Home Stiri TUDUM! Netflix, maraton de anunțuri despre zeci de titluri. Emily in Paris, Stranger Things sau Ozark, printre „vedete”

TUDUM! Netflix, maraton de anunțuri despre zeci de titluri. Emily in Paris, Stranger Things sau Ozark, printre „vedete”

0
0

Sâmbătă e zi de maraton pentru Netflix. Un maraton de anunțuri despre despre filme și seriale-vedetă marca Netflix, eveniment dedicat fanilor platformei din întreaga lume, ce poartă denumirea TUDUM (nume inspirat de primul sunet pe care îl auzi atunci când vizionezi un serial sau film pe Netflix).

Când va avea premiera noul sezon Emily in Paris? Detalii despre sezonul patru Stranger Things și sezonul al doilea Bridgerton? Cum arată primele imagini din sezonul final al serialului Ozark? Sau sunteți curioși despre cele mai proaspete informații despre Vikings: Vallhala, The Witcher sau The Umbrella Academy?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care veți primi răspuns în cadrul evenimentului TUDUM, ce va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, de la 18.00, pe parcursul a trei ore.

Mai exact, Netflix a pregătit trei ore de trailere, clipuri și anunțuri exclusive din peste 100 de seriale, filme și programe speciale, anunțate de peste 145 de vedete la „TUDUM: Un Eveniment Internațional pentru Fani”.

Iată doar câteva dintre noutățile evenimentului TUDUM 2021:

 • PRIMA ORĂ
  • Dwayne Johnson prezintă un clip exclusiv al viitorului său film epic de acțiune, RED NOTICE, cu Gal Gadot și Ryan Reynolds în rolurile principale.
  • STRANGER THINGS 4 – Stai aproape pentru a afla!
  • Alătură-te distribuției din sezonul unu și sezonul doi din BRIDGERTON în timp ce discută despre serie și aruncă o primă privire la sezonul doi.
  • Jason Bateman prezintă first look (video) la palpitantul sezon final al OZARK.
 • A DOUA ORĂ
  • First look exclusiv (video + postere cu personaje) la mult așteptata serie întunecată de fantezie, THE SANDMAN, bazată pe cărțile de benzi desenate create pentru DC, de Neil Gaiman.
  • Chris Hemsworth oferă un teaser pentru următoarea parte a blockbusterului de acțiune, EXTRACTION.
  • Vedetele Sam Corlett, Frida Gustavsoon și Leo Suter te duc în culise pentru a-ți prezenta un sneak peek la prima filmare lansată din VIKINGS: VALHALLA – o explorare cu totul nouă a sagăi spectaculoase Vikings.
  • Charlize Theron, Regina King, Zazie Beetz și alții se alătură CMO-ului Netflix, Bozoma Saint John, pentru a discuta despre unele dintre cele mai interesante filme de acțiune ale Netflix.
  • COBRA KAI S4 – un sneak peak pe care nu vrei să îl ratezi!
  • Acces exclusiv la secvența de deschidere a COWBOY BEBOP, cu John Cho (Spike Spiegel) și muzica foarte așteptată a lui Yoko Kanno.
 • A TREIA ORĂ
  • Distribuția EMILY IN PARIS lansează primul teaser al noului sezon și face publică data premierei celui de-al doilea sezon.
  • Salutări de la noua noastră regină, Imelda Staunton, pe platoul din sezonul cinci al THE CROWN.
  • Zack Snyder se alătură actorului / regizorului Matthias Schweighöfer, actriței Nathalie Emmanuel și distribuției pentru a dezvălui trailerul prequelului filmului Army of the Dead, ARMY OF THIEVES.
  • Jennifer Lawrence și scenaristul / regizorul Adam McKay prezintă un clip exclusiv din noua lor comedie așteptată cu nerăbdare, DON’T LOOK UP, cu Jonah Hill, Rob Morgan și Meryl Streep.
  • O mulțime de știri din universul THE WITCHER – inclusiv first look exclusiv și câteva noutăți de ultimă oră!
  • Ține pasul cu distribuția THE UMBRELLA ACADEMY în timp ce actorii răspund la întrebările fanilor, din culisele sezonului 3!

FOTO. Programul TUDUM 2021

Cum poți viziona TUDUM

Evenimentul virtual începe la ora 18.00 Ora României și va fi transmis pe toate canalele de Youtube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter, Twitch și Facebook.

Vor avea loc show-uri speciale înaintea evenimentului, care vor aduce în prim-plan seriale și filme coreene și indiene, precum și conținut anime palpitant. Acestea vor începe la ora 14.00 Ora României, pe anumite canale.

La ce să te aștepți

Peste 145 de vedete și 100 de filme și seriale își vor face apariția la acest eveniment care va dura trei ore, inclusiv câteva dintre cele mai așteptate sezoane din seriale precum Stranger Things, Bridgerton și The Witcher, Fabrica de bani și Cobra Kai, dar și blockbustere de tipul Red Notice, Nu priviți în sus, Operațiunea de recuperare 2, Așa se întoarce roata, Vechea Gardă și multe altele.

Iată și câteve imagini din cadrul evenimentului:Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Recomandare de weekend. Tânăra și marea, cu Rey din Star Wars, inspirat din fapte reale, e pe Disney+

Photo courtesy of Disney Un film care va face valuri. Disney+ a lansat zilele acestea o pr…