Home Stiri National Geographic lansează în noiembrie miniseria de ficțiune Marte, cu o româncă printre actori

National Geographic lansează în noiembrie miniseria de ficțiune Marte, cu o româncă printre actori

0
0

National Geographic

National Geographic lansează în noiembrie miniseria Marte (Mars), o producţie despre o ipotetică expediţie pentru colonizarea Planetei Roşii. Seria de ficțiune formată din șase părți are printre actori și o româncă. Este vorba despre Anamaria Marinca.

Acţiunea producţiei National Geographic este plasată în primăvara anului 2033, când prima misiune cu echipaj uman către Marte, la bordul navetei spațiale Daedalus, a fost lansată cu succes de pe platforma 39A a Centrului Spațial Kennedy, de pe insula Merritt din Florida.

Secvențele dramatizate din această miniserie hibrid sunt realizate de regizorul mexican Everardo Gout, în timp ce elementele documentare includ interviuri cu experți precum Neil deGrasse Tyson și Andy Weir, autorul romanului “The Martian”.

În rolul rusoaicei Marta Kamen, Anamaria Marinca interpretează un specialist în geologie, martor al coliziunii cu Pământul a unui meteorit de șapte tone, de la Celeabinsk.

Clementine Poidatz (Amelie Durand),  Ben Cotton (Ben Sawyer), Sammi Rotibi (Robert Foucault), Jihae  (Hana Seung) mai fac parte din distribuția seriei.

Povestea miniseriei National Geographic

Nava spaţială Daedalus ar trebui să aterizeze pe Marte în noiembrie 2033. Amartizarea fictivă, precum și planul ulterior de stabilire metodică a primei așezări umane pe Marte vor fi prezentate în detaliu de National Geographic.

Odată ce prima așezare umană este stabilită, echipajul trebuie să se autosusțină până la viitoarele amartizări din 2035 și 2037, când așezarea se va mări prin livrarea de provizii și noi ocupanți. Cei șase membri ai echipajului internațional au fost foarte atent selecționați, ei fiind dotați cu calități specifice pentru a-și asuma acest pas monumental pentru omenire.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…