Home Seriale TV Melisandre din Game of Thrones vine la East European Comic Con

Melisandre din Game of Thrones vine la East European Comic Con

0
0

Carice von Houten, Melisandre din serialul HBO Game of Thrones, va participa la cea de-a șaptea ediție a East European Comic Con, care va avea loc în perioada 24-26 mai la Romexpo.

Actrița va fi prezentă la eveniment pentru Q&A, poze și autografe sâmbătă (15:00 – 19:00) și în prima parte a zilei de duminică (până la ora 14:00), anunță reprezentanții evenimentului.

Clarice von Houten este cunoscută pentru rolul lui Melisandre sau The Red Woman, o vrăjitoare din serialul Urzeala Tronurilor, adeptă a religiei lui R’hllor, zeu al lumini.

Melisandre l-a ghidat pe Stannis Baratheon în încercarea lui de a cuceri Tronul de Fier, a fost părtașă la moartea unui pretendent la tron – Renly Baratheon – dar și la readucerea la viață a unui personaj central – Jon Snow.

Înainte să o interpreteze pe Melisandre, Carice von Houten s-a făcut remarcată în seriale ca Suzy Q si Undercover Kitty pentru care a primit un trofeu, respectiv o nominalizare la premiile Golden Calf, cele mai prestigioase premii în domeniul cinematografiei din Olanda.

Melisandre este cel de-al doilea personaj din Game of Thrones care își va face apariția la East European Comic Con. Vladimir Furdik, care joacă rolul lui Night King se află pe lista invitaților de anul acesta de la Comic Con.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…