Home Seriale TV Noutăți pe HBO GO în ianuarie 2021. Sezoane noi din Cartea pierdută a vrăjitoarelor și Legacies

Noutăți pe HBO GO în ianuarie 2021. Sezoane noi din Cartea pierdută a vrăjitoarelor și Legacies

0
0

Seriale cu vrăjitori, vampiri și extratereștri vin în ianuarie 2021 pe HBO GO. A Discovery of Witches, sezonul doi, vine după doi ani de pauză.

Legacies, The Magicians și Roswell vin luna viitoare cu sezoane noi pe platforma HBO GO.

HBO GO

A DISCOVERY OF WITCHES/ CARTEA PIERDUTĂ A VRĂJITOARELOR – II

Din 8 ianuarie

Sezonul 2 începe cu Matthew și Diana, pe străzile Londrei elisabetane, unde se ascund de Congregație. Ei trebuie să găsească o vrăjitoare care să o ajute pe Diana să-și controleze magia și să caute misterioasa Carte a Vieții.

THE MAGICIANS/ MAGICIENII – V

Din 15 ianuarie (toate episoadele)

Bazat pe seria de romane bestseller scrise de Lev Grossman, „Magicienii” este despre universitatea Brakebills, o instituție secretă specializată în magie.

Acolo, în centrul educației neortodoxe a vrăjitorilor, câțiva tineri descoperă în scurt timp că lumea magică a fanteziei despre care citeau când erau copii este foarte reală și reprezintă un pericol grav pentru omenire.

În sezonul 5, Julia, Alice, Eliot, Margo, Penny și restul găștii se confruntă cu pierderea tragică a lui Quentin, asta în timp ce se confruntă cu întoarcerea magiei.

Însă nu numai că magia s-a întors, dar e mult prea multă. Magicienii trebuie să facă față repercusiunilor acestui nou surplus magic, în timp ce luptă ca să prevină sfârșitul lumii.

BATWOMAN – II

Din 19 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

La trei ani după ce justițiarul din Gotham City, Batman, și filantropistul miliardar Bruce Wayne au dispărut, Kate Kane, verișoara lui Bruce, se hotărăște să-și înfrunte demonii protejând străzile ca Batwoman.

ALL AMERICAN/SPENCER – III

Din 19 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

„Spencer”, inspirat de viața vedetei NFL Spencer Paysinger, spune povestea unui fotbalist de la liceul din Compton, care este aruncat într-o lume nouă de provocări și oportunități când este recrutat să joace în Beverly Hills.

ROSWELL, NEW MEXICO – III

Din 19 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

După ce se întoarce reticentă în orașul ei natal Roswell, Liz descoperă un adevăr șocant despre cel de care i-a plăcut în adolescență, care acum e polițist: el e un extraterestru care și-a ascuns abilitățile supranaturale toată viața.

C.B. STRIKE: LETHAL WHITE/ C.S. STRIKE: ALB LETAL

Din 21 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

Detectivul particular Cormoran Strike și partenera lui Robin Ellacott se întorc pentru un caz în care vor descoperi o crimă istorică, care îi duce de pe aleile lăturalnice ale Londrei, până în Parlament.

LEGACIES/MOȘTENIRI – III

Din 22 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

Eroii din „Jurnalele vampirilor” și „The Originals” au lăsat o moștenire trainică, ce continuă în „Moșteniri”, povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați.

IT’S A SIN/ E UN PĂCAT

Din 23 ianuarie

O poveste despre dragoste, viață și pierdere, oferită de scenaristul premiat Russell T. Davies. Este 1981, începutul unui nou deceniu, iar Ritchie (Olly Alexander), Roscoe (Omari Douglas) și Colin (Callum Scott Howells) încep o viață nouă în Londra. Inițial străini, acești trei tineri homosexuali și prietena lor cea mai bună, Jill (Lydia West), se găsesc aduși împreună, iar, în scurt timp, împărtășesc unii aventurile celorlalți. Dar un nou virus se extinde, iar, în curând, viețile lor vor fi testate în moduri pe care nici măcar nu și le-au imaginat. Pe măsură ce trece deceniul și ei se maturizează în umbra crizei SIDA, sunt hotărâți să trăiască și să iubească cu mai multă intensitate decât oricând.

PAINTING WITH JOHN/ PICTURA CU JOHN

Din 23 ianuarie (un episod în fiecare săptămână)

HBO prezintă un nou serial fără un scenariu, conceput și regizat de John Lurie, cunoscut muzician, actor, regizor și pictor. Parte tutorial meditativ, parte discuții la căldura focului, fiecare episod din „Pictura cu John” ni-l prezintă pe artist la masa lui de lucru, unde își perfecționează tehnicile de pictat cu acuarele și își împărtășește gândurile despre viață. Combinând imagini din picturile lui Lurie, muzică originală, multe păreri personale despre cum să îți cunoști partea artistică, ambivalența sa generală față de faimă și multe altele, serialul ne amintește să acordăm puțină prioritate în fiecare zi pentru creativitate, distracție și ceva nebunii.

HBO

ROMULUS

Din 26 ianuarie, în fiecare marți, două episoade, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

cțiunea din serialul „Romulus” este plasată în secolul al VIII-lea înainte de Hristos, pe malul fluviului Tibru, acolo unde există o lume primitivă și brutală, iar soarta unui om este decisă de puterea nemiloasă a naturii și a zeilor. Filmat în limba latină arhaică, serialul spune povestea acestei lumi prin ochii a trei persoane marcate de moarte, singurătate și violență: Iemos, Wirus și tânăra vestală Ilia. Pe măsură ce ei învață cum să preia conducerea asupra destinelor lor în loc să sufere pasiv la mâna capriciilor sorții, o figură feminină, feroce și protectoare, conduce procesul de formare a unei noi societăți – stabilind fundațiile pentru unul dintre cele mai mari imperii din istorie. Serialul este povestea epică a originii Romei, așa cum nu a mai fost spusă niciodată.

HBO 3

FIND ME IN PARIS/ O BALERINĂ LA PARIS – III

Din 2 ianuarie, în fiecare sâmbătă și duminică, câte două episoade, de la ora 12:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Când Lena Grisky, o prințesă rusoaică și elevă la școala de balet din Paris, călătorește accidental în timp, din 1905 până în prezent, ea trebuie să se adapteze rapid ca să-și păstreze secretul și să se ascundă de „colecționarii temporali”.

FOUR WEDDINGS AND A FUNERAL/ PATRU NUNȚI ȘI O ÎNMORMÂNTARE

Din 3 ianuarie, în fiecare duminică, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Patru prieteni americani, Maya, Craig, Ainsley și Duffy, se reunesc pentru o nuntă londoneză fabuloasă. Însă după ce vestea șocantă de la altar le dă viețile peste cap, ei trebuie să facă față unui an tumultuos de iubire și suferințe.

CONDOR/ CONDORUL – II

Din 20 ianuarie, în fiecare miercuri, de la ora 21:50 (disponibil deja pe HBO GO)

După moartea unchiului său Bob, Joe Turner este forțat să se întoarcă în comunitatea CIA din Virginia, ca să-l găsească pe trădătorul rus responsabil de moartea rudei sale și să-și înfrunte demonii trecutului.

Maratoane – în fiecare sâmbătă la HBO 3:

  • 2 ianuarie – Perry Mason, de la ora 20:00
  • 9 ianuarie – Bani negri (pentru zile albe), de la ora 20:00
  • 16 ianuarie – Pot să te distrug – II, de la ora 20:00
  • 23 ianuarie – 30 de arginți, de la ora 20:00
  • 30 ianuarie – Doom Patrol – II, de la ora 20:00

Filme noi pe HBO în ianuarie 2021

PĂSĂRI DE PRADĂ ȘI FANTASTICA HARLEY QUINN

Regia: Cathy Yan

Cu: Margot Robbie, Rosie Perez, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Ewan McGregor

Acțiune, S.U.A. 2020

Difuzări: 31 ianuarie

După ce se desparte de Joker, Harley Quinn face echipă cu Black Canary, Huntress și Renee Montoya ca să salveze o tânără.

DOCTOR SLEEP

Regia: Mike Flanagan

Cu: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Cliff Curtis, Zahn McClarnon

Horror, S.U.A. 2019

Difuzări: 3, 4, 6, 9, 21 ianuarie

La 40 de ani de la evenimentele din „The Shining”, Dan Torrance trebuie să protejeze o tânără cu puteri extrasenzoriale de un cult cunoscut ca The True Knot, care se hrănește cu lumina inocenților în căutarea nemuririi.

MISBEHAVIOUR – MISS REVOLUȚIE

Regia: Philippa Lowthorpe

Cu: Keira Knightley, Gugu Mbatha-Raw, Jessie Buckley, Greg Kinnear, Lesley Manville

Dramă-comedie, Marea Britanie 2020

Difuzări: 30, 31 ianuarie

În 1970, concursul Miss World a avut loc la Londra. Susținând că aceste concursuri de frumusețe înjosesc femeile, nou-formata Mișcare de Eliberare a Femeilor a devenit faimoasă peste noapte, întrerupând transmisia în direct a concursului.

