Home Seriale TV „Iadul are un nou șef…”. Netflix și BBC anunță actorul care va juca rolul principal din miniseria Dracula

„Iadul are un nou șef…”. Netflix și BBC anunță actorul care va juca rolul principal din miniseria Dracula

2
0

Actorul danez Claes Bang (The Girl in the Spider’s Web, The Affair, Borgen) va interpreta rolul lui Dracula în mini-seria creată de Steven Moffat și Mark Gatiss și inspirată de romanul clasic al lui Bram Stoker.

Claes Bang:

„Sunt încântat să joc rolul lui Dracula, mai ales cu un scenariu aflat în mâinile creatorilor talentați Steven Moffat, Mark Gatiss și echipei responsabile pentru Sherlock. Sunt foarte încântat că pot intra în pielea acestui personaj iconic și extrem de interesant. Da, este malefic, dar reprezintă mult mai mult de atât: este carismatic, inteligent și sexy. Este un rol jucat de actori extraordinari de-a lungul timpului și o provocare pentru mine, însă mă simt privilegiat să interpretez acest personaj incredibil”.

Piers Wenger, Controller BBC Drama:

Iadul are un nou șef… și BBC One are un nou personaj principal remarcabil. A spune că am avut noroc atunci când l-am găsit pe Claes ar fi să subestimăm talentul lui Steven, Mark și echipei Hartswood și intuiția lor de a alege actorul potrivit pentru a redefini un rol iconic”.

Larry Tanz, Vicepreședinte Content Acquisition, Netflix:

„Claes va aduce Dracula la viață cu farmec și o răutate elagantă. Cu talentul său și scenariul remarcabil creat de Steven și Mark, membrii Netflix din întreaga lume vor iubi să se teamă de acest anti-erou întunecat și complex”.

Dracula a fost comandat de Charlotte Moore, directorul BBC Content și Piers Wenger, Controller BBC Drama. Este scris și creat de Steven Moffat și Mark Gatiss; producatorii executivi sunt Mark Gatiss, Steven Moffat și Sue Vertue pentru Hartswood Films, Ben Irving pentru BBC și de Larry Tanz pentru Netflix.

Filmările vor începe anul viitor.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

2 Comentarii

  1. […] miniserie marca Netflix, Dracula, va avea premiera în primele zile ale anului 2020, anunță platforma […]

    Reply

  2. […] miniserie marca Netflix, Dracula, va avea premiera în primele zile ale anului 2020, anunță platforma […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…