Home Seriale TV Ce titluri intră luna aceasta pe Disney Plus. Platforma anunță și premierele pentru 2024

Ce titluri intră luna aceasta pe Disney Plus. Platforma anunță și premierele pentru 2024

Comments Off on Ce titluri intră luna aceasta pe Disney Plus. Platforma anunță și premierele pentru 2024
0

Serviciul de streaming Disney+, „casa” filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, aduce în luna decembrie, serie originală Percy Jackson și Olimpienii (Percy Jackson and The Olympians), cel mai recent film Indiana Jones Și Cadranul Destinului (Indiana Jones and the Dial of Destiny).

Disney+ aduce și noul film din seria Poirot, Bântuind prin Veneția, cu Kenneth Branagh în rolul principal. Acesta este al treilea film al seriei, după Crima din Orient Express (2017) și Moarte pe Nil (2022).

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile lunii decembrie pe platforma de streaming Disney+:

BÂNTUIND PRIN VENEȚIAHAUNTING VENICE – disponibil deja

Kenneth Branagh interpretează rolul celebrului detectiv Hercule Poirot în acest film plin de mister a cărui acțiune se petrece după cel de-al Doilea Război Mondial. Pensionat și locuind în Veneția, Poirot participă cu reticență la o ședință de spiritism, iar uciderea unuia dintre invitați îl trimite pe detectiv într-o lume sinistră și întunecată.

POVEȘTI DE GROAZĂ AMERICANE SEZONUL 3AMERICAN HORROR STORIES – disponibil deja

Povești De Groază Americane este un spin-off al antologicului serial de succes premiat al lui Ryan Murphy și Brad Falchuk, American Horror Story.
Povești De Groază Americane este un serial antologic care va prezenta o poveste de groază diferită în fiecare episod.

REPETIȚIE GENERALĂTHEATER CAMP, din 6 decembrie

Laureatul premiului Tony, Ben Platt, împreună cu Molly Gordon joacă în noua comedie originală Repetiție Generală în rolurile lui Amos și Rebecca-Diane, prieteni de-o viață și profesori de teatru într-o tabără dărăpănată din nordul statului New York. Când nepriceputul Troy, expert în IT, sosește pentru a conduce proprietatea (spre ruină), Amos, Rebecca-Diane și managerul de producție Glenn își unesc forțele cu personalul și studenții pentru a pune în scenă o capodoperă și a-și salva îndrăgita tabără de vară.

JURNALUL UNUI PUȘTI: AREST LA DOMICILIU DE CRĂCIUNDIARY OF A WIMPY KID CHRISTMAS: CABIN FEVER, din 8 decembrie

O poveste de sărbători amuzantă și sinceră, centrată pe Greg Heffley, elevul de gimnaziu predispus la dezastre. Filmul care îl găsește pe Greg luptând cu disperare pentru a nu se afla pe lista copiiilor obraznici a lui Moș Crăciun, în timp ce familia se pregătește pentru o furtună de zăpadă.

INDIANA JONES ȘI CADRANUL DESTINULUI, din 15 decembrie

Harrison Ford revine în rolul legendarului arheolog, Indiana Jones, pentru această extrem de așteptată ultimă parte a francizei emblematice – o aventură mare, care străbate tot globul!

PERCY JACKSON ȘI OLIMPIENII, serial – 20 decembrie

Percy Jackson se află într-o misiune periculoasă. Depășind monștrii și păcălind zeii, el trebuie să călătorească prin America pentru a returna șurubul maestrului Zeus și a opri un război total. Cu ajutorul tovarășilor săi de căutare Annabeth și Grover, călătoria lui Percy îl va duce mai aproape de răspunsurile pe care le caută: cum să se integreze într-o lume în care nu se simte la locul lui și cum să afle cine îi este destinat să fie.

CEI NOUĂ OBRAZNICITHE NAUGHTY NINE, film, din 22 decembrie

Andy, un elev neastâmpărat din clasa a cincea, se trezește fără un cadou de la Moș Crăciun în dimineața de Crăciun. Dându-și seama că trebuie să fi ajuns pe “lista celor obraznici” și simțindu-se nedreptățit, Andy adună o echipă formată din alți opt “obraznici” care să-l ajute să execute un jaf elaborat în Satul Moșului de la Polul Nord pentru a primi cadourile pe care consideră că le merită.

Alte titluri care vin în decembrie pe Disney+

  • Ultima Speranță – The Shepherd, din 1 decembrie
  • Doctor Who: Marele spațiu albastru (Doctor Who: Wild Blue Yonder)
  • Bob’s Burgers Sezonul 14, din 13 decembrie
  • Familia Simpsons, sezonul 35, din 13 decembrie
  • Family Guy, sezonul 22, din 20 decembrie

Cele mai așteptate titluri Disney+ în 2024

Disney Plus anunță și câteva dintre cele mai așteptate titluri ale sale de anul viitor. Printre acestea se numără și o ecranizare a celebrului roman Shogun, care va avea premiera în luna februarie.

În ianuarie, vom avea un nou serial din universul Marvel, ECHO, din 10 ianuarie.

Tot în 2024 revine și serialul de succes Ursul, cu sezonul al treilea.

Alte producții ce vor avea sezoane noi anul viitor sunt The Artful Dodger, Extraordinary, Black Cake și Star Wars: Acolyte.

,Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…