8 iunie

Povestea serialului o are în centru pe Arabella, o femeie sigură pe sine, cu un grup grozav de prieteni și o carieră înfloritoare ca scriitoare. Dar după ce e drogată cu drogul violului, trebuie să își reconstruiască întreaga viață.

I’LL BE GONE IN THE DARK/ MĂ ASCUND ÎN ÎNTUNERIC

Din 29 iunie

Jurnalista Michelle McNamara a fost hotărâtă să-l găsească pe psihopatul violent pe care l-a numit ”The Golden State Killer”, care a terorizat California la sfârșitul anilor 1970 și începutul anilor 1980.

DOOM PATROL – II

Din 26 iunie

Doom Patrol e o echipă de supereroi. Fiecare membru a suferit câte un accident oribil, care i-a oferit abilități superumane, dar l-a lăsat și cu cicatrici și desfigurat. Aceștia sunt chemați să acționeze când mentorul lor, Șeful, e răpit.

Serialul recreează unul dintre cele mai îndrăgite grupuri de supereroi DC: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman și Crazy Jane. Aceștia sunt conduși de cercetătorul nebun Niles Caulder căruia i se spune Șeful. Toți supereroii au suferit câte un accident oribil care le-a dat abilități superumane, dar i-a lăsat și cu cicatrici și desfigurați. Traumatizați și asupriți, membrii echipei și-au găsit scopul prin intermediul Șefului, aceștia unindu-și forțele ca să investigheze fenomene care mai de care mai ciudate. În urma dispariției misterioase a Șefului, acești eroi reticenți se află într-un loc unde nu s-au așteptat niciodată să ajungă, fiind chemați de nimeni altul decât Cyborg, care vine la ei cu o misiune greu de refuzat. Parțial grup de sprijin, parțial echipă de supereroi, Doom Patrol este o echipă de ciudați cu superputeri, care luptă pentru o lume care nu vrea să aibă de-a face cu ei.

Lista filmelor care intră pe HBO și pe HBO GO în iunie 2020:

GEMINI MAN – GEMINI: CONSPIRAȚIA

Regia: Ang Lee

Cu: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Douglas Hodge

Acțiune, S.U.A. 2019

Difuzări: 14, 15, 17, 18, 20

Henry Brogan, un asasin de elită, este urmărit de un agent misterios care pare că îi poate anticipa fiecare mișcare. În scurt timp, află că bărbatul care încearcă să-l omoare este o versiune clonată a lui mai tânără și mai iute.

MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL – MALEFICENT: SUVERANA RĂULUI

Regia: Joachim Rønning

Cu: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley

Fantasy, S.U.A. 2019

Difuzări: 7, 8, 10, 11, 13, 25, 26

Maleficent și Aurora încep să pună sub semnul îndoielii legăturile de familie pe măsură ce sunt trase în direcții diferite de pregătirile pentru o nuntă, de aliați neașteptați și forțe întunecate.

WHERE’D YOU GO, BERNADETTE – UNDE AI DISPĂRUT, BERNADETTE?

Regia: Richard Linklater

Cu: Cate Blanchett, Billy Crudup, Emma Nelson, Kristen Wiig, Laurence Fishburne

Dramă, S.U.A. 2019

Difuzări: 21, 22, 24, 25, 27

Bernadette pare să aibă totul, o casă frumoasă, un soț care o iubește și o fiică genială. Când dispare brusc fără urmă, soțul și fiica pleacă într-o aventură incitantă ca să o găsească.

ZOMBIELAND: DOUBLE TAP – ZOMBIELAND: RUNDĂ DUBLĂ

Regia: Ruben Fleischer

Cu: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Rosario Dawson

Comedie, S.U.A. 2019

Difuzări: 28

La 10 ani după ce și-au unit forțele ca să supraviețuiască apocalipsei zombi, Columbus, Tallahasse, Wichita, și Little Rock se mută în centrul Americii și se confruntă cu alți supraviețuitori și mulți alți zombi.

A MINUSCULE ADVENTURE (AKA. MINUSCULE 2) – MINUSCULE 2: MANDIBULE DE LA CAPĂTUL LUMII

Regia: Thomas Szabo, Hélène Giraud

Cu: Bruno Salomone, Thierry Frémont, Stéphane Coulon, Jean Nanga, Sarah Cohen-Hadria

Animație, Franța 2018

Difuzări: 6, 7, 15

Când o buburuză mică este prinsă într-o cutie care este trimisă în Caraibe, are o singură scăpare: să adune echipa. Buburuza, furnica și păianjenul își unesc forțele ca să-și salveze prietena.

LINE OF DUTY (2019) – ÎN NUMELE LEGII

Regia: Steven C. Miller

Cu: Aaron Eckhart, Courtney Eaton, Ben McKenzie, Giancarlo Esposito, Jessica Lu

Acțiune, Marea Britanie 2019

Difuzări: 5, 9

Frank Penny este un polițist dezonorat care se trezește într-o cursă pe viață și pe moarte ca să o găsească pe fiica șefului poliției. El va avea nevoie de ajutorul Avei Brooks, o jurnalistă ambițioasă.

PLAYMOBIL: THE MOVIE (AKA. PLAYMOBIL: ROBBERS, THIEVES AND REBELS) – PLAYMOBIL: FILMUL

Regia: Lino DiSalvo

Cu: Anya Taylor-Joy, Gabriel Bateman

Animație, S.U.A. 2019

Difuzări:

  • Varianta dublată: 28
  • Varianta subtitrată: 27

Când Charlie dispare într-un univers magic, Marla trebuie să-l aducă înapoi acasă. În această nouă lume, Marla începe să vadă potențialul la care nu a visat niciodată.

CBGB – CBGB

Regia: Randall Miller

Cu: Alan Rickman, Malin Akerman, Justin Bartha, Richard de Klerk, Johnny Galecki

Dramă, S.U.A. 2013

Difuzări: 13, 19

În 1973, după două declarații de faliment, Hilly Kristal a împrumutat bani ca să cumpere Palace Bar din New York. Hilly a avut un vis. El a vrut să ofere o scenă muzicienilor de country, bluegrass și blues. Astfel a luat naștere acronimul CBGB.

ERIN BROCKOVICH

Regia: Steven Soderbergh

Cu: Julia Roberts, Aaron Eckhart, Albert Finney, Marg Helgenberger, Cherry Jones

Dramă, S.U.A. 2000

Difuzări: 4, 29, 30

O mamă singură, șomeră reușește să se angajeze la o firmă de avocatură și distruge, aproape de una singură, o companie din California acuzată de poluarea apei dintr-un oraș. Julia Roberts a câștigat premiul Academiei Americane de Film pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

FROZEN (2013) – REGATUL DE GHEAȚĂ

Director: Chris Buck, Jennifer Lee

Animație, S.U.A. 2013

Difuzări:

  • Varianta dublată: 14, 25
  • Varianta subtitrată: 13, 24

După ce regatul Arendelle este aruncat într-o iarnă eternă de puternica regină Elsa, sora ei mereu optimistă Anna face echipă cu Kristoff și loialul lui ren Sven pentru a rupe vraja gheții.

I LOVE YOU, MAN – CAUT CAVALER DE ONOARE

Regia: John Hamburg

Cu: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Andy Samberg, Jaime Pressly

Comedie, S.U.A. 2009

Difuzări: 6, 7, 12, 27

Peter Klaven este un agent imobiliar de succes, elegant, serios și romantic, care tocmai a cerut-o în căsătorie pe Zooey, femeia visurilor lui, și se pregătește să își organizeze nunta.

LIKE CRAZY – LA NEBUNIE!

Regia: Drake Doremus

Cu: Anton Yelchin, Felicity Jones, Jennifer Lawrence, Charlie Bewley, Alex Kingston

Dramă, S.U.A. 2011

Difuzări: 20, 21, 26

Anna, o studentă britanică aflată la studii în S.U.A., se îndrăgostește de Jacob, colegul ei american. Cei doi pornesc într-o călătorie pasională care le va schimba viața, dar vor fi despărțiți atunci când ea încalcă restricțiile impuse de viză.

NO ESCAPE (AKA. THE COUP) – FĂRĂ SCĂPARE

Regia: John Erick Dowdle

Cu: Owen Wilson, Lake Bell, Sterling Jerins, Claire Geare, Pierce Brosnan

Acțiune, S.U.A. 2015

Difuzări: 12, 23, 24

În noua lor casă din Asia de Sud-Est, membrii unei familii se trezesc prinși în mijlocul unei lovituri de stat și caută scăparea dintr-un mediu unde străinii sunt imediat executați.

THE GAMBLER (2014) – JUCĂTORUL

Regia: Rupert Wyatt

Cu: Mark Wahlberg, Brie Larson, Jessica Lange, John Goodman, Michael Kenneth Williams

Dramă, S.U.A. 2014

Difuzări: 19, 29, 30

Jim Bennett, un profesor de limbă engleză și un jucător de jocuri de noroc, pariază tot ce are când se împrumută de la un gangster și își oferă viața drept garanție. Bennett se implică într-o lume ilegală și riscă totul pentru o a doua șansă.

THE LADYKILLERS (2004) – CUM SCĂPĂM DE COANA MARE?

Regia: Joel Coen, Ethan Coen

Cu: Tom Hanks, Irma P. Hall, Marlon Wayans, J.K. Simmons, Tzi Ma

Comedie, S.U.A. 2004

Difuzări: 11, 16, 20

Remake al comediei negre din 1955, povestea îl are în centru pe un profesor din sud (Tom Hanks) care împreună cu gașca, pune la cale jefuirea unui cazino. Pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, el închiriază o cameră în casa unei bătrâne, dar curând ea începe să bănuiască despre ce este vorba în realitate… Hotărârea de a o reduce la tăcere pe bătrână se pare că este mai dificilă decât au crezut la început…

THE LOVE GURU – GURUL DRAGOSTEI

Regia: Marco Schnabel

Cu: Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake, Romany Malco, Verne Troyer

Comedie, S.U.A. 2008

Difuzări: 18, 19, 27

Guru Pitka (Mike Myers) este un american crescut în India de guru care se întoarce în S.U.A. unde vrea să devină bogat și celebru. Metodele sale neortodoxe sunt puse la încercare când trebuie să rezolve un conflict amoros dintre un jucător faimos de hochei (Romany Malco) și soția lui care l-a părăsit pentru un atlet rival, Jacques Grande (Justin Timberlake).

THE STEPFORD WIVES (2004) – NEVESTE PERFECTE

Regia: Frank Oz

Cu: Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Glenn Close, Christopher Walken, Roger Bart

Dramă-comedie, S.U.A. 2004

Difuzări: 25

Joanna Eberhart (Nicole Kidman) este o producătoare TV de succes care este concediată de la locul ei de muncă de la o importantă rețea de televiziune. Ea are o cădere nervoasă și apoi, ea, soțul ei, Walter (Matthew Broderick), și cei doi copii se mută în Stepford, Connectict, un oraș perfect așa cum nu a mai existat vreodată.

Femeile din Stepford își petrec zilele tricotând, îngrijind grădina, făcând exerciții în rochii elegante și sunt cele mai minunate femei din întreaga lume. În scurt timp, Joanna și prietenii ei, Bobbie (Bette Midler), o scriitoare și o fostă alcoolică, și Roger (Roger Bart), un homosexual plin de viață, își dau seama că ceva nu este în regulă în Stepford. Lucrurile nu sunt așa de perfecte precum par…

WAR HORSE – CALUL DE LUPTĂ

Regia: Steven Spielberg

Cu: Jeremy Irvine, Peter Mullan, Emily Watson, Niels Arestrup, David Thewlis

Dramă, S.U.A. 2011

Difuzări: 27, 28

Primul Război Mondial e experimentat prin călătoria unui cal – o odisee a bucuriei și a durerii, a prieteniei pasionale și a aventurii intense.

Drama urmărește călătoria curajosului animal, aventurile sale în zonele de conflict armat și felul în care acesta influențează viața tuturor celor cu care intră în contact. Ecranizare a unui roman de succes, filmul este o poveste emoționantă despre prietenie și război, care ilustrează spiritul de aventură, curajul, loialitatea și frumusețea unei prietenii dintre un băiat și animalul său loial.

HOLY TOUR – TURUL FRANȚEI

Regia: Méryl Fortunat-Rossi, Valéry Rosier

Documentar, Belgia 2018

Difuzări: 25

În fiecare an, mai multe cupluri în vârstă din Franța își parchează rulotele pe aceleași secțiuni de drum deluros din circuitul Turului Franței așteptând să-i zărească trecând pe bicicliști.

Valéry Rosier și Méryl Fortunat-Rossi îi filmează pe oamenii de pe margine implicați adesea în conversații, uneori foarte amuzante. Există câteva discuții maritale, efortul zilnic de a găsi cea mai bună recepție TV și așteptarea momentului în care îi vor vedea pe concurenți în timp ce se plâng de tinerii care le blochează vederea. Bolero a lui Ravel  reprezintă fundalul contemplării zilnice a acestor spectatori entuziaști. Un documentar observațional care reușește să transforme o vacanță pe care unii o pot considera plictisitoare în ceva incitant și distractiv.

POLLYWOOD

Regia: Pawel Ferdek

Documentar, Polonia 2020

Difuzări: 18

Cu un secol în urmă, oameni ca Sam Goldwyn, Louis B. Mayer sau frații Warner au plecat din satele lor poloneze și, după nenumărate aventuri și greutăți, au devenit moguli în lumea cinematografiei.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…