MOTHERLESS BROOKLYN

Regia: Edward Norton

Cu: Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones

Crime, S.U.A. 2019

Difuzări: 17, 18, 20, 21, 23 ianuarie

New York, 1957. Lionel Essrog, un detectiv particular singuratic cu sindromul Tourette, încearcă să rezolve uciderea mentorului său, înarmat doar cu indicii vagi și forța minții sale obsesive.

THE GOOD LIAR – MAESTRUL MINCIUNILOR

Regia: Bill Condon

Cu: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones

Dramă, Marea Britanie 2019

Difuzări: 24, 25, 27, 28, 30 ianuarie

Escrocul Roy Courtnay a pus ochii pe următoarea sa țintă: Betty McLeish, care a devenit văduvă de curând. Însă, de data asta, ce ar fi trebuit să fie o simplă escrocherie devine un joc de-a șoarecele și pisica, cu mize foarte mari.

DIE ANOTHER DAY – 007 – SĂ NU MORI AZI

Regia: Lee Tamahori

Cu: Pierce Brosnan, Halle Berry, Toby Stephens, Rosamund Pike, Rick Yune

Acțiune, Marea Britanie 2002

Difuzări: 29, 30

James Bond (Pierce Brosnan) face tot ce poate ca să salveze lumea în această călătorie plină de adrenalină. Când misiunea lui e sabotată, Bond este prins de dușman și abandonat de MI6. Hotărât să se răzbune, Bond are de-a face cu o spioană seducătoare (Halle Berry), o agentă rece (Rosamund Pike) și un miliardar misterios (Toby Stephens), care face afaceri cu diamante, dar al cărui secret este o armă diabolică.

GOLDENEYE – AGENTUL 007 CONTRA GOLDENEYE

Regia: Martin Campbell

Cu: Pierce Brosnan, Sean Bean, Izabella Scorupco, Famke Janssen, Joe Don Baker

Acțiune, Marea Britanie 1995

Difuzări: 8, 9, 12, 13 ianuarie

Când un sistem puternic de sateliți cade în mâinile agentului 006, un fost aliat devenit dușman, doar James Bond (Pierce Brosnan) poate să salveze lumea de o armă spațială care ar putea distruge Pământul.

LET THEM ALL TALK – LASĂ-I SĂ VORBEASCĂ

Regia: Steven Soderbergh

Cu: Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges, Gemma Chan

Dramă-comedie, S.U.A. 2020

Difuzări: 10, 11, 13, 14, 16, 28, 29 ianuarie

Filmul spune povestea unui autoare apreciate care pleacă într-o călătorie alături de două prietene ca să se distreze și să-și vindece unele răni. Nepotul ei li se alătură și pe drum se îndrăgostește de o tânără agentă literară.

PETS UNITED – LIGA ANIMALELOR DE CASĂ

Regia: Reinhard Klooss

Animație, Germania 2019

Difuzări: 9, 10, 21, 22

Câteva animale de companie răsfățate și egoiste, conduse de pisica elegantă Belle, sunt izolate când mașinăriile care conduc Robo City, metropola modernă în care trăiesc, o iau razna și cuceresc orașul.

TOMORROW NEVER DIES – 007 ȘI IMPERIUL ZILEI DE MÂINE

Regia: Roger Spottiswoode

Cu: Pierce Brosnan, Jonathan Pryce, Michelle Yeoh, Teri Hatcher, Joe Don Baker

Acțiune, Marea Britanie 1997

Difuzări: 15, 16, 19, 20

Mogulul media Elliot Carver vrea să pornească un război între China și Marea Britanie pentru a-și completa imperiul media global. Din fericire, James Bond este pe urmele magnatului și se duce în China ca să-l oprească.

THE WORLD IS NOT ENOUGH – LUMEA NU E DE AJUNS

Regia: Michael Apted

Cu: Pierce Brosnan, Sophie Marceau, Robert Carlyle, Denise Richards, Robbie Coltrane

Acțiune, Marea Britanie 1999

Difuzări: 22, 23, 26, 27 ianuarie

Când agentul 007 este trimis să protejeze o frumoasă moștenitoare din industria petrolului, el trebuie să îl înfrunte pe unul dintre cei mai mortali adversari ai săi: Renard, un răufăcător nemilos a cărui rezistență la durere îl face un dușman de neoprit.

JACOB, MIMMI AND TALKING DOGS

Regia: Edmunds Jansons

Animație, Letonia 2019

Difuzări: 16, 17, 26

Jacob și verișoara lui, Mimmi, se împrietenesc cu Șeful, liderul unei haite de câini vorbitori. Împreună, ei încearcă să salveze un parc local de bogatul Lord Pie, care vrea să transforme cartierul romantic într-o zonă cu zgârie-nori.

