Home Stiri În weekend. National Geographic, documentar despre Roverul Perseverance

În weekend. National Geographic, documentar despre Roverul Perseverance

0
0
Artist’s conception, Perseverance rover drilling on Mars. (NASA/JPL-CALTECH )

National Geographic va difuza un documentar despre Roverul Perseverance, construit de NASA pentru a ajunge pe Marte. Producția se numește „Construit pentru Marte: Roverul Perseverance” și se va vedea sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20:00.

Programul de două ore vine pe tv, la câteva zile de la aterizarea istorică a roverului Perseverence în craterul Jezero de pe Marte.

Documentarul aduce imagini din Jet Propulsion Laboratory de la NASA pentru a urmări crearea roverului Perseverance, a cărui principală misiune este căutarea urmelor de viață în delta unui râu antic de pe Marte și colectarea mostrelor pentru întoarcerea finală pe Pământ.

Pentru lansarea la timp, echipa care a lucrat la noul rover a trebuit să lupte împotriva obstacolelor chinuitoare și a unei pandemii globale.

Documentarul îi va avea în prim-plan pe tehnicienii de zbor – mecanici, mașiniști și alți lucrători direcți cărora le este încredințată sarcina de a transforma în realitate obiectivele oamenilor de știință și planurile inginerilor, cu echipamente unice construite pentru Marte.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …