Home Seriale TV VIDEO. The New Pope are premiera la HBO GO

VIDEO. The New Pope are premiera la HBO GO

0
0
The New Pope, pe HBO GO, din ianuarie

A fost The Young Pope, acum e rândul lui The New Pope. HBO aduce în acest început de an seria The New Pope, creată de regizorul premiat cu Oscar, Paolo Sorrentino. Același care a fost și în spatele capodoperei The Young Pope, cu Jude Law.

Noua serie va debuta pe 10 ianuarie, pe platforma HBO GO.

SINOPSIS

Pius al XIII-lea (Jude Law) este în comă. Și, după o întorsătură de evenimente neașteptată și misterioasă, secretarul de stat Voiello reușește să-i determine pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox, un aristocrat englez fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea.

VEZI AICI noutățile lunii ianuarie pe HBO și HBO GO

Noul papă pare perfect, dar ascunde fragilități și secrete. El își dă seama că va fi dificil să ia locul carismaticului Pius al XIII-lea a cărui viață atârnă de un fir de ață.

Lenny Belardo a devenit un sfânt și sute de oameni îl idolatrizează, dar biserica este asediată de scandaluri care riscă să distrugă ierarhiile și de amenințări externe care lovesc în simbolurile creștinismului. Ca de obicei, nimic nu este ceea ce pare în Vatican.

Toate cele nouă episoade din The New Pope / Noul papă sunt regizate de Paolo Sorrentino. Scenariul este scris de Sorrentino cu Umberto Contarello și Stefano Bises, iar producția este al doilea serial al lui Sorrentino în care acțiunea are loc în lumea papalității moderne.

Din distribuție fac parte nominalizații la Jude Law și John Malkovich, iar Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier și Maurizio Lombardi își reiau rolurile din The Young Pope/ Tânărul papă.

Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir și Massimo Ghini se alătură distribuției, iar Sharon Stone și Marilyn Manson vor avea roluri episodice.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…