DE-LOVELY – POVESTEA LUI COLE PORTER

Regia: Irwin Winkler

Cu: Kevin Kline, Ashley Judd, Jonathan Pryce, Kevin McNally, Sandra Nelson

Biografic, S.U.A. 2004

Difuzări: 16, 17, 22, 31 ianuarie

Un portret muzical al compozitorului american Cole Porter, filmul îl prezintă pe Porter uitându-se în urmă la viața lui sub forma unui spectacol, amintirile din trecut luând forma unor numere într-un musical complex și elegant.

NICHOLAS NICKLEBY (2002)

Regia: Douglas McGrath

Cu: Charlie Hunnam, Jamie Bell, Christopher Plummer, Jim Broadbent, Anne Hathaway

Dramă, S.U.A. 2002

Difuzări: 7, 8, 24, 25 ianuarie

Adaptare după clasica poveste a lui Charles Dickens, povestea îl prezintă pe Nicholas Nickleby a cărui lume se schimbă dramatic după ce moare tatăl lui.

PINEAPPLE EXPRESS

Regia: David Gordon Green

Cu: Seth Rogen, James Franco, Gary Cole, Rosie Perez, Danny McBride

Comedie, S.U.A. 2008

Difuzări: 23, 29 ianuarie

Dale și Saul, doi prieteni la cataramă, mari amatori de marijuana, au probleme atunci când sunt implicați fără să vrea într-un conflict cu niște traficanți de droguri.

RALPH BREAKS THE INTERNET – RALPH RUPE NETU’

Regia: Phil Johnston, Rich Moore

Animație, S.U.A. 2018

Difuzări: 30, 31 ianuarie

Vanellope și Ralph părăsesc lumea jocurile ca să exploreze incitantul univers al internetului. Încercând să salveze jocul Sugar Rush, oare cei doi vor reuși să se descurce în această lume nouă?

THE PATRIOT (2000) – PATRIOTUL

Regia: Roland Emmerich

Cu: Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson, Jason Isaacs, Chris Cooper

Acțiune, S.U.A. 2000

Difuzări: 14, 15, 30 ianuarie

Benjamin Martin, erou în lupta împotriva francezilor și indienilor, vrea să trăiască în pace cu familia lui, în timp ce un nou război izbucnește. Când unul dintre copiii lui e ucis, furia și durerea îl împing înapoi pe câmpul de luptă.

TOMB RAIDER (2018) – TOMB RAIDER: ÎNCEPUTUL

Regia: Roar Uthaug

Cu: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas

Acțiune, Marea Britanie 2018

Difuzări: 2, 8, 17, 17, 27 ianuarie

Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier excentric care a dispărut atunci când ea era adolescentă, trebuie să-și depășească limitele când descoperă insula unde a dispărut tatăl ei.

WRECK-IT RALPH – RALPH STRICĂ-TOT

Regia: Rich Moore

Animație, S.U.A. 2012

Difuzări: 23, 24 ianuarie

Ralph Strică-tot e un personaj de joc video demodat care vrea să fie iubit la fel de mult ca eroul pozitiv, Felix Repară-tot. Atunci când pe piață apare un nou joc modern, Ralph se strecoară în el în speranța că-și va dovedi eroismul.

YOU KILL ME – MĂ OMORI CU ZILE

Regia: John Dahl

Cu: Ben Kingsley, Téa Leoni , Luke Wilson, Dennis Farina, Philip Baker Hall

Comedie, S.U.A. 2007

Difuzări: 21, 22 ianuarie

Comedia mafiotă a lui John Dahl îl are în rolul principal pe Ben Kingsley.

ALABAMA SNAKE – ȘARPELE DIN ALABAMA

Regia: Theo Love

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 14 ianuarie

Documentarul prezintă povestea zilei de 4 octombrie 1991, când un eveniment violent a fost raportat în orășelul Scottsboro. Glenn Summerford, un preot penticostal, a fost acuzat că a încercat să-și ucidă soția cu un șarpe cu clopoței.

BABY GOD – CREATORUL COPIILOR

Regia: Hannah Olson

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 7 ianuarie

Timp de mai bine de 30 de ani, defunctul dr. Quincy Fortier și-a folosit, pe ascuns, sperma ca să le insemineze pe pacientele care aveau probleme de fertilitate. Acum secretul său a fost aflat și copiii lui vor să afle adevărul despre motivele sale și încearcă să-și înțeleagă propriile identități.

UNDER THE GRAPEFRUIT TREE: THE CC SABATHIA STORY – POVESTEA LUI CC SABATHIA

Documentar, S.U.A. 2020

Difuzări: 21 ianuarie

Un documentar despre viața și cariera fostului superstar din baseball, Cartsen Charles (“CC”) Sabathia, Jr, care prezintă moștenirea lăsată de unul dintre cei mai importanți jucători din lumea baseballului, dar și provocările care l-au ajutat să se dezvolte.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…