Home Stiri VIDEO. Netflix, televiziune next level. A lansat un show interactiv pentru copii în care utilizatorul alege evoluția poveștii

VIDEO. Netflix, televiziune next level. A lansat un show interactiv pentru copii în care utilizatorul alege evoluția poveștii

0
0

Cum ar fi ca telespectatorii să-și aleagă un alt final pentru serialul preferat? Cu toții ne-am gândit la asta, doar că Netflix a și încercat să pună în aplicare un astfel de scenariu multiplu. Dar pentru copii. Platforma Netflix a anunțat lansarea unei producții interactive. Este vorba despre Puss in Book: Trapped In An Epic Tale. Practic, cei care urmăresc producția pot opta pentru 13 variante de scenariu. În funcție de preferințele micului telespectator, aventura poate dura de a 18 minute până la 40 de minute.

„Am lucrat doi ani și jumătate la acest proiect, a fost o muncă intensă în care am fost preocupați să oferim membrilor o experiență cât mai interesantă”, a spus o reprezentantă Netflix, responsabilă cu zona de inovație în cadrul companiei.

„Copiii sunt obișnuiți acum ca totul în jurul lor să fie interactiv, așa că am decis să-i punem pe ei în „scaunul” de regizor și să-i lăsăm să controleze povestea”, a mai adăugat aceasta.

E genul de inovație care te pune pe gânduri. Ai schimba finalul serialului House? Sau Lost?Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…